Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.879
Παιχνιδαρα που δεν το ξερει σχεδον κανενας.Στο Raspberry Pi μου, μετά από διάφορα παιχνίδια που χάζευα από διάφορα μηχανήματα, δεν ξέρω πως μου ήλθε και αποφάσισα να παίξω το D-Generation AGA της Amiga στον emulator:
Προβολή συνημμένου 225784
και να το προχωρήσω όποτε έχω διάθεση και χρόνο και γιατί όχι, να το ολοκληρώσω. Με save states βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; Ανσκάλυψα λοιπόν δυόμιση δεκαετίες αργότερα πως έχεις στην διάθεσή σου και ένα inventory με διάφορα εφόδια που σε βοηθούν να περάσεις κάποια από τα δωμάτια. Για φαντάσου!
Αγαπημένο! Η μουσική της παραλίας παίζει κάθε καλοκαίρι. Χελλόου δέαρWario Land 4 σε GBA emulator στο κινητό, εννοείται με χειριστήριο bluetooth. Γραφικαρες και τέλεια χρώματα, ένα φοβερό platform με μηχανισμούς που δεν έχω δει σε άλλα παιχνίδια. Πραγματικά είναι τέλειο.
Το GBA έχει αλλα 2 παρόμοια Castlevania games. Μάλιστα τα άλλα 2 θεωρούνται καλύτερα από το συγκεκριμένο (το οποίο ήταν το 2ο που βγήκε). Το 3ο (Aria of Sorrow) είναι το καλύτερο. Και τα 3 είναι στο στυλ του Symphony of the Night, δηλαδή "metroidvania" με τον χάρτη του Super Metroid.Castlevania harmony of Dissonance,
επαιζα σε mGBA ετσι για να δοκιμασω τον standalone emulator, το παιχνιδι αυτο το ειχα απλα φορτωσει μερικες φορες και ποτε δεν επαιζα, εφαγα λοιπον κολλημα και εκαψα 2-3 ωρες και αφου βαρεθηκα να παιζω στο λαπτοπ και να το πηγαινω εδω κι εκει κανω μια δοκιμη και περναω το save στον tempGBA σε PSP και επαιζε κανονικα, οποτε το καψιμο συνεχιζεται οπου θελω και με πολυ μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας. Και μολις ειχα φτασει στον χαρτη 75% φτανω στον Death μου λεει ξερεις το καστρο εχει δυο layers και μου ξαναβγαζει αλλη μια τον ιδιο τεραστιο χαρτη να τον ξαναπερασω αλλη μια φορα. LOL.. Τεραστιο και παιχνιδαρα και πιο playable απο αλλα Castlevania. Και θυμιζει αρκετα Synphony of the night, και οι πιστες και οι κινησεις του ηρωα κλπ. Μονο ορισμενες φορες δεν ξεκαθαριζεις καλα τι γινεται επειδη τα σκηνικα εχουν πολυ ιδια χρωματα, δεν φαινονται δηλαδη οι εξοδοι.
Και ο TempGBA εχει και ωραιο scaling δηλαδη 1,5 φορα την αναλυση του GBA οχι οπως ο gPSP που ειναι η full screen η σε native 1:1 που ειναι δηλαδη ενα μικρο παραθυρακι στην οθονη του PSP.
Προσπάθησα να παίξω στο κινητό με Bluetooth (με το XBOX one χειρηστήριο) και το input lag ήταν ΑΘΛΙΟ (καμια 10ρια frames φανταζομαι). Σχεδόν απίθανο να παίξω σωστά οποιοδήποτε game, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.Wario Land 4 σε GBA emulator στο κινητό, εννοείται με χειριστήριο bluetooth. Γραφικαρες και τέλεια χρώματα, ένα φοβερό platform με μηχανισμούς που δεν έχω δει σε άλλα παιχνίδια. Πραγματικά είναι τέλειο.
Θεωρητικά, εφόσον το RetroArch στο android δεν έχει κάποιες διαφορές με το PC, θα μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με ένα PC στο κινητό. Αλλά το κινητό μου, ένα μέσο Samsung της σειράς Α του 2019 (ούτε φτηνό, ούτε ακριβό), δεν έχει αρκετή δύναμη να τρέξει RetroArch με όλα τα καλούδια όπως GPU sync η τους Shaders που θέλω.
Οσο για το input lag δεν ξέρω, δεν νομίζω να φταίει το χειριστήριο, δηλαδή δεν νομίζω ένα ipega να είναι καλύτερο από ένα official Microsoft. Να φταίει το RetroArch? Δεν νομίζω γιατί input lag είδα και στο Sonic του Android. Να φταίει η συσκευή? Πόσο χάλια να είναι ένα μέσο Samsung? Δηλαδή μόνο τα πολύ ακριβά κινητά έχουν καλό bluetooth? Πάντως και με touch να τεστάρω πάλι νιώθω τεράστιο lag οπότε το θέμα είναι γενικό. Δεν ξέρω, μέχρι στιγμής η εμπειρία μου με αυτό είναι πολύ κακή.