Ποιο monitor μου προτείνετε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pooky +1 ..projector με τρέλα...

άσχετο σήμερα παρέλαβα το...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168513

απλά όλα τα λεφτά....συνιστάτε

Με γειες!Με γειες!Πολυ καλη επιλογη! :thumb:

ευχαριστώ φιλαράκι να είσαι καλά...

Συγχαρητήρια Amigos για την επιλογή σου. Με γειές!!!!!!!!

Για πες μας σε παιχνίδια τι απόδοση έχει; Η τιμή της είναι όντως χώμα για 19άρα. Αλλά στα games πώς πάει; Υποστηρίζουν την native ανάλυση ή έχεις πρόβλημα;;;;;;;

Καλορίζικη και από εμένα! Αγοράσαμε την ίδια οθόνη!!

την έχω 2 εβδομάδες 0 pixel ευτυχώς!

Όλα τα λεφτά είναι to Switch (source) πλήκτρο!Αυτό μου επιτρέπει να έχω συνδεδεμένα στην LG το PC μου και το Xbox 360 ταυτόχρονα αναμμένα και να μεταπηδάω από το ένα στο άλλο όποτε θέλω!(Δεν το είχε η παλιά μου Samsung)

Είναι εξαιρετικά φωτεινή.

ευχαριστώ πολύ παιδιά...δεν έχω κανένα πρόβλημα pooky είναι όλα μια χαρά και με καταπληκτικά χρώματα και φωτεινότητα όπως λέει και ο φίλος turrican...και είχα και πριν καλή οθόνη μπορώ να την κρίνω και αυστηρά ... πολύ καλή σε πολύ χαμηλή τιμή

Εγω εχω μια sony bravia 32' hd και ειμαι ευχαριστημενος απο την απηκονηση και απο παντου

Ξεθάβω αυτό το thread (μια και εγώ το άρχισα) για να σας πω εντυπώσεις από το νέο setup μου.

Πριν από δύο λεπτά τελείωσα με το στήσιμο των νέων οθονών. Συνολικά δύο LG wide screen οθόνες προστέθηκαν στο γραφείο μου και η 15άρα που ήδη υπήρχε παρέμεινε σαν βοηθητική. Το Internet rig μου έλαβε μια 19άρα wide screen σαν κύρια οθόνη και το gaming rig μια 22άρα.

Οι εντυπώσεις είναι πραγματικά απερίγραπτες με λόγια ειδικά στην περίπτωση της 22άρας. Έσβησα ΟΛΑ τα saves από STALKER και OBLIVION μια κα θεωρώ ότι μέχρι τώρα ΔΕΝ είχα πάιξει αυτά τα παιχνίδια και τα ξαναρχίζω από την αρχή..........

Ειδικά η DVI-D ψηφιακή απεικόνιση σε 1680 Χ 1050 ανάλυση αποτελεί πραγματική εμπειρία σε συνδυασμό με τα 2 ms responce time του panel.

Τώρα καταλαβαίνω τη συζήτηση που είχα με το shock σχετικά με την αξία των μεγάλων οθονών!

Θα προσθέτω εντυπώσεις στην πορεία. Απλά χάζεψα..............

Ερώτηση: Μπορούμε να συνδέσουμε τρεις οθόνες ταυτόχρονα σε ένα μηχάνημα; Το έχετε πραγματοποιήσει κανείς σας;

Pooky...έχω νέα από το monitor που είχε ένα κολιμένο pixel..ε λοιπόν έφυγε μόνο του έπαθα πλάκα χα χα τώρα είμαι οκ..μπορεί να συμβεί αυτό έτσι απλά????

Ναι μπορεί. Από τη χρήση και τις συνεχείς αλλαγές του panel το pixel ξεκόλλησε!!!!!!!

Μπράβο κολλητέ!!!!!

P.S. Λόγω PS3 σύντομα θα αγοράσω 32άρα TFT tv τελικά. Οπότε.......

OBLIVION σε 32 ίντσες σε λίγο!!!!!!!! (Λες και οι 22 δεν είναι αρκετές έτσι κι αλλοιώς).........

ΟΧΙ.

Με τα ίδια λεφτά πάιρνεις αυτή.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168556

Πρόκειται για οθόνη υπολογιστή και είναι αναλογία 16:10 και όχι 16:9 που έχουν οι τηλεοράσεις.

Την συγκεκριμένη που σου προτείνω την έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου. ΕΜΠΕΙΡΙΑ....... Όσο για την κονσόλα σου, διαθέτει αναλογικό και ψηφιακό σήμα και η αλλαγή γίνεται από μπροστά.

Επίσης, σημαντικό, το ψηφιακό καλώδιο δίδεται μαζί με την οθόνη, πραγματική ευκαιρία για τα λεφτά της.

Πολύ ωραία η οθόνη αλλά, να σου πω την αλήθεια ο μόνος λόγος για να αλλάξω αυτή που έχω, είναι το scart που είχε η προηγούμενη οθόνη, για να συνδέσω την Α1200, και το ΧΒοx 1, (καθώς και τα 8bitα που κάποια στιγμή λέω να αγοράσω. :biglaugh: ). Έτσι και αλλιώς η ανάλυση 1280x1024, που χρησιμοποιώ με βολευει πάρα πολύ. Αν δεν πάρω καινούργια οθόνη, θα παω σε κάτι σαν αυτό:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=638250&tab=extendedSpecs

ή αυτό:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=955825

Παλιότερα games σε χαμηλότερες αναλύσεις πως σου φαίνονται με την οθόνη που έχεις?

Με την 22άρα τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε αφάνταστο βαθμό, αλλά ακόμα CRT δεν έχει γίνει.

Τα παλιότερα παιχνίδια παίζουν στην βοηθητική 19άρα σε 1440Χ900 ανάλυση, η οποία κάνει φανταστικό scalling σε 720 Χ450. Οπότε κι εδώ κανένα πρόβλημα στα παλιότερα παιχνίδια.

Η οθόνη που σου έδειξε ο pooky είναι κορυφή και πάρα πολύ φτηνή!!22" Wide και κάτω από 300Ε είναι από τα άφραφα..Την είδα από κοντά εχθές στο Media Mark πραγματικά αν δεν είχα οθόνη θα την αγόραζα χωρίς δευτερη σκέψη!

Τα παλιότερα παιχνίδια παίζουν στην βοηθητική 19άρα σε 1440Χ900 ανάλυση, η οποία κάνει φανταστικό scalling σε 720 Χ450. Οπότε κι εδώ κανένα πρόβλημα στα παλιότερα παιχνίδια.
Δύο οθόνες πάνω στο γραφείο. Χμ. Όχι και άσχημη ιδέα. :diablotin: :diablotin:

Ευτυχώς που έχω μια ΑΤΙ 1950 ΧΤΧ, οπότε δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα DirectX 9 games από άποψη απόδοσης.

Μια χαρά θα είσαι. Ψάχνω κάρτα γραφικών PCI για να βάλω και τρίτη οθόνη..............

Λοιπόν, λόγω ηλικίας ή λόγω του ότι γερνάμε, ή λογω του ότι μπακουριάζουμε, δεν μπορώ πιά να "εργαστώ" άνετα σε CRT οθόνη.

Σου προτείνω την Dell 2407WFP,μη λυπηθείς τα χρήματα για τα ματια σου..

1920x1600 και διαβάζεις με άνεση ώρες..πάρτην και θα με θυμηθείς.

pooky είπε:
ΟΧΙ.
Με τα ίδια λεφτά πάιρνεις αυτή.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168556

Πρόκειται για οθόνη υπολογιστή και είναι αναλογία 16:10 και όχι 16:9 που έχουν οι τηλεοράσεις.

Την συγκεκριμένη που σου προτείνω την έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου. ΕΜΠΕΙΡΙΑ....... Όσο για την κονσόλα σου, διαθέτει αναλογικό και ψηφιακό σήμα και η αλλαγή γίνεται από μπροστά.

Επίσης, σημαντικό, το ψηφιακό καλώδιο δίδεται μαζί με την οθόνη, πραγματική ευκαιρία για τα λεφτά της.
22'' wide με 265 ευρω...;;

Φοβερη περιπτωση πραγματικα...!

Αλλα γιατι ειναι 16:10 κι οχι 16:9 ρε pooky αληθεια...;

Πίσω
Μπλουζα