Και εγω οταν ειχα δει το pitfighter ειχα παθει πλακα με τους αληθινους χαρακτηρες!!φοβερα χαρακτηριστικα για το 1990Aardvark είπε:Θα ξαναναφερω το PITFIGHTER σε εποχες (1990) που παιζαμε Renegade και Dragon Ninja να βλεπεις τα πρωτα digitized sprites με "αληθινους" ανθρωπους ηταν το peak της τεχνολογιας τοτε,λεγαμε αυτο ειναι δεν εχει παραπανω!
Οντως αλλα το real thing ηταν ακομα καλυτερο (γραφικα).Wally είπε:1@Nemo[/USER] θυμαμαι το screenshot του Rastan Saga στο Pixel που εδειχνε τον καταραχτη και υπεροχα μπλε χρωματα...ειχαν γινει τα ματια μου αυγα!
To shadow warriors είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Το είχα αρχικά στον amstrad 6128, που δεν το έλεγες και αξίολογο παιχνίδι να ασχοληθείς πολύ μαζί του (ελέω 8bit δυνατοτήτων του μηχανήματος). Αργότερα το είχα και στην Amiga 500. Εκεί είναι αρκετά κοντά στην arcade έκδοση με επιπλέον φοβερή μουσική.14 hours ago, Trellos11 said:
Το ninja gaiden ή αλλιώς shadow warriors ,ήταν το arcade που με είχε ξετρελάνει το 1989 και ο λόγος που υποσχέθηκα στον εαυτό μου κάποτε να έχω την δική μου καμπίνα ,στο σπίτι μου για να παίζω όσο θέλω.