katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.088
καλημερα και καλως ηρθες!left είπε:καλημεραμπορουμε να συνοψισουμε τις ταινιες που εχουν γυριστει στο σπιτι με τα πιατα ?
μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος/συγκεκριμενη; ειναι πολυ γενικο αυτο που λες "πολλες ακομα ταινιες".. ποιες ;left είπε:και αν θυμαται καποιος κατι για το σπιτι που ειχε γυριστει ο αγνωστος πολεμος και πολλες ακομα ταινιες
ευχαριστω
katerinak είπε:καλημερα και καλως ηρθες!
Μεχρι στιγμης "το σπιτι με τα πιατα" το εντοπισαμε στις ταινιες:
1.εκεινο το καλοκαιρι
2.ερωτικη συμφωνια
3.το νυφοπαζαρο
4. η λεωφορος της προδοσιας
5.Ο ασωτος/ αδελφη μου αγαπη μου
6.ο απιθανος
7.ο προσφυγας
8.Αλαλουμ
9.Η Μεσογειος φλεγεται
10. ΟΧΙ
11.Θυρα 7 η μεγαλη αγαπη
12.παμε για καφε
13.καθενας με την τρελα του
14.αγωνια
15.ομορφες μερες
16.δρακουλας τωνν Εξαρχειων
17.γυναικες πολυτελειας
18.το φρουριο των αθανατων
19.ερωτας κα προδοσια
20.εγκλημα στο Καβουρι
21.το στραβοξυλο
22.αγνωστος πολεμος
23.αυτοι που ξεχασαν τον ορκο τους
24.τι κανει ο ανθρωπος για να ζησει
25.οι εγωιστες
26.επισημη αγαπημενη
27.καυτα ψυχρα κι αναποδα
πληροφοριες και φωτο
μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος/συγκεκριμενη; ειναι πολυ γενικο αυτο που λες "πολλες ακομα ταινιες".. ποιες ;
ριξε μια ματια σε ολο το θεμα και μπορει να βρεις κατι απ αυτα που ψαχνεις,διαφορετικα γραψε τους τιτλους και οποιος γνωριζει θα σου απαντησει
οταν γραφεις "το γνωστο σπιτι των ταινιων αυτων" εννοεις οτι στις 4 παραπανω ταινιες βλεπουμε το ιδιο σπιτι;left είπε:κατ αρχας ευχαριστω πολυη απαντηση με καλυψε και για το δευτερο σκελος της ερωτησης μου.
κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω και που δεν βρηκα εδω ειναι ποιο χωριο ειναι αυτο που γυριστηκαν οι ταινιες το ολοκαυτωμα, οι γενναιοι του βορρα (ροδονερι), δωστε τα χερια και ισως ο τελευταιος των κομιτατζηδων με την γνωστη πλατεια που πισω της ειναι μια εκκλησια και το γνωστο σπιτι των ταινιων αυτων.
ευχαριστω
στις 2 τελευταιεςkaterinak είπε:προσθετω ξανα στιγμιοτυπα της ταινιας "Η λεωφορος της προδοσιας"εξωτερικος χωρος
Προβολή συνημμένου 89615Προβολή συνημμένου 89616
εσωτερικος χωρος
Προβολή συνημμένου 89617Προβολή συνημμένου 89618
οταν γραφεις "το γνωστο σπιτι των ταινιων αυτων" εννοεις οτι στις 4 παραπανω ταινιες βλεπουμε το ιδιο σπιτι;
κανε λιγη υπομονη,αν γνωριζει καποιος θα απαντησειleft είπε:κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω και που δεν βρηκα εδω ειναι ποιο χωριο ειναι αυτο που γυριστηκαν οι ταινιες το ολοκαυτωμα, οι γενναιοι του βορρα (ροδονερι), δωστε τα χερια και ισως ο τελευταιος των κομιτατζηδων με την γνωστη πλατεια που πισω της ειναι μια εκκλησια
το χωριο δεν το γνωριζει καποιος ?
ευχαριστω
δωστε τα χερια 1:05:42katerinak είπε:κανε λιγη υπομονη,αν γνωριζει καποιος θα απαντησει Επισης θα βολευε πολυ αν μας ελεγες σε ποια ακριβως σημεια φαινεται το ιδιο σπιτι στις 2 τελευταιες ταινιες για να προσθεσω τα στιγμιοτυπα κι αν καποιος εχει ιδεα θα απαντησει και στο χτεσινο σου ερωτημα
καλημεραkaterinak είπε:Το σπιτι πρεπει να ειναι αυτο που φαινεται στα δυο στιγμιοτυπα των δυο ταινιων,σωστα;Προβολή συνημμένου 89714Προβολή συνημμένου 89715
depsina είπε:καλησπερα!ετοιμαζω ενα λευκωμα για την κηφισια μεσα απο τον παλιο ελληνικο κινηματογραφο.πρεπει να βρω στιγμιοτυπα μεσα απο παλιες ελληνικες ταινιες που δειχνουν διαφορα χαρακτηριστικα σημεια της κηφισιας.επειδη υπαρχει πιεση χρονου και εχω καταφερει να βρω ελαχιστο υλικο,απευθυνομαι σε εσας σε περιπτωση που γνωριζετε καποια απ αυτες τις ταινιες που διαδραματιζονται στην κηφισια.θα εκτιμουσα πολυ εαν μου απαντουσατε αμεσα.ευχαριστω εκ των προτερων!
left είπε:καλημερα
εγω για το εσωτερικο του σπιτιου ελεγα.
ευχαριστω