Ποιο παιχνίδι (σύγχρονο) παίζετε αυτό το διάστημα;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αν 'σύγχρονο' μετράει 15ετιας - lol , έπεσε στο μάτι μου - δωρεάν στο amazon luna- το Fallout New Vegas, είχα να το παίξω καιρό, άλλοτε έπαιζε (με προβλήματα) και άλλοτε όχι με το wine (και όχι μόνο wine... είχα δοκιμάσει και άλλα: lutris/playonlinux/bottles/crossover ) - είμαι εδω και χρόνια σε linux, το παιχνίδι είναι σχεδόν τέλειο (τουλάχιστον στην πλατφόρμα που είμαι με SELinux, Wayland-only και περιορισμένα 32bit binaries κατάσταση, CentOS 10) - μετά απο καμιά 20αρια ώρες παιχνιδιού είχε 'κολλήσει' μόνο 2 φορές, για cloud gaming είναι καλή φάση - μην με ρωτάτε για lag/fps και τα ρέστα , για μένα είναι σαν να το έχω εγκαταστήσει στο PC, χωρίς να παλεύω με παραμετροποιήσεις κτλ

Mετραει! Ειναι κλασσικο, οποτε σουπερ μοντερνο και σουπερ ρετρο.

• Like
Reactions: xc8
Ειχα να παιξω συγχρονο παιχνιδι κατι αιωνες.
Xτες κολλησα ασχημα με το Death Stranding στο PC.

Τελευταία επεξεργασία:
Απο παιχνιδια του, εχω παιξει (οχι ολοκληρωσει) κατι Snatcher, κατι Zone of Enders.
Απο MGS εχω παιξει ελαχιστα διοτι θελουν πολυ υπομονη που δεν διαθετω.

Ομως στο Death Stranding ειναι σαν να παιζεις σε ταινια. Επισης ειναι σοκαριστικο πως σκεφτηκε τετοιο σεναριο (!!) που δεν σταματα και να σε εκπλησσει.

Και για το τεχνικο αποτελεσμα, σε ενα πολυ μετριο PC σαν το δικο μου (i5 9600K, Nvidia νομιζω1650), παιζει 1080p, 60 καρε (πλην καποιων cinematics) με πολυ ομορφα γραφικα.

Αν και δεν παίζω σύγχρονα παιχνίδια λόγω χρόνου και διάθεσης, ο μεγάλος γιος μου επέμενε να του αγοράσω ένα παιχνίδι που θα παίζουμε ενίοτε παρέα στο ps5! Λέγεται It takes two II και είναι πανέξυπνο σαν ιδέα και υλοποίηση! Το ξεκινήσαμε πριν λίγες μέρες και έχουμε χαλάσει κάποιες ώρες παίζοντας παρέα....βέβαια πλέον λόγω αντανακλαστικών κάποια σημεία τα περνάει αυτός με τον δικό μου ήρωα αλλά τουλάχιστον το προχωράμε παρέα και είναι όμορφο να το κάνουμε μαζί. Ο γιος μου με κοροϊδεύει ως "νουμπά" που χάνω αλλά εκδικήθηκα όταν του έδειξα πως τελειώνει ο μπαμπάς τα operation wolf, batman the movie & robocop στον 6128 δίχως cheats! Εκείνος δεν μπορεί να βγάλει μία πίστα και του φταίνε τα γραφικά, το χειριστήριο που δεν βολεύει (το πάκμαν του ανερούση δεν τον βολεύει...έλεος!) τα εφέ και ο ανάδρομος Ερμής. Γέροπενηντάρης πλέον αλλά του έδειξα στην μέρα του πατέρα πόσα απίδια χωράει ο σάκος και ότι ο παλιός είναι αλλιώς και μαζεύτηκε...Στα σύγχρονα παιχνίδια δεν χάνεις....απλά καθυστερείς να προχωρήσεις με τα ατέλειωτα checkpoints. Στα δικά μας παιχνίδια αν δεν μάθαινες τα patterns και δεν απομνημόνευες την θέση των εχθρών δεν τα τελείωνες. Αυτός είναι ο λόγος που τα θυμόμαστε ακόμα και τα τελειώνουμε με κλειστά μάτια!

Aχχχχ! Ταχω περασει "εις διπλουν" με τους γιους μου και τωρα με τα εγκονια, και νιωθω τον πονο σου. Δεν σεβονται τιποντα τα "παλιοπαιδα". Kαι ξεχναν, οτι επι εποχης Line Age II, δεν μπορουσανε να πανε περα απο Gludin και Gludio γιατι τους περναν PK και μας φωναζαν για βοηθεια, ενω εμεις, εξπαραμε στα μονοπατια της Giran, στην γεφυρα με τα Pytan, με Doom heavy armor και Damaskus, Dark Avenger, ων. Αμ πως!

Πίσω
Μπλουζα