Ποιο βιβλίο του Stephen King είναι το αγαπημένο σας;

To Ιτ by bar...Το βιβλιο αυτο ειναι ενα αριστουργημα κατα την ταπεινη μου αποψη...το εχω διαβασει γυρω στις 10-12 φορες χωρις υπερβολες! Δευτερο στην σειρα θα εβαζα την Λαμψη.
 
Πάντως, για χειρότερο βιβλίο του Κινγκ, παίζει να είναι το "σκυλί της Πολαρόιντ". Λες και έκανε πλάκα στον αναγνώστη, με αυτό...
 
για εμένα το χειρότερο είναι η ιστορία της λίσι,όσο και να το διάβαζα μου φαινόταν και μου φαίνεται ακόμα τρομερά μπερδεμένο,φλύαρο και ασυνάρτητο. από τα τελευταία του έργα μου άρεσε πολύ το ντούμα κη. τώρα περιμένω με αγωνία το under the dome γιατί το θέμα του φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
 
Εχω διαβασει παρα πολλα βιβλια του Κινγκ, καθως ειναι ο αγαπημενος μου μαζι με τον Λαβκραφτ και τον Ντικ, αλλα αυτο που θα μου μεινει περισσοτερο ειναι η συλλογη Night Shift, επειδη ηταν το πρωτο του βιβλιο που διαβασα στα αγγλικα.
 
Χαιρετώ και εγώ την παρέα!

Για μένα ένα από τα πιο καλογραμμένα του King είναι το Κοράκι!

Αλήθεια, ξέρει κανείς πότε θα μεταφραστεί το "Under the Dome";;
 
saat είπε:
Χαιρετώ και εγώ την παρέα!Για μένα ένα από τα πιο καλογραμμένα του King είναι το Κοράκι!

Αλήθεια, ξέρει κανείς πότε θα μεταφραστεί το "Under the Dome";;
Υποθέτω θα αργησει γιατι στο "Ιστορίες του Λυκόφωτος" που διαβασα δεν το είχε στα "προσεχώς"...Συνήθως το κανει αυτο η bell. Ουτε στο site τιποτα.
 
Αν είναι έτσι, κρίμα...

Είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό πιστεύεις που η bell δεν το έχει βάλει στα προσεχώς της ακόμη; Μήπως υπάρχει και κάνας άλλος οίκος που μπορεί να έχει αναλάβει κάτι...; Λέμε τώρα;
 
Καλύτερο το Μίζερυ με διαφορά και χειρότερο το Σάκος με κόκκαλα. Ο Κινγκ μπορεί να έχει γράψει καλά βιβλία κατά καιρους αλλά οι αρπαχτες του φωνάζουν από μακριά. :(
 
Μονο ενα βιβλιο εχω διαβασει του Stephen King γιατι οι ταινιες που ηταν βασισμενες σε αυτα απο τα τελη του 70 εως το 80 με γεμισαν κ μου αρεσαν πολυ!!

Αυτο το βιβλιο λοιπον (το εχετε ξανα αναφερει) ειναι η Νυχτερινη Βαρδια (night shift)

b25360.jpg


Μαρεσει γιατι εχει ποικιλια κ σχεδον ολες οι ιστοριες εχουν αγωνια!!!

Εδω θα βρειτε κ το διηγημα children of the corn!!

Οσοι fan του δεν το εχετε διαβασει θα σας αφησει πολυ καλη εντυπωση! ;)
 
πρωτο βιβλιο του κινγκ που ειχα διαβασει και απ τα καλυτερα μου ηταν το καρι ειχε μια ατμοσφαιρικοτητα ειδικα η σκηνη της εκδικησης στον χορο του σχολειου αυτο με εκανε να δω και την ταινια κατι αλλο θυμαμαι που ο κινγκ ειχε πει σε μια συνεντευξη οτι αυτα που γραφει τα βλεπει στον υπνο του τι ονειρα βλεπει αυτος ο ανθρωπος ομως
 
Κ σε μια συνεντευξη ειχε πει:

"Η μητερα μου παντα αναρωτιοταν γιατι μου αρεσε να γραφω τετοιες απαισιες ιστοριες.Γιατι δεν μπορουσα να γραψω μια ιστορια για ενα πιστο σκυλι που σωζει τον κυριο του,τραβωντας τον απο το νερο...

Της ελεγα οτι προτιμουσα να δω το σκυλι να πνιγεται και να επιστρεφει ως παγωμενο πτωμα που κυνηγαει το αφεντικο του!!!!!"

Πολυ τον παω γιατι εχει φαντασια!!!! ;)
 
Η Λάμψη σε βιβλίο αλλά και ταινία. Here comes Jooohnyyy!
 
Και μενα ο stephen king ειναι ο αγαπημενοσ μου και εχω ολα τα βιβλια του οπωσ και ολεσ τησ ταινιεσ του φυσικα.Δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο συγκεκριμενο βιβλιο γιατι ολα τα λατρευω.εχω και το βιβλιο η μπαλαντα τησ ελαστικησ σφαιρασ απο τησ εκδοσεισ ΕΠΙΛΟΓΗ που κυκλοφορησε το 1989.Δεν ξερω αν ειναι κατι σπανιο γιατι παντα ειχα αυτη την απορια.Αν μπορει και ξερει καποιοσ φιλοσ ασ μου απαντηση να μου λυθει η απορια.
 
Επειδή έχω ψάξει λίγο το θέμα της σπανιότητας των εκδόσεων -έχω στην κατοχή μου έναν συγκεκριμένο τόμο του SK που θεωρείται πολύτιμος λόγο ενός τυπογραφικού λάθους-, αυτό που έχω πληροφορηθεί είναι ότι οι μεταφρασμένες εκδόσεις δεν λογίζονται ως σημαντικές από συλλεκτικής άποψης. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
 
alkis21 είπε:
Επειδή έχω ψάξει λίγο το θέμα της σπανιότητας των εκδόσεων -έχω στην κατοχή μου έναν συγκεκριμένο τόμο του SK που θεωρείται πολύτιμος λόγο ενός τυπογραφικού λάθους-, αυτό που έχω πληροφορηθεί είναι ότι οι μεταφρασμένες εκδόσεις δεν λογίζονται ως σημαντικές από συλλεκτικής άποψης. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση σου.Και γω δεν πιστευα οτι ειναι κατι σπανιο απλα ειχα την απορια επειδη ειναι σχετικα παλια εκδοση.
 
Παρακαλειται οποιος εχει μεταφρασμενη στα ελληνικα εκδοση της Κριστιν να ποσταρει εξωφυλλο,θυμαμαι καποια εκδοση την διαβαζα μεσα 80ς+ πιτσιρικι,με πιθανη χρονολογια 70ς και λιγο απο 80ς.


Θελω να την ξαναδω και να την ξαναθυμηθω.


 

Ποσες να'ναι πια. :(
 
Μήπως αυτή;

kristin.jpg


Εγώ εκτός από το original έχω και μια στραπατσαρισμένη μεταφρασμένη έκδοση Bell, αν θες την ποστάρω όταν πάω σπίτι.
 
Aυτη σαν να μου φαινεται καινουργια ,ειναι σιγουρα απο την περιοδο που ψαχνω;,παντως απο τα λιγα που θυμαμαι η εκδοση που διαβαζα πρεπει να ηταν πολυ λιτη,ισως μονο ο τιτλος στο εξωφυλλο,ισως να κανω λαθος,ελπιζω με το που την δω να επανελθει με ενα μπανγκ στην κεφαλα μου. :D


Περιμενω και την Bell σου!!!
 
Για δες τη:

attachment.php
 
Νοpe,thnx Alki τουλαχιστον θα μεινουν τα εξωφυλλα να τα θαυμαζουμε εδω μεσα.


 
Πίσω
Μπλουζα