Αναρωτιεμαι φιλε Τελονιο και Πουκι αν απο τα ποστ μου και το ψευδονυμο εχετε καταλαβει οτι εγω ημουν ο αλλος μαγκας που σηζηταγατε απεναντι απο το Game center?telonio είπε:169 ευρώ απο κοτσόβολο. Ίδια τιμή έχει βέβαια και στο πλαίσιο.
Maddog είπε:χμμμ...Για να λέμε και του στραβού το δίκιο 169 για PSP είναι μάλλον πιο τίμιο deal από τα 149 για DS. Βρε λες; Έχει και ένα κάρο retro-related stuff. Και καινούριο Afterburner!!!
Και πολύ καλά έκανες. Αν το gp2x κόστιζε φτηνότερα θα το είχα αγοράσει και εγώ καιρό τώρα. Τώρα στην ίδια τιμή με το psp απλά δεν βλέπω τον λόγο. Για emulators δεν λέω πολλά γιατί ακόμη δεν έχω τρέξει κανέναν το psp μου. Αν και ο φίλος Anemos μας έχει ήδη δείξει αρκετούς και σημαντικούς emulators στο psp. Οπότε...pooky είπε:Σε ρωτάω γιατί κατάλαβες το λόγο που δεν προχώρησα στην αγορά GP2X.
+1telonio είπε:Αν το gp2x κόστιζε φτηνότερα θα το είχα αγοράσει και εγώ καιρό τώρα. Τώρα στην ίδια τιμή με το psp απλά δεν βλέπω τον λόγο
Φιλε Πουκι εισαι ο πρωτος που μου ειπες οτι ζηλευεις την συλλογη μου πραγμα που μου εδωσε καποια χαρα γιατι ειχα συνηθηση να ζηλευω τις συλλογες καπιων extreme τυπων(παρα πολυ ομως) καθως και ενος ενχωριουpooky είπε:Φίλε SONIC μην ανησυχείς μια χαρά μας έχει προειδοποιήσει ο kapamaru!!!!!!!
Τέλεια συλλογή, ζηλεύω, αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Θα σε φτάσω που θα μου πάει!!!!!!
Τσέκαρε με το φίλο σου kapamaru κάτι που έχω συζητήσει μαζί του με PM. Στείλε PM για ότι απορίες έχεις!!!!!!!
Δεν ειμαι πλουσιος παντως!! Ας ειναι καλα το evilbay. Γενικη φωτο δεν εχω ακομα αλλα το παλευω (μολις μετακομισα).telonio είπε:Πολύ "φτωχός" είσαι αδερφάκι μου. Έχεις καμία φωτογραφία όλα μαζί μήπως;
Αγόρι μου, εσύ για να τα δείξεις όλα αυτά με τη μία, θες τους φωτεινούς πίνακες του ΟΑΚΑpitsunami είπε:Δεν ειμαι πλουσιος παντως!! Ας ειναι καλα το evilbay. Γενικη φωτο δεν εχω ακομα αλλα το παλευω (μολις μετακομισα).
XAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!Wally είπε:Ελληνας κροισος με dev κονσολες και το ονομα του αρχιζει ο p...εννεα γραμματα