Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
χμμμ...

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο 169 για PSP είναι μάλλον πιο τίμιο deal από τα 149 για DS. Βρε λες; Έχει και ένα κάρο retro-related stuff. Και καινούριο Afterburner!!! :)

Είναι μέχρι να δεις το Ghost & Goblins και το Outrun γιατρέ μου. Απορώ πως δε

το έχεις πάρει ακόμα

Καλορίζικο Τελόνιε, τι firmware έχει, θα το χακάρεις, τι κάρτα μνήμης θα βάλεις πάνω; Πάντως το elx έχει ένα σωρό παιχνιδάκια πεταχειρισμένα για να διαλέξεις.

Γιατί δεν προτίμησες το deal με τα 2 giga memory stick; Το ridge racer πόσο σου κόστισε; Σε ρωτάω γιατί κατάλαβες το λόγο που δεν προχώρησα στην αγορά GP2X.

ΠΕΣ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με γειές, Tel!Καλως ήρθες στο club!Είπαμε,Ghosts n Ghoblins και Outrun είναι τα πρώτα που πρέπει να ασχοληθεί κανείς...Από κει και πέρα πάρε φαλάγγι τους εξομοιωτές! :thumb:

Αναρωτιεμαι

telonio είπε:
169 ευρώ απο κοτσόβολο. Ίδια τιμή έχει βέβαια και στο πλαίσιο.
Αναρωτιεμαι φιλε Τελονιο και Πουκι αν απο τα ποστ μου και το ψευδονυμο εχετε καταλαβει οτι εγω ημουν ο αλλος μαγκας που σηζηταγατε απεναντι απο το Game center? :D

Λοιπον σας παραθετω οτι θυμαμαι για τη συλλογη μου:

Εχω

Atari Jaguar

Neo Geo pocket color

Nintendo 64

Megadrive

Megadrive 2

Game cube

Game boy color

Game boy advance

Game gear

32X

sega CD

Saturn

Super nintendo

Dreamcast

XBOX

Playstation 2

PSP

Kαι τα παιδια τους

MEGADRIVE = 128

32X = 11

MASTERSYSTEM = 13 +( 3)

XBOX = 86

GAMECUBE = 17

PSP = 2 +( 1)

PLAYSTATION 2 = 64

SATURN = 28 +( 3)

GAMEGEAR = 28 +(14)

GAMEBOY COLOR = 1

GAMEBOY = 4

MEGACD = 15

NINTENDO 64 = 22 +( 1)

DREAMCAST = 123 +( 3)

PLAYSTATION = 101 +( 2)

PC = 31 +( 5)

SUPERNINTENDO = ( 4)

GAMEBOYADVANCED = 15 ( 3)

GAMEBOY DS = 2

NEOGEO POCKET COLOR = 2 +( 2)

ATARY JAGUAR = 1 +( 1)

Συνολο = 736:thumb:

Μερικα high lights της συλογης ειναι:

Shining force cd

Sonic cd

Shining Force 3

Dragon Force

Panzer Dragoon saga

Legend of Dragoon

Story of Thor

Story of Thor 2

Alien Soldier

Dragon Ball Legends(Saturn)

Mortal kombat Trilogy(saturn)

Power strike 2

Mortal Kombat 3(Game gear)

Kolibri

Chaotix

Τα λεμε :thumb:

Φίλε SONIC μην ανησυχείς μια χαρά μας έχει προειδοποιήσει ο kapamaru!!!!!!!

Τέλεια συλλογή, ζηλεύω, αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Θα σε φτάσω που θα μου πάει!!!!!!

Τσέκαρε με το φίλο σου kapamaru κάτι που έχω συζητήσει μαζί του με PM. Στείλε PM για ότι απορίες έχεις!!!!!!!

Maddog είπε:
χμμμ...Για να λέμε και του στραβού το δίκιο 169 για PSP είναι μάλλον πιο τίμιο deal από τα 149 για DS. Βρε λες; Έχει και ένα κάρο retro-related stuff. Και καινούριο Afterburner!!! :)

Χαλάς..... χαλάς....... :help: :help:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pooky είπε:
Σε ρωτάω γιατί κατάλαβες το λόγο που δεν προχώρησα στην αγορά GP2X.
Και πολύ καλά έκανες. Αν το gp2x κόστιζε φτηνότερα θα το είχα αγοράσει και εγώ καιρό τώρα. Τώρα στην ίδια τιμή με το psp απλά δεν βλέπω τον λόγο. Για emulators δεν λέω πολλά γιατί ακόμη δεν έχω τρέξει κανέναν το psp μου. Αν και ο φίλος Anemos μας έχει ήδη δείξει αρκετούς και σημαντικούς emulators στο psp. Οπότε...

telonio είπε:
Αν το gp2x κόστιζε φτηνότερα θα το είχα αγοράσει και εγώ καιρό τώρα. Τώρα στην ίδια τιμή με το psp απλά δεν βλέπω τον λόγο
+1

Ας εβγαινε στα 100 ευρω (σιγα την τεχνολογια που εχει) και θα εκανε παταγο. Δεκτο το open-source πνευμα, δεκτες οι καλες προθεσεις μιας εταιριας που δεν ανηκει στους κολοσσους και εχει σχεδον cult status, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...

Το να θες να κερδισεις εφοσον πουλας κατι, ειναι λογικο.

Το να χανεις και να παραμενεις στην αγορα ειναι παραλογο.

Το να ξεκινας να πουλας με σκοπο να χασεις μεν αλλα να παραμεινει το ονομα σου στην αγορα - χρησιμοποιωντας τους αγοραστες σαν κραχτες ειναι ηθικα απορριπτεο και επικινδυνο.

Αλλα απο την αλλη το εμποριο δεν ειχε ποτε θρησκεια ή πατριδα ετσι δεν ειναι ?

pooky είπε:
Φίλε SONIC μην ανησυχείς μια χαρά μας έχει προειδοποιήσει ο kapamaru!!!!!!!
Τέλεια συλλογή, ζηλεύω, αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Θα σε φτάσω που θα μου πάει!!!!!!

Τσέκαρε με το φίλο σου kapamaru κάτι που έχω συζητήσει μαζί του με PM. Στείλε PM για ότι απορίες έχεις!!!!!!!
Φιλε Πουκι εισαι ο πρωτος που μου ειπες οτι ζηλευεις την συλλογη μου πραγμα που μου εδωσε καποια χαρα γιατι ειχα συνηθηση να ζηλευω τις συλλογες καπιων extreme τυπων(παρα πολυ ομως) καθως και ενος ενχωριου

συλλεκτη που διαθετη 1200 τιτλους(θα των φτασω που θα μου παει!!!!!!!!!!)

Παρεπιμπτοντως τι εννοεις σας εχει προειδοποιησει ο Kapamaru τι εχει πει για μενα ο ατιμος? :diablotin:

Η αληθεια ειναι οτι η συλλογη μου ειναι τοση γιατι πριν το παρω αποφαση και ασχοληθω αποκλειστηκα μαζι της εκανα ενα σωρω αλλες συλλογες που αναγκαστικα να θυσιασω για χαρη της. :icon_cry:

Αχ Gi joe αχ :icon_cry: :icon_cry:

Παντως μαλον δεν θα αντεξω στον πειρασμο και θα αγορασω ενα πραγματικο αριστουργημα που βρηκα στο ebay(και μετα φυσικα θα κλαιω)το οποιο φοβαμαι να ποσταρω μπας και μπει κανεις στον πειρασμο και το αγορασει(εκτος και αν ειμαι ο μονος που του αρεσουν τα παιχνιδια).

Μωρε δεν παει στον κορακα ριξτε μια ματια

0a98_1.JPG

χωραει φιγουρες gi joe!!!!!!!!:eek:

Ο Kapamaru σε "στόλισε" δεόντως. Αν και εγώ δεν ήμουν ποτέ υπέρ της συλλογής software για τα μηχανήματα, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζομαι, ειδικά όταν κάποιος της δικής σου ηλικίας προσπαθεί να έχει τόσο ολοκληρωμένη συλλογή.

Φαντάζομαι όταν με το καλό φτάσεις τα δικά μου χρόνια τι θα διαθέτεις!!!!!!!

epishs den nomizo oti ama peis edo oti tha tsimphseis kati apo to ebay , kapoios apo edo na thelhsei na to parei...

Μολις μου ηρθε το PS2 TOOL so παρτε λιγες φωτο...

και τα υπολοιπα...

C64 +60 games

(4) MSX

BLACK SATURN +250 games

SKELETON SATURN

SILVER SATURN

SATURN DEVELOPMENT SET

WHITE SATURN

V-SATURN

DREAMCAST +120 games

DREAMCAST KATANA COMPLETE +30gdrs

XBOX +15 games

DEBUG XBOX

DEVELOPMENT CLEAR XBOX

MEGA DRIVE 1 +110games

MEGA DRIVE 2

MEGA CD + 100 games

TURBO DUO +80 games

PS2 +15 games

PS2 TOOL DEVELOPMENT

PS2 TEST

NDS +2 games

GBC

GBA

XBOX360

N64

BLACK GAMECUBE +6 games

SILVER GC

PANASONIC GAMECUBE

GAMECUBE DEVELOPER STATION DOLPHIN

(3)3DO FZ-1 +130 games

3DO FZ10

3DO GOLDSTAR

3DO SANYO

3DO DEVELOPER STATION

3DO TESTING STATION

AMIGA CD32 +35 games

PLAYDIA

(2)JAGUAR +40 games

NEO GEO CD +15games

GAME GEAR +20games

NEO GEO POCKET +10games

CD-I 450 +80 games

MAGNAVOX CD-I 200

CD-I WHITE DEV

ARCADE PCBS σχεδον 30+60 χαλασμενες

Πολύ "φτωχός" είσαι αδερφάκι μου. :) Έχεις καμία φωτογραφία όλα μαζί μήπως;

telonio είπε:
Πολύ "φτωχός" είσαι αδερφάκι μου. :) Έχεις καμία φωτογραφία όλα μαζί μήπως;
Δεν ειμαι πλουσιος παντως!! Ας ειναι καλα το evilbay. Γενικη φωτο δεν εχω ακομα αλλα το παλευω (μολις μετακομισα).:biglaugh:

έχεις όλα αυτά τα μηχανήματα?? πλάκα κάνεις...? βάλε φώτος ΤΩΡΑΑΑ...

Ελληνας κροισος με dev κονσολες και το ονομα του αρχιζει ο p...εννεα γραμματα :D

Game and Watch

Snes

GCube platinum

Ps2

DS phat

DS Lite

Xbox

Και επεται συνέχεια

pitsunami είπε:
Δεν ειμαι πλουσιος παντως!! Ας ειναι καλα το evilbay. Γενικη φωτο δεν εχω ακομα αλλα το παλευω (μολις μετακομισα).:biglaugh:
Αγόρι μου, εσύ για να τα δείξεις όλα αυτά με τη μία, θες τους φωτεινούς πίνακες του ΟΑΚΑ :biglaugh:

Wally είπε:
Ελληνας κροισος με dev κονσολες και το ονομα του αρχιζει ο p...εννεα γραμματα :D
XAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!

Πίσω
Μπλουζα