katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.125
το αγαπημενο μου γλυκο που μου το επαιρναν παντα οι δικοι μου οταν πηγαιναμε στο ζαχαροπλαστειο του κυρ Μανωλη,ηταν το ποντικακι.Καθε φορα που πηγαινα μολις με εβλεπε ο κυρ Μανωλης ο ζαχαροπλαστης καταλαβαινε τι θα παρω,μου τυλιγε το ποντικακι στο χαρτακι και μετα φευγαμε για το σπιτι για να απολαυσω το γλυκακι μου
Ηταν ενα ποντικακι σοκολατενιο,δηλαδη
@ σχημα: ποντικακι βουτηγμενο σε γλασσο σοκολατας
@ βαση: παντεσπανι
@ γεμιση: κρεμα σοκολατας
@ πανω απ το γλασσο ηταν ζωγραφισμενα με σαντιγυ τα ματια και η μυτη του ποντικιου,ενω για αυτακια ειχε 2 ψιλοκομμενα καβουρδισμενα αμυγδαλακια(δεν ηταν ομως βουτηγμενα σε σοκολατα)
@ Η ουριτσα του ηταν κι αυτη φτιαγμενη απο ψιλοκομμενο αμυγδαλακι βουτηγμενο ομως σε σοκολατα
Θυμαμαι που ετρωγα πρωτα τα αυτακια..
Βρηκα φωτο στο γουγλη αν και δεν ταιριαζει παρα πολυ με την πιο πανω περιγραφη Προβολή συνημμένου 36814 ,καπως ετσι φανταστειτε το σχημα του,το πως ηταν πραγματικα το περιεγραψα πιο πανω.Ηταν πεντανοστιμο!!
Εσεις ειχατε καμμια ιδιαιτερη προτιμηση σε καποιο γλυκο ζαχαροπλαστειου ;

@ σχημα: ποντικακι βουτηγμενο σε γλασσο σοκολατας
@ βαση: παντεσπανι
@ γεμιση: κρεμα σοκολατας
@ πανω απ το γλασσο ηταν ζωγραφισμενα με σαντιγυ τα ματια και η μυτη του ποντικιου,ενω για αυτακια ειχε 2 ψιλοκομμενα καβουρδισμενα αμυγδαλακια(δεν ηταν ομως βουτηγμενα σε σοκολατα)
@ Η ουριτσα του ηταν κι αυτη φτιαγμενη απο ψιλοκομμενο αμυγδαλακι βουτηγμενο ομως σε σοκολατα
Θυμαμαι που ετρωγα πρωτα τα αυτακια..
Βρηκα φωτο στο γουγλη αν και δεν ταιριαζει παρα πολυ με την πιο πανω περιγραφη Προβολή συνημμένου 36814 ,καπως ετσι φανταστειτε το σχημα του,το πως ηταν πραγματικα το περιεγραψα πιο πανω.Ηταν πεντανοστιμο!!
Εσεις ειχατε καμμια ιδιαιτερη προτιμηση σε καποιο γλυκο ζαχαροπλαστειου ;