Ποιό είναι αυτό το αγόρι;

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια bambinella 100... :)
Θα μιλήσω με την κουμπάρα μας και αν έχω το ΟΚ, θα ανεβάσω και φωτογραφίες του, σε μεγαλύτερη ηλικία...
Η ημερομηνία γέννησης πάντως πρέπει να είναι πολύ κοντά σε αυτή που έγραψες...

Ναι φίλε και επίσης να ενημερωθεί και η χρονομηχανη (RetroDB) με το ονομα του Σπύρου Σαμιώτη και τις ταινίες που είχε ρολους.

Απίστευτο μου φαίνεται αυτό που συνέβη βρε παιδιά... Τα σωστά άτομα, στο σωστό μέρος που ασχολείται με αυτό το συγκεκριμένο αντικείμενο (ρετρό/ιστορικά διαχρονικό) και μάλιστα την συγκεκριμένη μέρα!! (Αγίου Σπυρίδωνα)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Με συγκινησες πολυ σημερα, Dino! Παρα πολυ. Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω γιατι ενα ευχαριστω φανταζει πολυ λιγο μπροστα στο σχολιο σου.
Το πιστευω κι εγω αυτο που εγραψε ο Always Somewhere λιγο πιο πανω: Τιποτα δεν ειναι τυχαιο και ολα συνδεονται μεταξυ τους μεσω των αλλων ψυχων. Μπορει αυτοι οι ανθρωποι να μη βρισκονται πλεον μαζι μας, αλλα συνεχιζουν να υπαρχουν. Καπου αλλου, τοσο μακρια, αλλα συγχρονως και τοσο κοντα μας! Πραγματι, ο Σπυρος, ωρα του καλη εκει πανω που βρισκεται, το ηθελε αυτο και σε χαιρετα. Για αυτο εγιναν ολα αυτα! Γιατι ηθελε να πει ενα "γεια" κυριως σε σενα, αλλα και σε ολους εμας σημερα που εχει τη γιορτη του. Να δηλωσει την παρουσια του και να σου πει "Παρων! Εδω ειμαι κουμπαρακι, δες με!"
Θα χαρω να διαβασω κι αλλο σχολιο σου. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ θα χαρω και ποσο το περιμενω....
 
Να και ο Σπυρος σε τεσσερα στιγμιοτυπα απο τον Εγωισμο του 1964, δυο χρονια μετα το Ταξιδι.
Το εκανες νωρις το ταξιδι σου, Σπυρο....

05.png

cr.png

06.png

07.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πραγματικά απίστευτη τροπή πήρε αυτό το θέμα. Έχω μείνει και διαβάζω σα χαζή. Να μαζέψουμε τις πληροφορίες να τον συμπεριλάβουμε στη βάση. Πέρασε κι αυτός από το ελληνικό σινεμά και δεν πρέπει να μείνει άγνωστος
 
πραγματικά και εγώ έχω μείνει άφωνος! δε ξέρω πως ανεβάζω βίντεο εδώ @DINO αν θέλεις να ανεβάσω το απόσπασμα από την ταινία που εμφανίζεται ο Σπυράκος μια και την έχω σε HD. Κι αυτό κ σε όποια άλλη εμφανίστηκε. Τι να πω δεν έχω λόγια...
 
Μπορεί ο Σπύρος να θυμόταν με χαρά την κινηματογραφική του εμπειρία και να ήθελε να αποτυπωθεί κάπου και το δικό του πέρασμα.
Για αυτό είναι συγκινητικό που τον μνημονεύουμε.
 
Μπορεί ο Σπύρος να θυμόταν με χαρά την κινηματογραφική του εμπειρία και να ήθελε να αποτυπωθεί κάπου και το δικό του πέρασμα.
Για αυτό είναι συγκινητικό που τον μνημονεύουμε.
Aυτο ακριβώς ή ψυχουλα του θέλει μία μικρή αναγνώριση και θα την έχει από την ρετρό!
 
Να ξέρετε οτι μαζεύω πληροφόριες για τον Σπύρο, και θα τις αναρτήσω σύντομα.

Εν τω μεταξύ, νεό σοκ για μένα, σήμερα, καθώς κάποιο παληκάρι, έκανε ανάρτηση στο FB, στη σελίδα του retromaniax, ένα βιντεάκι για την άφιξη του "Ρίτζ" και της "Καρολάιν" στην Ελλάδα, όπου στο 0:30, είδα το Σπύρο...


Απ'οτι θυμάμαι, είχε πάει στην Αθήνα στο αεροδρόμιο, να υποδεχτεί τη χαμένη του αδελφή από την Αμερική, μια από τις πολλές υποθέσεις υιοθεσίας, που είχαν απασχολήσει τον τύπο εκείνη την εποχή...

Τι να πω...
 
@DINO Τον Ριτζ τον είχε φέρει ο Mr. Minion και ο Λαμπρόπουλος με τα θρυλικά πολυκατάστημα.

Το θυμάμαι γιατί είχε έρθει και στον Πειραιά στο τότε τεράστιο πολυκατάστημα που είχε φτιάξει ο Λαμπρόπουλος απέναντι ακριβώς απο το Ιστορικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και το θυμάμαι αυτό γιατί είχα πάει να τον δω τότε μαζί με την αδερφή μου και και κάτι συμμαθήτριές της μετά το σχολείο.

Είχε βγει στην μεγάλη βεράντα του μεγάλου εμπορικού καταστήματος και χαιρετούσε και ευχαριστούσε τους εκατοντάδες φανς που βρίσκονταν εκεί για να τον δούν.

Τα παραπάνω τα αναφέρω έτσι πληροφοριακά (ποτέ δεν ξέρεις.. ίσως όπως έφτασε το thread έως εδώ να βγει και κάτι άλλο νέο).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα