Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι να πω και 'γω τώρα με PLAYSTATION και PLAYSTATION 2?

Παω να κρυφτώ στην τρύπα μου...

Playstation-1, με καμια 15αρια παιχνίδια. (εννοείται κόπιες) Φυλάει στο κουτί εδώ και κάτι χρόνια... :D Παλιότερα είχα Master system-2 Gameboy, αλλά πάνε... Α και ένα τύπου ατάρι μιας άγνωστης εταιρίας με κατι παιχνίδια της πλάκας. Πάει κι αυτό. Μόνο το πλέυ-1 μου μεινε. Βασικά σήμερα παίζω μόνο στο πισι.

λοιπον nes, snes, game boy-classic-pocket-color-advance-micro-advance sp-advance sp lighter, DS-DS lite, N64,GAMECUBE,wii, master system 1 kai2, mega drive 1kai 2, mega cd 1 kai 2,32X,SATURN,dreamcast,game gear,nomad, neo geo, neo geo cd, neo geo pocket kai color,psx1,ps one, ps2,ps2 slim, ps3, psp,x-box, x-box 360,oles τις atari(lynx 1 lynx 2, jaguar,jaguar -cd kai oles tis 8 bit, amiga cd -32, 3do fz10, turbokai turbo -cd στο συνολο εχω 48 konsoles( δεν βαζω τις διπλες γιατι θα παμε στα 60 κομματια και καποια πολυ σπανια κομματια π.xdreamcast της sega sports το μαυρο) σε τελεια κατασταση με τα κουτια τους, και καπου στα 814 games, pitsunami πρεπει να συναντηθουμε εχουμε την ιδια αρρωστια,

Amiga1200,Amiga500,AmigaCD32,Commodore64,Amstrad 6128 & 6128plus,Microsoft XBOX360.Nintendo DS,Nintendo Gamecube,Nintendo64,Nintendo SNES,Nintendo NES,Nintendo GameBoy,SEGA Dreamcast,Sega Saturn,Mega Drive I,Sega Mega DriveII,Sega Master SystemII,Sega GameGear,Sony PS2,Sony PSP,Sony PS1,PS1Slim,Panasonic 3DOFZ-1,Atari jaguar,Supervision.....

να έρθω και εγωωω??

telonio είπε:
Εεεε το Amiga cd32 και το 3do fz10 δεν ήταν 8bit αλλά 32bit! :)
εννοω τις 8 bit atari telonιο, φυσικα και το 3DO εινα 32 bit, οσο για το cd 32 ας μην το χαρακτηρισω καλυτερα:biglaugh: :diablotin:

jaguar-man είπε:
pitsunami πρεπει να συναντηθουμε εχουμε την ιδια αρρωστια,
Μεσα ,αλλα ειμαι επαρχια...και δουλευω και καθε μερα ολη μερα! :icon_cry:

Γουσταρω οταν βρισκω ομοιοπαθης!

jaguar-man, amigos και pitsunami σας ζηλεύωωωω!!!! Που τις βρήκατε ρε σεις τόσες κονσόλες; Συλλέγατε από μικροί ή τώρα τελευταία μέσω ebay;

Εγώ έχω (είχα) μόνο atari 2600 (μαιμού), gamemaster, gameboy, megadrive 1, dreamcast, psp.

AMSTARD GX4000

ATARI 2600 A x2

ATARI 7800

GAMEBOY CLASSIC

GAMEBOY COLOR

GAMEBOY POCKET

GAMEBOY ADVANCE

GAME CUBE

NINTENTO 64

QUICKSHOT SUPERVISION

S.H.G. BLACKPOINT FS2000

MAGNAVOX ODYSSEY 2

SEGA GAMEGEAR

SEGA MEGADRIVE II

SONY PS1

.....για την ώρα :D

εγω φιλε elefa μαζευω αυτες τις κονσολες απο το 1988 με πολλες οικονομιες αλλα και δωρα , κυριως Πασχα και Χριστουγεννα,(ειμαι τυχερος γιατι εχω εναν πατερα που αγαπαει τα video games,οντας gamer απο τις αρχες τις δεκαετιας του 80, αν και τα δεκα τελευταια χρονια σταματησε να ασχολητε) απο αυτον κληρονομισα την τρελα οπως επισης κληρονομισα το atari 2600,5200, nes,game and watch.καθε κονσολα που παραθετω την αγορασα τις πρωτες μερες κυκλοφοριας της ενω τα παιχνιδια τα πιο πολλα τα πηρα μτχ

Εγω απτην αλλη τα μαζευω τα τελευταια 3-4 χρονια,το μονο που ειχα πριν ηταν ενα 3DO και ενα MEGA DRIVE.

Teflon κοντoχωριανέ έχεις και εσύ GX4000; Ωραίος!

Εγω έχω κάτι ψιλά από κονσόλες και κάτι πολύ ψιλά απο Amiga και Amstrad.

Μάριε άστα αυτά και γράψε τι ακριβός έχεις (που έχεις πολλά)

Ρε τεφλον, πολλά γαμεμπόγια έχεις :biglaugh: :biglaugh:

Πολυ λιγα εγω σχετικα με εσας....

Αtari 2600 clone

Star Trek (Μια ΝΕS clone μηχανη που ηταν της μοδος τοτε)

Supervision της Watara

Αυτα ειχα. Τωρα δεν υπαρχουν πλεον........

Τωρα;

PSX με καμια 100αρα παιχνιδια

PS2 το μεγαλο φυσικα και οχι την ψησταρια για μπαρμπεκιου που εβγαλε μετα η sony... Βαλτε καμια 90αρα παιχνιδια και εδω....

XBOX 360 Σχεδον αχρησιμοποιητο.

ΧΒΟΧ Και εδω αλλα 70 παιχνιδια και 3 χειριστηρια....

Αυτα....................

pitsunami είπε:
Μολις μου ηρθε το PS2 TOOL so παρτε λιγες φωτο...

και τα υπολοιπα...

C64 +60 games

(4) MSX

BLACK SATURN +250 games

SKELETON SATURN

SILVER SATURN

SATURN DEVELOPMENT SET

WHITE SATURN

V-SATURN

DREAMCAST +120 games

DREAMCAST KATANA COMPLETE +30gdrs

XBOX +15 games