Ποιοι από εσάς έχετε Smartphone;

Leon για το θεμα GPS και του Office δεν το εχω ψαξει ωστε να σου πω κατι,αλλα οσο για τα emulators βρεις εδω

Commodore 64 for Nokia 9500/9300

http://my-symbian.com/s80/software/applications.php?fldAuto=622&faq=7

Doom emulator for S80

http://koti.mbnet.fi/mertama/index.html

SCUMM emulator for S80

http://scummvm.org/

MAME for Symbian Mobile Phones

http://www.harmonicode.com/EEMame/

Picodrive (Sega Megadrive/Genesis) οσο για το Picodrive emulator δεν μπορω να βρω το λινκ του,μολις το βρω θα το περασω.

Για το θεμα των παιχνιδιων παιζουν ακριβως τα ιδια roms που παιζει και o PC (μονο που χρειαζεται να τα περασεις σε ενα φακελο του κινητου σου.

Για να περασεις τα Emulators θα χρειαστεις το καλωδιο και το PC Suite (απο το Site της Nokia) θα τα περασεις μεσα στο κινητο σου (τα αρχεια) τα emulators και θα κλικαρεις το αρχειο για να γινει το install και επειτα τα Games σε ενα φακελο και εισαι Ready :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστώ πολύ φίλε vagosgta3. To έχω που το έχω το καταραμένο ας το εκμεταλλευτώ τουλάχιστον!
 
@ vagosgta3:

Αν και ποτέ δεν ήμουν fan της Nokia, ενδιαφέρουσα επιλογή το 9500. Είναι αλήθεια όμως αυτό που έχω ακούσει ότι δεν έχει δόνηση; Τι απίστευτη παράληψη είναι αυτή (αν ισχύει);
 
Φίλε Leon εάν ψάξεις θα βρεις για τα symbian κινητά το Garmin για χρήση GPS το οποίο μάλιστα έχει και ελληνική καθοδήγηση (εκτός αν σου την σπάει να σου λέει συνέχεια μία γυναίκα τί να κάνεις). Δοκιμασμένο και προτείνεται, υποθέτω ότι αν και διαφορετική έκδοση λειτουργικού μάλλον θα κάνει και για σένα... α, ναι και δεν βοηθάει καθόλου να έχεις έστω και μία πλάκα από μπετόν πάνω από το κεφάλι σου για να δουλέψει το gps, δεν βλέπει δορυφόρο έτσι, βγες έξω στον δρόμο ή σε κάνα μπαλκόνι για τις δοκιμές σου, για να έχεις καθαρή θέα στον ουρανό.
 
pooky(1) είπε:
Να το κάνω τι;
Το αρχαίο Νόκια που έχω αλλά με μπαταρία που κρατάει δέκα μέρες και σήμερα καινούργιο πωλείται για 24,99 είναι μια χαρά.

Smartφόνο δεν με ενδιαφέρει να πάρω ποτέ.
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες..... :p
 
Εχω το Nokia e66

και μπαινω στο ρετρομανιαξ :D

Δυστυχως δεν εχει εμεσεν :(

Δεν εχω ψαξει ακομη τα λοιπα :p (δηλ δεν εχω ψαξει τιποτα αλλο, εκτος απο ενα σερφαρισμα σε 3 λινκ μονο)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εμένα το smartphone μου είναι ένα LG Gw620 EVE.

Λοιπόν!

lg-gw620-mobile.jpg


Να τα χαρακτηριστικά του

Λειρτουργικο Android 1.5(oxi 2 :( )

Mαρκα LG

Καμερα 5mp

Πληκτρολογιο 5 line qwerty

Bluetooth, εχει, αλλα οχι file transfer

Υοutube videos

SDHC μέχρι 32 gb

Oθόνη αφης, χωρις stylus

WiFi

Java

Sound Record

και και και

gyro sensor, έχει ενα μαυρο πραματακι, οταν πάει σκια πανω και χτυπαει ξυπνητυρι σταματάει, και όταν γίνετε κλίση και το βάζεις σταυτι σου η οθονη μαυρίζει
 
Εγώ έχω Samsung Omnia i900 με windows mobile 6 professional, 5,1 mp camera, wireless internet (wi-fi) , hard disk 8 gigabyte.
 
πήρα πριν λίγους μήνες το xperia mini και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι μικρό, ελαφρύ, καλό σαν τηλέφωνο, καλό στις φωτογραφίες και πολύ χρήσιμο για μουσική και σερφάρισμα. η μπαταρία του όσο μπόι της λείπει τόση διάρκεια έχει ;)

είχα πάρει και ένα 2nd hand i-phone 3g πριν μερικούς μήνες, αλλά μου εκλάπη μετά από σύντομο διάστημα, πολύ μου άρεσε και εκείνο αλλά δε με βόλεψε σαν μέγεθος/βάρος.
 
Πάει καιρός από τότε που έκανα το 1ο post, οπότε να τονίσω πως πλέον έχω το Samsung Omnia II.
 
Εγώ είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy i9000 S
 
Εγώ που ακόμη αδιαφορώ για smart phone,κινδυνεύω να χαρακτηριστώ κολλημένος κωλόγερος; :p :p
 
Μα δεν είσαι; :p :p

Συ είπας εξάλλου !!!!!!! :D :D
 
Και εγώ δεν έχω προβεί σε αγορά smartphone ακόμα. Έχω ένα κλασικό Sonic-Erricson διετίας. Μέσα στην άνοιξη σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε κάποια πλατφόρμα Android 2.2 ή WP7.
 
divined είπε:
Και εγώ δεν έχω προβεί σε αγορά smartphone ακόμα. Έχω ένα κλασικό Sonic-Erricson διετίας. Μέσα στην άνοιξη σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε κάποια πλατφόρμα Android 2.2 ή WP7.
Είπαμε SEGAκιας αλλά όχι κι έτσι!!!! :p :p
 
Πριν λίγες μέρες αγόρασα το Nokia E72 και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

E72_Black_flip_left3_604x604.png
 
pooky(1) είπε:
Είπαμε SEGAκιας αλλά όχι κι έτσι!!!! :p :p
haha. Πάλι τα κατάφερα! Είδες τι κάνει η κεκτημένη ταχύτητα!! Sega δεν είχα ποτέ, αν και κάποτε ψυνόμουν για ένα Megadrive!!
 
Στα δέκα χρόνια που χρησιμοποιώ κινητό, έχω αλλάξει τηλέφωνο μόνο 3 φορές, και αυτό συνήθως όταν τα έπαιζε η συσκευή και δεν είχα άλλη επιλογή παρά το γεγονός πως ενημερώνομαι πολύ για το τι παίζει στην αγορά κυρίως απο λειτουργίες και προτερήματα. Ποτέ δεν μπήκα στο τρυπάκι να αλλάζω κάθε 6 μήνες για το τελευταίο μοντέλο που πάλι θα άλλαζα σε 6 μήνες και ανάθεμα αν πολλοί ξέρουν να εξαντλήσουν όλα τα προτερήματα ενός καλού smartphone.

Είμαι φανατική οπαδός των Samsung με δεύτερα τα Sony Ericsson και σήμερα απέκτησα την τρίτη μέσα στα δέκα χρόνια συσκευή μου. Μου τη βάρεσε και επειδή η καημένη η συσκευούλα μου αρχίζει και τα παίζει απο την κακοποίηση παρά το οτι αποδείχτηκε σκυλί, έκανα ένα νέο καρτοσυμβόλαιο και ρώτησα: "τι δίνετε δωρεάν;". Έσπρωχναν δύο πάρα πολύ ωραία που κυκλοφόρησαν προ 5μηνου Nokia και παρά το γεγονός πως την Nokia δεν την χωνεύω με τίποτα, αφού ήταν τζάμπα δεν είχα να χάσω κάτι.

Πήρα λοιπόν αυτό: Nokia C3-00. Αποφάσισα όμως πως για πρώτη φορά στην ζωή μου η πάρτη μου αξίζει ένα μεγάλο και καλό δώρο και μόλις (αν ελεήσει ο Θεός δηλαδή στο Ελληνιστάν) αξιωθώ να λύσω το επαγγελματικό μου αξιοπρεπώς θα πάω να πάρω στην αφεντιά μου ένα βαρβάτο και ολόζεστο Samsung (mmmyyy preeeeeciousss), το καλύτερο που θα κυκλοφορεί εκείνη την στιγμή να πιάσω ότι έχει και δεν έχει και ειδικά GPS που το επιθυμώ διακαώς, και να το λιώσω στη χρήση.

nokia_c3_front_slate_604x604.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα post όλο πάθος. Γουστάρω. Έτσι.

Μήπως είσαι Samsung fangirl;;;;;;;; :D :D
 
Πίσω
Μπλουζα