Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πιστεύω ότι το κλειδί στο να βρούμε την περιοχή των εξωτερικών γυρισμάτων του Ζήκου είναιmakism είπε:Αυτό που θυμίζει την πόρτα του ακροβάτη είναι στην σκηνή που κλέβουν την κοπέλα.
Προβολή συνημμένου 123353Προβολή συνημμένου 123354
Η ταινία είναι αλήθεια πως έχει πολλά πλάνα σε εσωτερικούς χώρους. Για το σπίτι της Βασιλειάδου δεν μπορώ να βρω κάτι που να χαρακτηρίζει την περιοχή. Ωστόσο βρήκα κάποια σημεία γνωστά στην αρχή της ταινίας όταν ο Φωτόπουλος συναντά τη Μαυροπούλου και την ακολουθεί. Λίγο πριν συναντηθούν το πλάνο δείχνει τη συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως -Δροσοπούλου και Φωκίωνος Νέγρη. Δυστυχώς το σπίτι με το φοίνικα που βρισκόταν στη γωνία Δροσοπούλου και Φωκίωνος Νέγρη δεν υπάρχει πια, υπάρχουν όμως οι δύο πολυκατοικίες που φαίνονται στο βάθος του πλάνου στη γωνία Φωκίωνος Νέγρη και Αγαθουπόλεως. Το ζευγάρι περπατά κατά μήκος της Φωκίωνος Νέγρη και κάθονται σε ένα τραπεζάκι με αρκετό πράσινο γύρω. Θα μπορούσε να είναι η Φωκίωνος μια που είναι πνιγμένη στα δέντρα όμως κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους φαίνεται και μια εκκλησία. Στη Φωκίωνος δεν υπάρχει κάποιοιος ναός. Οι πιο κοντινοί είναι η Αγία Ζώνη αλλά είναι άλλου ρυθμού και ο Αη-Δημήτρης στην αρχή της Κεφαλληνίας που εκτός του ότι είναι άλλου ρυθμού δεν έχει τόσο πράσινο γύρω του. Οι υποψίες μου πέφτουν στον Άγιο Χαράλαμπο στο Πεδίο του Άρεως. Ο ρυθμός μοιάζει αρκετά όπως και ο γύρω χώρος. Θα ήθελα όμως να ακούσω κι άλλες γνώμες. Αυτά από εμένα.Teacher είπε:Για την ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Αρκετά Δύσκολο. Δεν έχει και πολλές σκηνές εξωτερικές χαρακτηριστικές, εκτός από αυτή στο πάρκο με την Εκκλησία.
Το έχεις εντοπίσει ?
Teacher είπε:συνέχεια στο "Ζήκος" ή "της Κακομοίρας"
Είσαι σίγουρος ? Κάτι δεν μου κολλάει... :wait2:nikodemus είπε:''κρίμα το μπόι σου'' 1970
το σπίτι που πηγαίνει ο Κωνσταντάρας μετά τη φυλακή,υποτείθεται πως βρίσκεται στο Ψυχικό,όμως βρίσκεται στο Γαλάτσι επι της Βείκου δίπλα στο κλειστό μπάσκετ της ΑΕΚ.
makism είπε:Εκεί είναι prisma στην βείκου.Προβολή συνημμένου 123423Προβολή συνημμένου 123424Προβολή συνημμένου 123425
prisma είπε:OK... σε ποιο ύψος είναι περίπου αυτό?
Τhanx... το βρήκα στο street view, έχω περάσει δεκάδες φορές από εκεί, δύσκολα τα προσέχει κανείς στο σημείο που βρίσκονται.makism είπε:''κρίμα το μπόι σου'' 1970
Λεωφ. Βεΐκου 135, Γαλάτσι
αλλά στο view θα προχωρήσεις λίγο παραπάνω και θα δεις το νούμερο στην μάνδρα.
και δυο τελευταια απο ατσιδα ο παντελης ζερβος διασχιζει το δρομο για να παει στο γραφειο του μελλοντα γαμπρου του (στεφανου στρατηγου)Teacher είπε:κλείνει και "ο Ατσίδας"