freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 10.259
Mega Man για Game Gear, μετατροπή σε Master System και φυσικά παίζω στο Mega Drive με το Mega EverDrive X7 και το Joyzz.
Δηστυχώς πάσχω από απίστευτο motion sickness και τέτοιου είδους παιχνίδια ούτε που τα ακουμπάω. Το motion sickness τα αντιλήφθηκα πρώτη φορά παίζοντας DOOM. Κάθε 5 λεπτά παιχνιδιού αντιστοιχεί σε 15 λεπτα διαλείματος ξάπλα στο κρεββάτι.Πριν λίγο τερμάτισα το remaster του PowerSlave/Exhumed.
Αρκετά καλό.
Έχω παρόμοια ανάμνηση με αυτό το arcade. Έντονη ανάμνηση. Παιδάκι, καλοκαίρι στο Δήλεσι το έπαιζα μανιωδώς. Σε ένα στενάκι ήταν η αίθουσα, κοντά στην κεντρική πλατεία δίπλα σε ένα ποδηλατάδικο, για όσους στα 80's βρεθήκαν Δήλεσι.Δεν ειναι το πιο αξιολογο παιχνιδι στον κοσμο και δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστο. Εγω το γνωριζω και το συμπαθω γιατι ηταν ενα απο τα παιχνιδια που υπηρχαν στο καφενειο του χωριου μου για ενα καλοκαιρι, οταν ημουν μικρος.
Αγαπημένο επίσης, ήταν στο CD ROM, που είχε δώσει το PC Master, το πάλαι ποτέ '98, με τα παιχνίδια του θρυλικού emulator Raine. Ήταν ο πρώτος εξομοιωτής που το υποστήριζε...Επαιξα το Mutant Night arcade ... Εγω το γνωριζω και το συμπαθω γιατι ηταν ενα απο τα παιχνιδια που υπηρχαν στο καφενειο του χωριου μου για ενα καλοκαιρι, οταν ημουν μικρος.
...κυκλοφορούσα στα ηλεκτρονικά στο Χαλκούτσι, το ένα στο καφέ του ξενοδοχείου «Διεθνές» και σε δύο άλλα αποκλειστικά ηλεκτρονικάδικα. Αυτά ήταν το ένα δίπλα στο ξενοδοχείο και το άλλο στο τέρμα της παραλίας δεξιά, πριν την ταβέρνα. Δήλεσι είχα έρθει κανά-δυο φορές με το ποδήλατο. Περίοδος περίπου από το 1984 έως το 1988.για όσους στα 80's βρεθήκαν Δήλεσι.
Πω πω, εκεί ήμουν φίλε Ace, ήταν η βόλτα μας μέρα παρά μέρα με τα ποδήλατα Δήλεσι-Χαλκούτσι....κυκλοφορούσα στα ηλεκτρονικά στο Χαλκούτσι, το ένα στο καφέ του ξενοδοχείου «Διεθνές» και σε δύο άλλα αποκλειστικά ηλεκτρονικάδικα. Αυτά ήταν το ένα δίπλα στο ξενοδοχείο και το άλλο στο τέρμα της παραλίας δεξιά, πριν την ταβέρνα. Δήλεσι είχα έρθει κανά-δυο φορές με το ποδήλατο. Περίοδος περίπου από το 1984 έως το 1988.
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ό,τι ονειρεύτηκα έρχεται σιγά σιγά.
Θυμαμαι όταν μου είχαν αρνηθεί την πρωτη φορά να πάρω την καμπίνα, βρισκόμουν σε μια ρετροσυνάντηση με τα παιδια του φορουμ rygar, mike, kyriazisv και άλλα παιδιά που δεν θυμαμαι, και γράφαν την επόμενη μέρα στο φόρουμ, μην στενοχωριέσαι, μην ανησυχείς, κάνε υπομονη κλπ. Ο telonio που τα είδε όλα αυτά ανησύχησε και με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι έπαθα. Τελικά το πήρα!!!!