Που είναι το Εlite οεο;

250? Εννοείς το core? Ποιός ανώμαλος θα αγοράσει το core?

P.S. Γράψτε τη λέξη "core" χτυπώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα, αλλά έχοντας γυρίσει στα Ελληνικά. Προφητικό το τι βγαίνει!!!!!!!!!
 
To vεο core θα λεγεται Αrcade και θα περιεχει memory card με 5 xbox live arcade games,HDMI και θα κοστιζει 279 ευρο.

Παιζει τα παντα out of the box και ειναι φθηνο...η πιο φτηνη λυση για να δεις στο full το Bioshock ;)

Το Premium μετανομαζεται σε Pro και θα κοστιζει 349 ενω το Elite παραμενει στα 450
 
Αρνουμαι να παρω κονσολα που κοστιζει οσο και ενα wii , πρεπει να σκασεις τουλαχιστον μια 660 για να καταλαβεις οτι αγορασες μηχανημα.

Τι δια..ο δεν εχετε ακουσει οτι η "φτηνια τρωει τον παρα" πληρωνεις λιγα τωρα και σε πεθαινουν στα παρε δωσε με τις ταχυμεταφορες, οταν η sony εφτιαχνε hardware o Bασιλακης επαιζε με τα playmobil του. :D

Παντως μην τσιμπησετε και αγορασετε το "ELITE" απο οτι ακουγεται ετοιμαζεται και "ultimate edition" με built in HD DVD drive και 320GB hard drive.

Μπας και και τα λεφτα που πεσανε στις 2 εταιριες paramount-dreamworks δοθηκαν μονο και μονο για να αναστηθει το name "hd-dvd" για να πουλησει η καινουργια ultimate εκδοση.

χμμμμμμμ:rolleyes:
 
AARDVARK είπε:
Αρνουμαι να παρω κονσολα που κοστιζει οσο και ενα wii , πρεπει να σκασεις τουλαχιστον μια 660 για να καταλαβεις οτι αγορασες μηχανημα.
Άσε...τώρα που έπεσε και το PS3 στα 599?...άρχισε να το παίρνει και αυτό ο κατήφορος... :cool:
 
H μέγιστη διαφορά είναι ότι το ΝΕΟ 360 θα έχει την ΝΕΑ motherboard. Τέρμα τα προβλήματα, επλίζουμε. Ο καιρός θα δείξει.

P.S. Εκπληκτική η κίνηση για το νέο core. Με την κάρτα των 256mega και την νέα mobo στην τιμή των 275 ευρώ, το χτύπησα τη στιγμή που θα βγει. Μην ξεχνάμε ότι έχει και ασύρματο χειριστήριο!!

Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα, ούτε η εγγύηση, με το που το πήρα το έβαψα κόκκινο..........
 
Βλέπω από την υπογραφή σου το χτύπησες ήδη το PS3, ε Pooky;
 
Είπα να πάρω κι εγώ κάτι σύγχρονο αναφορικά με κονσόλες.

Το αντάλλαξα με συνάδελφο. Του έδωσα έναν υπολογιστή και μου έδωσε το PS3. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι τέλειες. Αλλά ακόμα δεν έχω High Definition TV οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Σαν media center είναι άπαιχτο, αθόρυβο και από ότι διαβάζω στο Internet ΔΕΝ πεθαίνει με τίποτε.

Επόμενη στάση 360 Arcade. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ έχει την καινούργια motherboard, φυσικά θα βαφτεί κόκκινο και θα μονταριστεί καταλλήλως το εσωτερικό του με αλλαγή thermal paste και όλων των weak spots αναφορικά με την ψύξη. Και έλα πες μου αν πεθάνει ποτέ!!!!!!!!

Και next stop a chipped Wii................
 
Ωωωωωραίος!!!!! Μ'άρεσε η ανταλλαγή σου! Με γειές! Με γειές!

Το μόνο κακό με το PS3 αυτή την περίοδο είναι πως έχει ελάχιστα παιχνίδια που να αξίζουν πραγματικά... (Φυσικά αυτό θα αλλάξει σύντομα).

Χαράς στον χρόνο, κόπο και χρήμα που ξοδεύεις! :)
 
pooky έγραψε:




Και next stop a chipped Wii................
36_1_31.gif
 
Tallman agreed.

To PS3 δεν έχει δείξει ακόμα τα δόντια του, το μέλλον αναμένεται λαμπρό.

Φυσικά θα πάρω και το 360, ένα μηχάνημα που μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά μέχρι τώρα δεν ήθελα με τίποτε να πλησιάσω γιατί χάλαγε. Ευτυχώς κι εδώ τα πράγματα θα διορθωθούν και μάλιστα στις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε που βρισκόμαστε.

Αυτή τη στιγμή με απασχολεί η αγορά μιας HD TV όχι πάνω από 27 ίντσες μια και θα μπει στο computer room σε πρώτη φάση. Ευτυχώς το έπιπλο που μπαίνουν οι κονσόλες έχει άπλετο χώρο και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα τουλάχιστον..........
 
Πάντως το παιχνίδι που θα πάρω και στα δύο μηχανάκια ονομάζεται OBLIVION.
 
Κύριοι, οι τιμές έπεσαν και στην Ελλάδα. Αναφέρεται πάντως ότι η επόμενη φουρνιά 360 θα έχει καινούργια αρχιτεκτονική στην πλακέτα, μικρότερο τροφοδοτικό μια και δεν θα είναι θερμάστρα και φυσικά HDMI port.

Πάντως το core σύστημα που υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή είναι το παλιό και δίδεται χωρίς κάρτα μνήμηε και με το ενσύρματο χειριστήριο. Λίγη υπομονή ακόμα!!!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα