Αυτοί οι δύο έμοιαζανLuke perry
Matt dilllon
Πόσο μ'αρέσουν αυτά τα love storiesΤον άντρα μου. Γνωριστήκαμε στο επαγγελματικό περιβάλλον των γονιών μας. Έγώ 12 και αυτός 16. Αγνός ρομαντικός έρωτας, που κατέληξε σε γάμο μετά από χρόνια. Η ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου μας.
Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη.Πόσο μ'αρέσουν αυτά τα love stories
Να είστε πάντα ευτυχισμένοι <3
Συγνώμη αλλά προηγούμαι. Τώρα αν επιμένεις, αναγκαστικά θα μονομαχήσουμε. Εγώ είμαι ο μπλέ .Τη Νόρα Βαλσάμη
Ε, ναι!Μια ήταν η κούκλα παιδιά...με τη Ζωίτσα εγώ.
αν ηταν σφικτο το αυγο να υποθεσω μπορει να αλλαζε η πορεια ;Στην τρίτη δημοτικού ήθελα να παντρευτώ τον συμμαθητή μου τον Διονύση ,ένα ψηλόλιγνο παιδί με ξανθό μαλλί και πράσινα μάτια..Ένα μεσημέρι γύρισα απο το σχολείο νευριασμένη κι είπα στους γονείς μου με σοβαρό ύφος ότι δεν πρόκειται να παντρευτώ αυτόν τον μαμόθρεφτο μπούλη που η μάνα του έρχεται στο διάλειμμα και τον ταίζει αυγό μελάτο με το κουταλάκι μέσα απο τα κάγκελα .. Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που σκέφτηκα να παντρευτώ κάποιον .
Με σφικτό αυγό θα έκανα τη καρδιά μου πέτρα και θα παράβλεπα ..αν ηταν σφικτο το αυγο να υποθεσω μπορει να αλλαζε η πορεια ;