Ποιο monitor μου προτείνετε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παντως εγω απο σημερα σας βλεπω μεσα απο την LG L1900R 19'' TFT που αγορασα το πρωι,καθοτι το Nokia 447Pro 17'' CRT αποφασισε να με χαιρετησει,υστερα απο αρκετα χρονια....

Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι να συνηθισω το TFT monitor,καθοτι ειναι το πρωτο που χρησιμοποιω και μου καθεται ''καπως''....

Θα το συνηθισω ομως πιστευω.....

pooky είπε:
Τhanks...!! :D :D

Nα σου πω την αληθεια,το σκεφτηκα προς στιγμην να παρω ενα σαν το δικο σου 22'' wide,αλλα αφ'ενος ενα τετοιο monitor δεν μου χρειαζεται στο PC αυτο,αφ'ετερου δεν υπηρχε διαθεσιμο σημερα....

Αλλα ετσι κι αλλιως υπαρχει κι αλλο PC,οποτε αν παμε και εκει καποια στιγμη σε TFT,τοτε θα παρω ενα τετοιο...! :)

Υπάρχει και το 222 (μοντέλο χωρίς DVI) για 215 περίπου ευράκια.

Κελεπούρι. Πάντως έχω δοκιμάσει την αναλογική είσοδο και η εικόνα είναι τζάμι!!!!

Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά κάποιος με μάτιασε. :icon_cry: Πριν από δύο μέρες έχασα σκληρό 300MB , και τώρα μου τα τίναξε η τηλεόραση μου. :icon_cry: (FQ85 της Sony).

Captain Kal είπε:
Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά κάποιος με μάτιασε. :icon_cry: Πριν από δύο μέρες έχασα σκληρό 300MB , και τώρα μου τα τίναξε η τηλεόραση μου. :icon_cry: (FQ85 της Sony).
Δεν είσαι ο μονος.. πάει το αυτοκίνητο μου μου τόκανε καλοκαιρινό η σύζυγος..

και δεν είναι μονο αυτό..ένα σωρό, δε πειράζει την υγεία μας.

:rolleyes:

Αυτοκίνητο = αναλώσιμο και lost case.

Οπότε αγοράζεις μεταχείρα και αν πάθει κάτι δεν το κλαις και τόσο. Φυσικά εντατική παρακολούθηση εννοείται. Δεν πάιζουμε με την ασφάλεια.

Τι αμάξι ήταν;

Τα μηχανήματα διορθώνονται και οι λαμαρίνες παιδιά. Οι άνθρωποι δεν γυρίζουν πίσω.

Captain cal...Μεγαλύτερος γκαντέμης δεν υπάρχει από εμένα...κάπου υπάρχει ένα ποστ μου με κάποιες μαζεμένες γκαντεμιές που πέρασα άλλο πράμα....

Pooky..
Το DVI ενεργοποιείται μόνο όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα και συνήθως δουλεύει τέλεια σε επαγγελματικά προγράμματα επεξεργασίας γραφικών κ.λ.π

akmakas είπε:
Captain cal...Μεγαλύτερος γκαντέμης δεν υπάρχει από εμένα...κάπου υπάρχει ένα ποστ μου με κάποιες μαζεμένες γκαντεμιές που πέρασα άλλο πράμα....

Pooky..
Το DVI ενεργοποιείται μόνο όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα και συνήθως δουλεύει τέλεια σε επαγγελματικά προγράμματα επεξεργασίας γραφικών κ.λ.π
Το DVI είναι η ψηφιακή είσοδος εικόνας ενός μόνιτορ κατευθείαν από την αντίστοιχη κάρτα γραφικών.

Digital Video Input.

Τα ακριβά και μόνο μόνιτορς διαθέτουν την εν λόγω σύνδεση, όχι όλα. Ενεργοποιείται με το άνοιγμα του υπολογιστή και προσφέρει εικόνα απίθανη. Φυσικά σε καλά 22άρια και 20άρια ακόμα και με analog input ( το κλασσικό VGA σήμα ) δεν βλέπεις διαφορά. Οι διάφοροι κατασκευαστές συνήθως προσφέρουν δύο προϊόντα. Ένα με DVI ένα με χωρίς που είναι και πολύ φθηνότερο.

Φυσικά σε λίγο όλα θα αντικατασταθούν από το HDMI. Αλλά έχουμε λίγο καιρό ακόμα. :)

Από χτες είμαι κάτοχος αυτής της μικρής οθονούλας.

Sony LCD 100Hz 32'' Bravia KDL-32D3000E

Την έχω συνδέσει στο PC μέσω VGA.

Μόνιτορ με υπερυψηλές αναλύσεις δεν με ενδιέφερε καθότι δεν παίζω σύγχρονα παιχνίδια στον υπολογιστή μου.

Αντίθετα η συγκεκριμένη τηλεόραση ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμουν για το (υπό κατασκευή) playroom...

Ένα έχω να πω.

Το σερφάρισμα από τον καναπέ σου σε τέτοια μεγέθη οθόνης είναι απλά απόλαυση... ;)

Πολύ καλή. Εύγε και καλόπαιχτη!!!!!

Εγώ περιμένω Full 1080 συσκευή. Δεν βιάζομαι φυσικά καθότι υπολογίζω πώς σε ένα χρόνο που θα την πάρω, Πρώτα Ο Θεός, θα έχει πέσει κάτω από χιλιάρικο.

Προηγείται ένα δυνατό φορητό πρώτα.........

pooky είπε:
Πολύ καλή. Εύγε και καλόπαιχτη!!!!!

Εγώ περιμένω Full 1080 συσκευή. Δεν βιάζομαι φυσικά καθότι υπολογίζω πώς σε ένα χρόνο που θα την πάρω, Πρώτα Ο Θεός, θα έχει πέσει κάτω από χιλιάρικο.

Προηγείται ένα δυνατό φορητό πρώτα.........
Ευχαριστώ!

Ακριβώς το ίδιο σκεπτικό έχω και εγώ.Full HD για το σαλόνι θα αργήσω να πάρω για να έρθουν οι 46" σε πιο λογικές τιμές.Προς το παρόν CRT 32" Samsung και άγιος ο Θεός...Αν και από δω και πέρα η σχεδόν μόνιμη εγκατάστασή μου στο playroom προβλέπεται να γίνει 24/7... :D

P.S. Pooky ήμουν απόλυτα σίγουρος πως ο πρώτος που θα απαντούσε θα ήσουν εσύ... :D

Είμαι techo freak (και χωρίς το πρόθεμα) τι να κάνουμε.

Κι εγώ σε τηλεόραση για το σαλόνι αναφερόμουν! :D

μέχρι τότε CRT Philips FTW!!!!!!!!

Kατ εμε,απο τη στιγμη που στο συνθετο υπαρχουν Atari-α, MasterSystem, MegaDrive, Saturn, DC,Cubes ,Xbox1 κτλ κτλ κτλ δεν μπορει να φυγει το CRT 4:3 κασονι απο το σαλονι...ετσι απλα... :D

Οποτε αντι για δευτερη TV (που θα ειναι και αστειο θεαμα :D ) σκας τα ιδια και τσιμπας ενα προβολι που ριχνεις τα HD επανω του και τα εχεις ολα νοικοκυρεμενα... ;)

Σωστός ο Wally. Αλλά τα Cube, Dreamcast και ταλοιπά βρίσκονται ήδη σε 14άρα CRT με εξαιρετική απόδοση. Επίσης προτιμώ να μην έχω τα παράθυρα κλειστά αν θέλω να δω κάτι μέρα μεσημέρι.

Ο προβολεας είναι μεν καλή λύση, αλλά υπάρχουν περιορισμοί. Εκτός από το computer room μου δεν θα ήθελα να γεμίσω το υπόλοιπο σπίτι με καλώδια και οθόνες.

Και ναι και πάλι off topic είμεθα.........

Δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα κλειστο!Εχουν αλλαξει οι καιροι :D

Εγώ λόγω χώρου το playroom, είναι το γραφείο μου, και τα έχω όλα εκεί, γιατί το σαλόνι μέχρι τις 23:00, είναι το domain της συζύγου (Εκεί έχω την FQ85, που ευτυχώς φτιάχτηκε, με τα δύο στερεοφωνικά - DVD Home Theater και λαμπάτος για μουσική και ΧΒΟΧ σαν Media Player). Ακόμα και το 360 που λέω να πάρω, θα πέσει στην 17" TFT, του γραφείου. (Μια Viewsonic VP171s).

Ενδιαφέρομαι για νέα οθόνη TFT

Ίσως είναι αστείο , αλλά θα ρωτήσω ούτψς ή άλλως : υπάρχει οθόνη TFT στην οποία η εικόνα της να φαίνεται ΤΟ ΙΔΙΟ από όποιο σημείο και αν κοιτάξεις ; Εντάξει , δεν λέω αν το παρακάνεις προς τα πλάγια φυσικό είναι να διαφέρει , αλλά τουλάχιστον να φαίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όταν είσαι σε (λίγο) διαφορετικές γωνίες .

Θα με βόλευε αυτό , διότι αλλιώς την βλέπω την εικόνα όταν είμαι κάθετα στην καρέκλα και αλλιώς όταν τεντόνομαι και κάθομαι πιο αναπαυτικά .

Πίσω
Μπλουζα