Όχι για 27άρα δεν το συζητώ, μέχρι 22 αυτή τη στιγμή. Αν ρίξεις την ανάλυση σε τέτοια οθόνη το αποτέλεσμα θα είναι χάλια. Ποιός ο λόγος να σκάσεις ένα σωρό λεφτά για να έχεις ένα οπτικό αποτέλεσμα μέσα στη θολούρα; Καλύτερα χτύπα έναν καλό projector ή πάρε μια cinema display και ξέχνα την μεσοβέζικη λύση για αυτά τα λεφτά.
Stormwatch δεν αντιλέγω σε αυτό που λες. Τα Vista θα τα εγκαταστήσω καλό 2008 να είμαστε καλά, οπότε την κάρτα δεν την πήρα για να παίξω DX10 παιχνίδια, αλλά για μια πολύ γρήγορη DX9 λύση. Μέχρι να γίνει outdated θα έχω στήσει άλλο μηχάνημα (υπολογίζω το τετραπύρηνο να είναι στα χέρια μου τα Χριστούγεννα, ) .
Φυσικά ανακαλώ άρδην τη δήλωσή μου ότι το παρών config θα είναι αρκετό για 2 χρόνια. Όχι ότι δεν θα παίζει αλλά μια τρέλλα έχω στη ζωή μου ας τη ζήσω και με το παραπάνω. Θέμα κόστους δεν τίθεται φυσικά τότε γιατί υπολογίζω να πάω σε λύση με δύο κάρτες γραφικών και Apple cinema display. Αν δεν πάω στη λύση κάποιου projector ο οποίος έτσι κι αλλοιώς θα παρθεί μια και το 360 Elite αλλά και το PS3 που υπολογίζω να έχω μέχρι τα Χριστούγεννα διαθέτουν πια HDMI έξοδο, οπότε ένα projectorάκι με HDMI υποδοχές θα είναι ότι πρέπει. Γι αυτό το λόγο δεν προχώρησα σε αγορά κάποιας TFT τηλεόρασης - απάτης μια και είναι καλύτερα να έχεις ένα DLP projectorάκι για την τρέλα σου και την Wide CRT για τηλεοπτική προβολή (που έτσι κι αλλοιώς εγώ δεν θα τη χρησιμοποιώ) .
Παράλληλα κοιτάζω και για ένα καλό ενισχυτή και ηχεία (όχι τίποτε εξηζητημένο πάντως, ποτέ δεν νοιάστηκα για surround ήχο, αλλά τι να κάνω για χάρη των παιχνιδιών και μόνο. )
Omenforever είπε:
Έβαλα: E6400, Asus P5N-E, 2GB Kingston 800 και WD σκληρό.
Για οθόνη με κρύα καρδιά έβαλα μια TFT 19” LG αφού στην έρευνα αγοράς δε βρήκα CRT 19ʼʼ. Αν δω τα σκούρα πάντως παίζει καβάτζα CRT.
Κουκλί!
Με LG 19άρα θα παίζεις τα πάντα στο maximum και δεν θα νοιάζεσαι για τίποτε.
Έτσι έλεγα κι εγώ για τις CRT αλλά έτσι και συνηθίσεις στις TFT δεν υπάρχει γυρισμός. Φυσικά ισχύει το σχόλιο του Keeper. Θές καλή κάρτα για να σηκώνεις τη native ανάλυση της οθόνης.
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας και το ενδιαφέρον σας. Κατέλληξα στην παρακάτω:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168510
Τιμή στην κυριολεξία χώμα, τόσο κόστιζαν πριν 2,5 χρόνια οι 15άρες, ανάλυση 1680 Χ 1050 με εξαιρετικά μικρό pixet pitch (έχω πρόβλημα με τα μεγάλα pixels.... ) DVI είσοδο.
Zero pixel εγγύηση δεν παίζει αλλά μιλάμε για panel 7ης γενιάς με πραγματικά 16,7 εκατομμύρια χρώματα και όχι 16,2 interpolated, 5 ms gtg responce time (με 16 ms παίζω τώρα και είμαι μια χαρά) .
Υπολόγιζα το 19άρι CRT μου να με βγάλει μέχρι τα Χριστούγεννα οπότε και υπολογίζω ότι η Apple Cinema Display να έχει πέσει γύρω στα 1200 ευράκια (ή κάποιο αντίστοιχο μοντέλο άλλου κατασκευαστή) αλλά αποδείχτηκε εξαιρετικά κουραστικό για να παραμείνει, άσε που ο χώρος που καταλάμβανε ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Σα χάρος ένα πράμα!!!!! Οπότε η παρούσα λύση θα δουλέψει μια χαρά για το επόμενο διάστημα με το 15άρι να είναι σαν δευτερεύουσα οθόνη (κυρίως για να μετράει θερμοκρασίες την ώρα του παιχνιδιού).
Με το που την χτυπάω θα σας δώσω εντυπώσεις, την υπολογίζω γύρω στις αρχές του Μαίου. (Υπάρχει λόγος γι'αυτό ) .
Thanks again!