Ποιο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα σας στα videogames;

Εχω τελειωσει το Jurassic Park στην πρωιμη beta εκδοση του, οπου θεωρειται unplayable απο τα τεραστια προβληματα που εχει μεσα.
 
Να προσθέσω μερικά ακόμα επιτεύγματα μου...

Τερμάτισα το Super Mario Land 2 την πρώτη μέρα που το πήρα, στην πρώτη καθισιά, μέσα σε λίγες ώρες. Δεν ξέρω, απλά μου φάνηκε υπερβολικά εύκολο και ίσως να ήταν.

Είχα μάθει τόσο καλά το Metroid 2 στο Game Boy που στον στρατό (παίζοντάς το στο gameboy advance) κατάφερα να το τερματίσω από την αρχή, σε λιγότερο από μία ώρα χωρίς διάλειμμα και χωρίς να χάνω χρόνο ψάχνοντας save rooms.

Υπήρχε για λίγο καιρό στα arcades του χωριού μου ένα παιχνίδι ονόματι "Outfoxies". Θα έλεγα ότι είναι ο πρόγονος των smash bros και του power stone. Θυμάμαι ότι το τερμάτισα την δεύτερη φορά που το έπιασα στα χέρια μου με 1 κέρμα.
 
To xain d sleena φιλε kal το τερματιζω χωρις να χασω ζωη.Το world record ειναι 1,333,330 και πριν λιγο καιρο το πηγα 1,318,600 καθαρα απο βλακεια δεν το εσπασα.Το εχω βαλει στην ακρη γιατι ασχολουμαι με αλλα τωρα.Ευχομαι να το τερματισεις συντομα φιλε να το ξαναθυμηθεις.
Απλά προσκυνώ!!! :bow:
 
τοσα πολλα...

Gals Panic , ολες οι πιστες 100%

Fantasia , ατελειωτο παιχνιδι.. Καπου στις 6 ωρες συνεχομενα με ενα κερμα ωσπου βαρεθηκα και το παρατησα σε κατι πιτσιρικια σε ενα παλιο ουφαδικο.

Shadow over Mystara , τερματισμος με ενα κερμα

Metal slug 2 τερματισμος με ενα κερμα

Αμετρητα Adventures , παντα μα ΠΑΝΤΑ χωρις guides (ελεος)

Aero Fighters 2 τερματισμος με ενα κερμα

Tetris gameboy καπου στις 690.000 score

New Zealand Story απλα το επαιζα το τερματιζα παντα και εφευγα.

ΜΚ2 ολα τα fatalities - babalities κλπ κλπ κλπ ολων των παικτων , φυσικα παντα με τον Shang Chung , οποτε και ολα τα transformations.

και πολλα αλλα που δε μου ρχονται.
 
εγώ παιδία το μεγαλύτερο κατορθωμα σε τέτοια παιχνίδια ήταν οτι πηγαινα στα ουφάδικα και "ετρωγα ¨20 εικοσάρικα για να περάσω ΜΙΑ πίστα.χαχαχχα.εντελώς άσχετος..
 
Μεγαλύτερο επίτευγμα?? Θα αρχίσω από το επίσημο που είχε καταγραφεί και σε περιοδικό. Σε πανελλήνιο διαγωνισμό για το Gran Turismo 2 που διοργάνωνε το περιοδικό Games, είχα έρθει στην πρώτη θέση στην τελική ταχύτητα με 453+ Km/h και μάλιστα με τεράστια διαφορά από το δεύτερο! Κέρσια το διαγωνισμό αλλά το περιοδικό Games ποτέ δε μου έστειλε το δώρο ή χάθηκε στο ταχυδρομείο.

Επίτευγμα επίσης θεωρώ τον τερματισμό του Ocarina of Time με όλες τις καρδιές και τις 100 Scultula τη στιγμή που δεν υπήρχαν οδηγοί στρατηγικής και άλλα τέτοια βοηθήματα.
 
Δεν ξερω αν θεωρειται επιτευγμα αλλα καταφερα επιτελους

να βγω φωτο με δυο "ΜΥΘΟΥΣ" των videogames... :D

1) Με τον Θρυλικο Sonic :hurrah:

DSC00193.jpg

2) Με τον Τιτανομεγιστο Snake :headbang: :headbangdude: :bow:

DSC00194.jpg
 
Αυτός δεν είναι ο θρυλικός Sonic, είναι ο πρασσινομάτης, η απομίμηση :p
 
pooky(1) είπε:
Ο χρόνος που έχω αφιερώσει στη σειρά "Elder scrolls". Στο Skyrim τελειώσα σε 4 μήνες και 236 ώρες επίσημου παιχνιδιού, (όσο έγραψε στα saves) αλλά πραγματικά πρέπει να είναι πάνω από 500 μια και πολλές φορές έπαιζα αποστολές διαφορετικά για να δω όσο περισσότερες επιλογές μπορούσα. Από μαζική εκκαθάριση ολόκληρων πόλεων, από το να κάνω διάφορα και να με χώνουν μέσα, και άλλα παλαβά.
Στο Oblivion δεν θυμάμαι καν πόσο έχω παίξει, αλλά το ξεκίνησα μέσα στο Πάσχα σαν Breton και archer - thief και ήδη έκλεισα 24 ώρες.
UPDATE!!!!!

Tελικά "έγραψα" 126 ώρες στο Oblivion και ευπειθώς αναφέρω ότι στο Skyrim σαν Khajiit ήδη έχω ζήσει τις πρώτες 50 ώρες. Πρέπει να πλησιάζω 1000 ώρες παιχνιδιού μόνο σε Oblivion και Skyrim. Νιώθω Θεός.

Αναφέρω, επίσης, ότι γράφω από καινούριο Ivy Bridge i7 μηχανηματάκι με ένα τουμπανάκι 680 κάρτα γραφικών. Για το Morroblivion (Morrowind με μηχανή γραφικών του Oblivion) , το Skyrim με άπαντα τα enchantmets και mods και το επερχόμενο Guild Wars II στις 28 Αυγούστου (θα το ξεκινήσω 31 λόγω διακοπών) . Αν δεν κάνει διαρροή η υδρόψυξη (νερό ρεεεεεεεεεε!!!!! ) και δεν κάψει τα πάντα.

ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ όριο στο gaming για μένα προσωπικά. RPGs και τα μυαλά στο gamepad, και αυτό το θεωρώ το μέγιστο επίτευγμα μου στο gaming σε ηλικία που οδεύει προς τα 43.
 
Οι 1:03 για 100% (Βλακεία μου που δεν προσπάθησα να το ρίξω κάτω από ώρα..), και 0:30 με 0:33 για τερματισμό χωρίς 100% στο Donkey Kong Country.. Και αυτό στην αυθεντική κονσόλα, και όχι σε emulator!

Και ρεκόρ αντοχής, ο τερματισμός του The Legend of Zelda: A Link to the Past χωρίς καμία διακοπή σε περίπου 6 ώρες...
 
Δεν είμαι gamer και πραγματικά πλέον παίζω πολύ σπάνια κάτι χαζομάρες που δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις (από εμένα εννοώ :D ) για να περνάει η ώρα. Το πρώτο παιχνίδι όμως, το bubble bobble για pc, σε έναν xt στα 4.77 το τελειώνω ακόμα σε 1 player mode, στο dosbox φυσικά, με όλα τα credits (9), έχοντας περάσει και από τις 3 "διαμαντόπιστες" και με κάτι εκατομμύρια σκορ. Κατά τα άλλα, το 2ο μου καλύτερο παιχνίδι απέχει.. ασύληπτα!
 
Εγώ θυμάμαι μικρό μου είχαν πάρει μια απομίμηση nintendo 64 κ ειχα καεί στο super mario.πρεπει να ήμουν 6.
 
Οτι τερμάτισα το Gun Smoke,ένα παιχνίδι που έπαιζα από μικρούλης και δε μπορούσα να περάσω ούτε την πρώτη πίστα...Άλλα πράγματα που χάρηκα πολύ ήταν το Hard Time Attack στο Shadow Of The Colossus και το Dante Must Die επίπεδο στο Devil May Cry.
 
Πίσω
Μπλουζα