Ποιο παιχνίδι (σύγχρονο) παίζετε αυτό το διάστημα;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Xρονια Πολλα Μπιλη! Να σε εχουμε να σε χαιρομαστε, με τα ομορφα παιχνιδακια σου!
Χρονια πολλα χρησταρα καλη χρονια και σε σενα και παντα με υγεια φιλε καλα να ημαστε να τα λεμε :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Ξεκίνησα το metro exodus σε crt tv 21" με 1050ti οπότε για πλάκα όλα στα ultra λόγο unreal engine 4. Φουλ ευχαριστημένος με αυτή την κάρτα και μέχρι και το robocop rogue city μου τρέχει με ultra ρυθμίσεις στα γραφικά στα textures - εφέ και medium μόνο στις σκιάσεις ώστε να έχω φουλ ομαλή κίνηση και στις πιο απαιτητικές σκηνές.

Ωραίο παιχνίδι μετά απο 3 ώρες που έχω παίξει με πιο open world τα εξωτερικά περβαλλοντασε σχέση με το metro last light. Εδώ για μια πιο φωτορεαλιστικη αίσθηση στην crt έχω βάλει το χρώμα σε επίπεδα gears of war 1 ώστε να έχω πιο φωτορεαλιστικη αίσθηση του παιχνιδιού μιας και το παραπάνω χρώμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι χειροτερεύει την αίσθηση αληθοφάνειας.Τωρα πάρα πολλά σκηνικά είναι λες και βλέπω πραγματικές φωτογραφίες τοπίων και ο φώσφορος βοηθαει πάρα πολύ σε αυτό.

Ανάλυση 1280x768 μιας και εχει υψηλότερη αντίθεση από την ανάλυση 1280x720. Και ναι αυτές οι αναλύσεις έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους στο contrast - brightness στο δικό μου setup και δεν έχει να κάνει μόνο με την ανάλυση οπότε αναλόγως το παιχνίδι επιλέγω και το contrast της ανάλυσης που του ταιριάζει περισσότερο.

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα