Ποιό είναι αυτό το αγόρι;

πως είσαι βέβαιη πως είναι ο Χρήστος Νομικός όμως;;; Η ηλικία ψιλοταιριάζει βέβαια. Βλέπω πως ο Νομικός γεννήθηκε το 1947 άρα το 1962 που βλέπουμε στην ταινία ήταν 15. Αλλά είναι όντως αυτός;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 
Ωωω αυτός είναι δεν θα το βρίσκω ούτε σε χίλια χρονια
 
Θα σου πω: Αποδειξεις δεν εχω, οπως γραφω και στην αρχη του κουιζ, αλλα ειναι καποια πραγματα που δεν αλλαζουν.
Η ηλικια που ανεφερες ειναι το πρωτο. Το Ταξιδι γυριστηκε καλοκαιρι του '62 και ο Χρηστος Νομικος γεννηθηκε Νοεμβριο του '47. Αρα αν ειναι αυτος, εδω τον βλεπουμε σε ηλικια 14 και μισο, για την ακριβεια, κατι που ταιριαζει απολυτα με το αγορι της ταινιας.
Επειτα ειναι τα ματια, το βλεμμα που δεν αλλαζει στον ανθρωπο ποτε, ειναι η φωνη. Πιο νεανικη βεβαια, αλλα εχει την ιδια χροια με του Νομικου.
Και κυριως, αυτο που με επεισε ακομα περισσοτερο, ειναι η κορμοστασια. Το σουλουπι. Το αγορι αυτο εχει πολυ ψηλο κορμο και πεταχτους γλουτους οπως ακριβως εχει και ο Χρηστος Νομικος η μαλλον ο Χρηστος Ζουζουλας γιατι ετσι λεγοταν ακομα τοτε.
Το παιδι αυτο υποδυεται τον γιο της Αλικης Ζωγραφου και του Νικου Πασχαλιδη. Τα στιγμιοτυπα ειναι απο την αρχη της ταινιας γυρω στο 8ο με 9ο λεπτο.
Βαλε να δεις τον νεαρο πως κινειται μεσα στο χωρο, να δεις τη φιγουρα του, να τον ακουσεις πως μιλαει και τοτε ισως να συμφωνησεις μαζι μου.
 
τη θυμάμαι την ταινία απ' έξω και ανακατωτά και το παλικάρι αυτό που κλαίει και λέει..."που φτάσαμε..." , ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ μαζί σου απλά δε ξέρω , γλουτούς να είμαι ειλικρινής δεν έχω προσέξει στον Χρήστο Νομικό , εσύ σαν κοριτσάκι λογικό να τους πρόσεξες!!!:D:D:D ποιος ξέρει , ίσως και να είναι , δεν θα το ανέφερε όμως σε συνεντεύξεις του τόσα χρόνια για την πρώτη του αυτή εμφάνιση;:rolleyes: Ίσως μας λυθεί η απορία μας όμως σύντομα , νομίζω σε κάποια εκπομπή του "Καλλιτεχνικού καφενείου" ήταν καλεσμένος , ίσως το πει εκεί...
 
Καλα κανεις και τα λες αυτα, Αντωνη, γιατι ειναι πιθανοτατο και αλλα παιδια να διατηρουν αμφιβολιες. Λογικοτατο. Κι εγω διατηρω. Ελαχιστες μεν, αλλα και πως θα μπορουσα να μην εχω καμια;
Εσεις ολοι που εχετε facebook, twitter, κ.λ.π. μηπως ειναι δυνατον να κανετε την ερωτηση στον Χρηστο να δουμε τι εχει να μας πει; Να βεβαιωθω κι εγω απολυτα για το αν ειμαι σωστη η λαθος. Πολυ θα ηθελα να το εκανα εγω αυτο, αλλα δεν ειμαι εγγεγραμμενη σε κανενα μεσο κοινωνικης δικτυωσης.
Ρωτηστε τον, βρε παιδια, σας παρακαλω, να μαθουμε στα σιγουρα!
 
Καλα κανεις και τα λες αυτα, Αντωνη, γιατι ειναι πιθανοτατο και αλλα παιδια να διατηρουν αμφιβολιες. Λογικοτατο. Κι εγω διατηρω. Ελαχιστες μεν, αλλα και πως θα μπορουσα να μην εχω καμια;
Εσεις ολοι που εχετε facebook, twitter, κ.λ.π. μηπως ειναι δυνατον να κανετε την ερωτηση στον Χρηστο να δουμε τι εχει να μας πει; Να βεβαιωθω κι εγω απολυτα για το αν ειμαι σωστη η λαθος. Πολυ θα ηθελα να το εκανα εγω αυτο, αλλα δεν ειμαι εγγεγραμμενη σε κανενα μεσο κοινωνικης δικτυωσης.
Ρωτηστε τον, βρε παιδια, σας παρακαλω, να μαθουμε στα σιγουρα!
τον έχω φίλο στο facebook , του έστειλα μόλις τώρα , ελπίζω να το δει κ προπάντων να απαντήσει! Θα σας ενημερώσω!
 
Μπραβο, βρε Αντωνη! Σε ευχαριστω!
 
Μπραβο, βρε Αντωνη! Σε ευχαριστω!
το θέμα είναι να είναι αυτός , που λογικά θα είναι γιατί βλέπω έχει πολλούς φίλους ηθοποιούς , και να μην είναι fake προφίλ και επίσης να ξέρει να διαβάζει και να απαντάει , δεν το' χουν όλοι μην νομίζεις! Πάντως στον "τοίχο" του δεν υπάρχει καμιά ανάρτηση από τον ίδιο και αυτό με προβληματίζει λίγο...:rolleyes:
 
Ναι, εχω ακουσει οτι πολλες φορες βγαινουν διαφοροι τυποι και παριστανουν πως ειναι καποια διασημα προσωπα.
Γινεται να δεις μηπως υπαρχουν πολλοι Χρηστοι Νομικοι και αν υπαρχουν, τοτε να ψαξεις για αυτον που φαινεται περισσοτερο αληθνος; Εκτος αν το εχεις ηδη κανει αυτο.
 
Πάντως, κοιτάζοντας την φωτό του παιδιού,θα γράψω κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και "κοτσάνα".
Εντάξει,η φωτό είναι ασπρόμαυρη..Αλλά έχω την μικρή υποψία πως το παιδί ίσως έχει ανοιχτόχρωμα μάτια.
Έχει ο Νομικός ανοιχτόχρωμα μάτια? (όχι βέβαια πως το παιδί είναι σίγουρα γαλανομάτης)..Τες πάντων,μπορεί να κάνω και λάθος..ίσως ο φωτισμός,που πέφτει πάνω του..δεν ξέρω..
 
Δεν εχουμε παρα να περιμενουμε να παρουμε απαντηση απο τον Χρηστο Νομικο και τον Αντωνη. :)
Παντως και η Ναθαναηλ που ειχε καταμαυρα ματια, στην ταινια Νταμα Σπαθι δειχνουν σαν ανοιχτοχρωμα! Και τοτε δεν υπηρχαν φακοι επαφης.
 
Αν δεν με γελάει η μνήμη μου υπάρχει μία τουλάχιστον ταινία της δεκαετίας του 70 στην οποία οι περί ών ο λόγος γλουτοί εξετίθεντο εις κοινήν θέαν. Δεν είχα δει την ταινία (όπως έχω ξαναγράψει ήμουνα κουλτουριάρης τότε και κάτω από Αγγελόπουλο, άντε Βούλγαρη, δεν καταδεχόμουνα από ελληνικό σινεμά) αλλά έχοντας πάει να δω κάτι άσχετο καλλιτεχνικό και προβληματιστικό είδα μερικές σκηνές της σε "Προσεχώς". Και σε μια στιγμή έδειχνε έναν κύριο να ανεβαίνει μία εσωτερική σκάλα και να γυρίζει το κεφάλι του προς τα πίσω (οπότε είδα το πρόσωπο του ηθοποιού) και ήταν όπως τον γέννησε η μαμά του αλλά καμια 30αριά χρόνια μεγαλύτερος. Την εποχή εκείνη κάτι τέτοιο δεν ήταν πολύ συνηθισμένο, τουλάχιστον από mainstream Έλληνες ηθοποιούς εκτός Γκουζγκούνη και σε σινεμα εκτός των πέριξ της πλατείας Ομονοίας, οπότε έκανε εντύπωση στο ακροατήριο (και οδήγησε σε καγχασμούς και αρκετά σφυρίγματα) και γι' αυτό το θυμάμαι ως γεγονός αλλά δεν μπορώ να πω ότι πρόσεξα ιδιαίτερα ή ότι θυμάμαι την γλουτιαίαν τοπογραφίαν του κυρίου για να μπορώ να τη συγκρίνω με την αντίστοιχη του μυστηριώδους ανώνυμου πιτσιρίκου.

Αλλά παρατηρώντας τη φιλμογραφία του καλού ηθοποιού βλέπω άπειρες ταινίες πριν το 1980 των οποίων ο τίτλος και η υπόθεση δείχνουν πως η σκηνή που θυμάμαι μπορεί να ανήκε σ' αυτές. Επομένως κάτι που εμένα μου φάνηκε ασυνήθιστο λόγω άγνοιας μπορεί να ήταν συνηθέστατο, και οι κυρίες του φόρουμ με τη βαθειά γνώση του ελληνικού κινηματογράφου που τις διακρίνει να έχουν πολλά πειραματικά δεδομένα να χρησιμοποιήσουν για τη σύγκριση.
 
Χμμμ...κι ομως δε θα μπορουσα να πω ποια ηταν αυτη η ταινια, αν βεβαια αυτος που ειδες τοτε, Ελεφαντα, ηταν πραγματι ο Νομικος. Βλεπεις, οι οποιες γνωσεις μου για τον ελληνικο κινηματογραφο δεν εχουν καμια σχεση με σοφτ πορνο. Δε με ενοχλει το γυμνο απο τη στιγμη που ειναι τιμιο και ξεκαθαριζει η ταινια τι θα δει αυτος που μπαινει στο σινεμα.
Απλως οι ταινιες αυτου του ειδους ειχαν αθλιο σεναριο και σκηνοθεσια και παντα τις απεφευγα.
 
Βρε συ ελεφαντας ο Νομικός είχε κάνει σοφτ πορνό με Μαστορακη δύο τρεις σκηνές είχα αντέξει να δω να λες αυτή;
 
Πού να ξέρω ρε παιδιά? Εδώ δεν θυμάμαι την ταινία που είχα πάει να δω, θα θυμόμουνα τις "μερικές σκηνές"? Αλλά δεν λέμε για πορνό, έστω και σοφτ. Μια γυμνή σκηνή από πίσω δεν είναι δα και τίποτε σπουδαίο. Φαντάστηκα ότι για να αναφέρεται ευγενικά σε πεταχτούς γλουτούς η bambi (εγώ, λιγότερο ευγενικά, τους αποκαλώ "τουρλωτούς κατιάλλο" :) ) είχε δει μια ταινία στην οποία ήταν ορατοί.

Πάντως οι περισσότερες ταινίες "ποιότητας" του Χ. Ν. ήταν του Όμηρου Ευστρατιάδη, αλλά κι αυτός ξέπεφτε όσο περνούσαν τα χρόνια. Άλλο το "Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα" του 1972 με Ανουσάκη, Μπάρκουλη και Καραγιώργη ή το "Πιο θερμή κι από τον ήλιο" πάλι του 1972 με Μπάρκουλη, Φόνσου, Γεωργίτση και Τσαχιρίδη και άλλο το "Γυμνό φωτομοντέλλο" του 1979 με μόνο αυτόν να είναι γνωστό όνομα. Σε ελάχιστες ταινίες της προκοπής είχε παίξει, κρίμα γιατί είναι αρκετά καλός ηθοποιός αν κρίνω από την τηλεόραση που τον έχω δει, και όσο μεγάλωνε γινόταν και πιο εμφανίσιμος.
 
@elephadas Σε καμια ταινια δεν ειδα γυμνο το Νομικο και αν το καλοσκεφτει κανεις δε χρειαζεται κατι τετοιο για να αποκτησω αποψη περι των εντονων γλουτων του ηθοποιου. Το ιδιο ακριβως αλλωστε παρατηρησα και για τον πιτσιρικο του Ταξιδιου χωρις το παιδακι να ειναι γυμνο. (Ευτυχως, Παναγια μου).
Φαινονται αυτα τα πραγματα και σε ντυμενους. :)
 
Λοιπόν πήρα απάντηση! Έστειλα χτες μήνυμα όπως σας είπα στον κύριο Νομικό και αφού του έκανα κάποιες φιλοφρονήσεις πρώτα του έστειλα τη φωτογραφία και τον ρώτησα. Σήμερα πήρα αυτολεξεί την απάντηση "Όχι Αντώνη μου δεν είμαι εγώ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια"
 
Δε μου λες, Αντωνη, ειναι σιγουρο οτι μιλησες με τον αληθινο Νομικο, ετσι; Επειδη καναμε μια κουβεντα εδω χθες....
Κριμα παντως! Λυπηθηκα που δεν ειναι αυτος. Εντελως εξω επεσα! :( Συγγνωμη, παιδια...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα