Πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες ; (1ο Μέρος)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
"Η Σωφερίνα"

Το σπίτι είναι στο Ψυχικό στην οδό Νάρκισσου αριθμός 34 (με παίδεψε πολύ το άτιμο !!) 38.003031, 23.769606

H Soferina - house - today - porta.jpg

και μια λεπτομέρεια : Δίπλα στο κολωνάκι της πόρτας, υπάρχει ένας ιστός. Κάποια στιγμή στην ταινία (μάλλον από λάθος) φαίνεται να κυματίζει και μια σημαία

Η σημαία δε φαίνεται ευδιάκριτα αλλά μάλλον δεν είναι Ελληνική. Ο ιστός υπάρχει και σήμερα. Πιθανώς στο σπίτι έμενε (ή μένει) κάποιος πρέσβης (λέω πιθανώς)

ενώ πηγαίνοντας και φεύγοντας από το σπίτι εμφανίζονται και οι πλατείες

Παπαρρηγοπούλου 38.013183, 23.772143 (όταν πηγαίνει προς Αθήνα, φαίνεται να μπαίνει από την οδό Μαβίλη και να φεύγει από τη λεωφόρο Διαμαντίδου

Plateia Paparigopoulou - today.jpg

και κατεβαίνοντας μπαίνει 38.008216, 23.774171 στην πλατεία Γεωργίου Β

Plateia Georgiou - today.jpg

και αφού κάνει το ημικύκλιο βγαίνει 38.007282, 23.774541 στην 25ης Μαρτίου (προσέξτε την μαρμάρινη στήλη πίσω από το αμάξι)

25hs Martiou - today - sthlh.jpg

Για την ταβέρνα που αναφέρεται στα δύο προηγούμενα post από tsourekaki και hannele πράγματι είναι η ταβέρνα με το πλεκτό κάγκελο και το πεύκο πίσω από τον Ρίζο είναι στην οδό Διονύσου και υπάρχει ακόμα και σήμερα (το χονδρό μέσα στην αυλή) -38.054230, 23.805337

Επίσης συγχαρητήρια και από εμένα στον antonovar για τις καταπληκτικές αποκαλύψεις του !!

H Soferina - house - today.jpg

H Soferina - house - old 1.jpg

H Soferina - house - old 2.jpg

H Soferina - house - old 3.jpg

Plateia Paparigopoulou - old.jpg

Plateia Georgiou - old.jpg

Plateia Georgiou - today - 2.jpg

25hs Martiou - today.jpg

25hs Martiou - old.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Teacher είπε:
Teacher πραγματικά είσαι απίστευτος!!! Τρομερή δουλειά και ψάξιμο.. κι αναφέρομαι στο σπίτι φυσικά! όσο και να σε βοήθησαν οι πλατείες, σίγουρα ο εντοπισμός του σπιτιού είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολος! Συγχαρητήρια!! :thanx2:
 
Ευχαριστώ kyrbill, πράγματι οι πλατείες ήταν άσχετες με το σπίτι. Ούτε δικαιολογείται η διαδρομή που ακολουθεί το αμάξι από τις πλατείες προς και από το σπίτι.
 
Τeacher σε ευχαριστώ πολύ.... αλλα και εσύ "τό εχεις"...που λένε...ειδικά με τους εντοπισμούς των σπιτιών...Συγχαρητήρια!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
QUIZ




Την πολυκατοικία που αναφέρει ο φίλος στο προηγούμενο post, την έχουμε αναφέρει σε ένα σωρό προηγούμενα post (φωνάζει ο κλέφτης, κλπ κλπ) και μάλιστα και πολύ πρόσφατα ξανααναφέρθηκε

Ξέρετε κάποια ταινία όπου φαίνεται τι υπήρχε εκεί πριν χτιστεί αυτή η πολυκατοικία ?

lalakinos είπε:
Χιου 52 ..η πολυκατοικια που φαινεται ως σπιτι του Βουτσα στο '' 20 γυναικες κι εγω '' αλλα νομιζω και σε αλλες ταινιες .και ηταν απεναντι απο τα γραφεια της Φινος Φιλμς (Χιου 53)
https://www.google.gr/maps/@37.990277,23.722132,3a,68.1y,118.55h,82t/data=!3m4!1e1!3m2!1sgAfymdJVJd2Pdx-1Ey_SVw!2e0
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το τι υπάρχει απέναντι από το κτίριο της Finos films στον Άγιο Παύλο, φαίνεται σε κάποια πλάνα από το "Ορατότης μηδέν", που είναι τραβηγμένα από μέσα προς τα έξω (μάλιστα το σιδερένιο σήμα της εξώπορτας έχει καλυφθεί με ένα ξύλινο τελάρο, αφού είναι υποτίθεται τα γραφεία του Ρίχτερ). Δείτε αυτά τα πλάνα, μήπως σας βοηθήσουν.
 
Ο Φίνος πήγε τα γραφεία του εκεί το 1954 και μάλιστα όπως διαβάζω εκεί ήταν η παλιά σαπωνοποιία του Παπουτσάνη.

Το "φωνάζει ο κλέφτης" είναι του 1965. Το "Ορατότης Μηδέν" είναι του 1970

έχουμε κάποια ταινία παλιότερη, η οποία να δείχνει γενικά τον περιβάλλοντα χώρο πιο παλιά ? (ας πούμε πριν από το 1960)
 
"Ζήκος" ή "της Κακομοίρας" (συνέχεια...)

(παράκληση ADMIN μην ενοποιήσεις τα δύο συνεχόμενα post εξαιτίας της σπουδαιότητας

του παρόντος)

Σε συνέχεια των posts (τίτλοι αρχής) #1295 και #1296 και #1297 και (βόλτα Μαρίκας Νέζερ) #1305 και (κουβέντα για την ξύλινη πόρτα) #1301 και #1302

παρουσιάζω σήμερα τη δική μου εκδοχή για το σπίτι της Λίτσας στην Κίμωνος που αποτελεί και ένα

από τα "στοιχειωμένα σπίτια" του forum

Λοιπόν το σπίτι της Λίτσας ήταν επί της Κίμωνος παλιό αρχοντικό - νεοκλασσικό

krisimes_photos_42.jpg

κολλητά του υπήρχε οινοπαντοπωλείο το οποίο έπιανε τη γωνία Κίμωνος και Κερατσινίου,

το οποίο φαίνεται προς το τέλος της ταινίας όταν φεύγει το αυτοκίνητο και τρώει

τη μπουνιά ο Ζήκος. Είναι πίσω από το ζευγάρι όταν πιάνονται χέρι - χέρι.

(μόλις που φαίνεται ψηλά, φωτεινό. Επίσης υπάρχει ταμπελίτσα αριστερά από τη Λίτσα με

ένα ποτήρι και με λεζάντα "Οινοποιείο".

krisimes_photos_9912.jpg

Επίσης φαίνεται η τσίγκινη "τέντα" του, όταν ανεβαίνει η Φιφίκα τη σκάλα

krisimes_photos_9_2.jpg

Όλα τα παραπάνω τα περιγράφω σε μια σχηματική εικόνα παρακάτω, όπως περίπου πιστεύω ότι

ήταν τότε. Η πόρτα του οινοπαντοπωλείου ταιριάζει καταπληκτικά, μαζί με τον τοίχο που τη συνοδεύει,

(σύμφωνα με αυτό που βλέπουμε πίσω από το ζευγάρι),

αλλά την έχω πάρει από αλλού

Kimonos_today.jpg (δυστυχώς η εικόνα ανεβαίνει με μειωμένη ανάλυση. Θα προσπαθήσω να την ανεβάσω και κάπου αλλού)

Δείτε το σχεδιάγραμμα και ΕΔΩ 4i00o.jpg

Η παρέα που δεν πρόλαβε το αυτοκίνητο βρίσκεται επί της Κερατσινίου

και το μόνο κτίριο το οποίο είναι όπως τότε (κατά την ταπεινή μου γνώμη)

είναι αυτό που παρουσιάζω παρακάτω και αποτελεί και το μοναδικό ζωντανό τεκμήριο που απέμεινε

keratsiniou_13_today_2.jpg

Kimonos_Zikos.jpg

keratsiniou_13_old_2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχω την εντύπωση teacher ότι η οδος Κίμωνος είναι ένα σημείο αναφοράς από εκεί και πέρα νομίζω υπάρχουν δυο τρεις λεπτομέρειες που δεν ταιριάζουν με αυτό το σημείο.

Καταρχήν το υποτιθέμενο σπίτι της ταινίας στην Κίμωνος φαίνεται να είναι ένα ορθογώνιο νεοκλασικό οριοθετημένο από την γωνία των δρόμων . Η γωνία Κίμωνος και Κερατσινίου αφενός είναι αμβλεία γωνία , αλλά και η πολυκατοικία που είναι εκεί σήμερα στην θέση του υποτιθέμενου σπιτιού της Λίτσας φαίνεται ότι δεν είναι σε ορθογώνιο οικόπεδο. Επίσης η είσοδος του σπιτιού με τον γείσο φαίνεται ότι μοιάζει αλλά όπως φαίνεται στην ταινία η είσοδος με τον γείσο βρίσκεται στην μέση ενός σπιτιού με παράθυρο δεξιά και αριστερά ενώ σε αυτό που φαίνεται σήμερα η πόρτα με το γείσο βρίσκεται στην αριστερή μεριά του οικοπέδου στο σύνορο με το διπλανό οικόπεδο. Μου φαίνεται αδύνατον να γκρέμισαν το μισό σπίτι και να άφηναν άθικτο το άλλο μισό με την είσοδο και το γείσο.

Γενικότερα τα πλάνα της σκηνής που προσπαθούν να φύγουν οι δύο κοπέλες έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο σύνθετα από ότι φαίνονται τόσο στον χρόνο οσο και στον τόπο. Η κοπέλα ανεβαίνει στον τοίχο ενός διωρόφου σπιτιού στο οποίο από το ισόγειο πάνω φαίνεται ότι είναι μόνο με τούβλα ενώ στο πλάνο που φαίνεται το παράθυρο ανοιχτό φαίνεται ένα παράθυρο σε σοβατισμένο τοίχο και μία παροχή ρεύματος δίπλα που δεν υπάρχει στα πλάνα που το παράθυρο είναι κλειστό.

Επίσης τα πλάνα που ανεβαίνουν στην σκάλα τόσο η κοπέλα όσο και ο Ρίζος με την βαλίτσα με τα πλάνα που φαίνεται ανοιχτό το παράθυρο με background το εσωτερικό του δωματίου είναι φανερό ότι είναι γυρισμένα τόσο σε διαφορετικό χρόνο αλλά και τόπο.

Γενικοτερα νομίζω ότι «παίζουν» περισσότερα μέρη γυρίσματος τόσο στις σκηνές που προσπαθουν να φυγουν οι κοπέλες οσο και στις υπολοιπες σκηνές που διαδραματιζονται στο ιδιο υποτιθέμενο μέρος. Για παράδειγμα ο ζηκος ερχεται από την μία γωνιά ο ριζος ορμαει για να τον χτυπήσει κανει ότι ριχνει μια γροθιά αλλα αφενός δεν βλεπουμε που καταλήγει αφετέρου δεν βλεπουμε σε κανένα πλάνο και τους δύο μαζί.
 
antonovar είπε:
Επίσης η είσοδος του σπιτιού με τον γείσο φαίνεται ότι μοιάζει αλλά όπως φαίνεται στην ταινία η είσοδος με τον γείσο βρίσκεται στην μέση ενός σπιτιού με παράθυρο δεξιά και αριστερά ενώ σε αυτό που φαίνεται σήμερα η πόρτα με το γείσο βρίσκεται στην αριστερή μεριά του οικοπέδου στο σύνορο με το διπλανό οικόπεδο. Μου φαίνεται αδύνατον να γκρέμισαν το μισό σπίτι και να άφηναν άθικτο το άλλο μισό με την είσοδο και το γείσο.


Σου απαντώ προς το παρόν μόνο στο παραπάνω : Το σπίτι με το γείσο στην πόρτα έχει την είσοδό του (την πόρτα με το γείσο) αριστερά από τα παράθυρά του. Σε HD φαίνονται με πολύ προσοχή και με αλλαγή της οπτικής γωνίας (επειδή είναι απόλυτο σκοτάδι) και τα παράθυρά του δεξιά της πόρτας

Τα παράθυρα αριστέρα της πόρτας με το γείσο ανοίκουν σε άλλο σπίτι, μάλιστα έχουν και κάποιες χαρακτηριστικές μαυρίλες (μάλλον διακοσμητικά) αριστερά και δεξιά από το παράθυρο. Το έχω μελετήσει πολύ (σκαλάκια - σημάδι στο γείσο - άνοιγμα πόρτας - παράθυρα στα δεξιά του που φαίνονται σε HD) και είμαι βέβαιος για το συγκεκριμένο. Στο HD φαίνονται τα παράθυρα αλλά δεν έχουν τα εξωτερικά κάγκελα που το προστατεύουν σήμερα.

Επίσης μια μικρή απάντηση και για τα άλλα : Εγώ συγκεκριμενοποιώ το σπίτι που έχει πάνω του την πινακίδα με την οδό ΚΙΜΩΝΟΣ

κατά τα άλλα πράγματι υπάρχουν πολλές διαφορετικές λήψεις και σκηνικά και δεν είναι όλα αυτά μαζί, εκεί που μας παρουσιάζονται. Για παράδειγμα δεν υπάρχει κανένας Ζήκος απέναντι από την Κερατσινίου την ώρα που φεύγει η τετράδα που να φωνάζει "Αστυνομία" !!

(δεν έχουμε κλείσει με τον Ζήκο)

Δείτε το σχεδιάγραμμα και ΕΔΩ

4i00o.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ πιθανόν να εχεις δίκιο για το σπίτι, εγώ το βλεπω στο youtube...και με πολύ προσπαθεια..βάζοντας λίγο φώς σε ενα καρέ που κατεβασα...οντως φαίνονται αλλα 2 παράθυρα....αρα αν βλέπεις και αλλες λεπτομέρειες στο hd και επειδή εγώ δεν εκανα καμμια δικιά μου αναζήτηση,αλλα με την βοηθεια της δικίας σου δουλειάς εγραψα τα παραπανω σεβομαι την αποψή σου.
 
(δεν έχουμε κλείσει με τον Ζήκο)

Teacher πρέπει να είναι αυτή η γωνιά.

Πράγματι το σπίτι φαίνεται να είναι αυτό.

έχεις καλή παρατηρητικότητα.

θα περάσω να ρωτήσω κανέναν μεγάλο σε ηλικία η σε κάποιο μαγαζί μήπως ξέρει κάτι.

Η πλατεία με το περίπτερο που κάνει την πρόταση γάμου ο Μυλωνάς πρέπει να είναι Κωνσταντινουπόλεως και Κίμωνος.

Screenshot 2015-01-28 20.48.44.jpg

Teacher είπε:
Σου απαντώ προς το παρόν μόνο στο παραπάνω : Το σπίτι με το γείσο στην πόρτα έχει την είσοδό του (την πόρτα με το γείσο) αριστερά από τα παράθυρά του. Σε HD φαίνονται με πολύ προσοχή και με αλλαγή της οπτικής γωνίας (επειδή είναι απόλυτο σκοτάδι) και τα παράθυρά του δεξιά της πόρτας
(δεν έχουμε κλείσει με τον Ζήκο)
Screenshot 2015-01-28 20.47.03.jpg

Screenshot 2015-01-28 20.47.39.jpg

Screenshot 2015-01-28 20.49.14.jpg

Screenshot 2015-01-28 21.00.09.jpg

Screenshot 2015-01-28 21.01.53.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
makism είπε:
(δεν έχουμε κλείσει με τον Ζήκο)
Teacher πρέπει να είναι αυτή η γωνιά.

Πράγματι το σπίτι φαίνεται να είναι αυτό.

έχεις καλή παρατηρητικότητα.

θα περάσω να ρωτήσω κανέναν μεγάλο σε ηλικία η σε κάποιο μαγαζί μήπως ξέρει κάτι.

Η πλατεία με το περίπτερο που κάνει την πρόταση γάμου ο Μυλωνάς πρέπει να είναι Κωνσταντινουπόλεως και Κίμωνος.
Ναι makism και γω έτσι νομίζω αυτή πρέπει να είναι η πλατεία. Μόνο που με μπερδεύει γιατί το απέναντι άσπρο κτίριο φαίνεται να έχει μόνο ένα παράθυρο.

Ίσως ετσι να ήταν τότε και αργότερα να ανοίξανε το άλλο παράθυρο και την πόρτα για το συνεργείο.

Καλή η ιδέα σου. Πήγαινε όποτε μπορέσεις και ρώτα. Ρώτα και το όνομα του Οινοπαντοπωλείου στη γωνία πιο ήταν (ε ρε και να το λέγανε "Η Ειλικρίνεια" :) :))

Πάντως μπορεί και να εμπνεύστηκαν από κάτι τέτοιο Παραγωγός (Χατζηχρήστος) και Σκηνοθέτης (Κατσουρίδης)

Δε μου λες εσύ που είσαι από το λόφο Σκουζέ. Υπάρχει περίπτωση το καφενεδάκι που βγαίνουν ο Ρίζος με τον Σωφέρ βράδυ και τους παρακολουθεί η Νέζερ να είναι

αυτό που περιγράφεις με τα μπιλιάρδα στην κορυφή του λόφου, δίπλα στην εκκλησία ? Έχει και μια σχετική αυλίτσα που κάθεται κόσμος και μερικά 2-3 σκαλάκια

εε ? τι λές ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Teacher,

πέρασα σήμερα μπήκα σε 2 μαγαζιά ρώτησα 2 γειτόνους και δεν είχαν ακούσει κάτι ..........και ήταν ηλικίες άνω των 50 έως 65 ετών.

 


Σε κάποιο πολύ μικρό πλάνο νομίζω ότι φαίνονται 2 παραθυράκια στο άσπρο κτίριο.


 


Το καφέ του σωφέρ ειναι σε δρόμο ενώ το άλλο ειναι επάνω στον λόφο και σε μεγαλύτερο χώρο.



μάλλον κάποιος συνοικιακός καφενές που μπορεί να ειναι παντού .


 


ξέρεισ κάτι για το σπίτι στο Ολγα αγαπη μου ;


 

 




Teacher είπε:
Ναι makism και γω έτσι νομίζω αυτή πρέπει να είναι η πλατεία. Μόνο που με μπερδεύει γιατί το απέναντι άσπρο κτίριο φαίνεται να έχει μόνο ένα παράθυρο.
Ίσως ετσι να ήταν τότε και αργότερα να ανοίξανε το άλλο παράθυρο και την πόρτα για το συνεργείο.

Καλή η ιδέα σου. Πήγαινε όποτε μπορέσεις και ρώτα. Ρώτα και το όνομα του Οινοπαντοπωλείου στη γωνία πιο ήταν (ε ρε και να το λέγανε "Η Ειλικρίνεια" :) :))

Πάντως μπορεί και να εμπνεύστηκαν από κάτι τέτοιο Παραγωγός (Χατζηχρήστος) και Σκηνοθέτης (Κατσουρίδης)

Δε μου λες εσύ που είσαι από το λόφο Σκουζέ. Υπάρχει περίπτωση το καφενεδάκι που βγαίνουν ο Ρίζος με τον Σωφέρ βράδυ και τους παρακολουθεί η Νέζερ να είναι

αυτό που περιγράφεις με τα μπιλιάρδα στην κορυφή του λόφου, δίπλα στην εκκλησία ? Έχει και μια σχετική αυλίτσα που κάθεται κόσμος και μερικά 2-3 σκαλάκια

εε ? τι λές ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
makism είπε:
Teacher,
πέρασα σήμερα μπήκα σε 2 μαγαζιά ρώτησα 2 γειτόνους και δεν είχαν ακούσει κάτι ..........και ήταν ηλικίες άνω των 50 έως 65 ετών.

 


Σε κάποιο πολύ μικρό πλάνο νομίζω ότι φαίνονται 2 παραθυράκια στο άσπρο κτίριο.


 


Το καφέ του σωφέρ ειναι σε δρόμο ενώ το άλλο ειναι επάνω στον λόφο και σε μεγαλύτερο χώρο.



μάλλον κάποιος συνοικιακός καφενές που μπορεί να ειναι παντού .


 


ξέρεισ κάτι για το σπίτι στο Ολγα αγαπη μου ;


 

 


Αν ξαναπάς πάρε μαζί σου μια φωτογραφία με το σπίτι στην Κίμωνος και ρώτα κανέναν, πάνω από 60 (ή καμιά Γιαγιά, αυτές θυμούνται καλύτερα)

πράγμα που σημαίνει, το 1960 να ήταν κανά 10αριά χρονών

Για το "Όλγα Αγάπη μου" πιο απ'όλα τα σπίτια λες ?

Πάντως αυτό στο 1:18 είναι το γνωστό στη Χίου

Xioy.JPG

Δεν αρχίζουμε να μετράμε σε πόσες ταινίες έχει εμφανισθεί κι αυτό το σπίτι ?

Επίσης το εκκλησάκι στο 35.21 είναι αυτό που αναφέρει ο antonovar στο #1334

ekklhsaki.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
έχω Φώτο στο ipad/10'' και φαίνεται πολύ καλά αλλά πρέπει να βρω το κατάλληλο άτομο'

το σπίτι από το Όλγα Αγάπη μου είναι πάνω σε πλατεία.

το υποτιθέμενο μπαρ είναι η πολυκατοικία στην οδό Χίου 52 απέναντι από την φίνος . έχει παίξει σε πολλές ταινίες

Teacher είπε:
Αν ξαναπάς πάρε μαζί σου μια φωτογραφία με το σπίτι στην Κίμωνος και ρώτα κανέναν, πάνω από 60 (ή καμιά Γιαγιά, αυτές θυμούνται καλύτερα)
πράγμα που σημαίνει, το 1960 να ήταν κανά 10αριά χρονών

Για το "Όλγα Αγάπη μου" πιο απ'όλα τα σπίτια λες ?

Πάντως αυτό στο 1:18 είναι το γνωστό στη Χίου

Προβολή συνημμένου 125571

Δεν αρχίζουμε να μετράμε σε πόσες ταινίες έχει εμφανισθεί κι αυτό το σπίτι ?

Επίσης το εκκλησάκι στο 35.21 είναι αυτό που αναφέρει ο antonovar στο #1334

Προβολή συνημμένου 125586
 
Συναντήθηκα με δυο παππούδες που ειναι εκεί απο το 1939 αλλά για την συγκεκριμένη ταινία δεν θυμούνται πολλά και εχει αλλάξει παρά πολύ η περιοχή.για τις φωτο που έδειξα λενε μάλλον ειναι η Κερατσινίου η Αλικαρνασσού αλλά για το οινοπολειο δεν τους θύμιζε κάτι παρα μόνο ενα μπακάλικο με διάφορα που υπήρχε στην κιμωνος αλλά δεν θυμούνται που ήταν .

Επίσης ανέφεραν την Άστρους την πύλου και την Ναυπλίου ότι γυριζοντουσαν πολλές ταινιες. Βλέπανε τους ηθοποιούς να περνάνε απο τις γειτονιές για να πανε στα γυρίσματα .

παιδια και το σπίτι πρεπει να ειναι κάπου εκει κοντά αν υπάρχει ακόμα.

makism είπε:
έχω Φώτο στο ipad/10'' και φαίνεται πολύ καλά αλλά πρέπει να βρω το κατάλληλο άτομο'το σπίτι από το Όλγα Αγάπη μου είναι πάνω σε πλατεία.

το υποτιθέμενο μπαρ είναι η πολυκατοικία στην οδό Χίου 52 απέναντι από την φίνος . έχει παίξει σε πολλές ταινίες
 
Το καφενειο ή ταβερνα που αναφερονται στα ποστ 1242 και 1378 το βλεπουμε και στην ταινια "Ο αχτυπητος χτυπηθηκε" και στην ταινια "Πατερα κατσε φρονιμα"

Χωρίς τίτλο.jpg
 
kyrbill διάβασε το παρακάτω site για το σπίτι στην κάλπικη λίρα.

η ταινία εχει πολύ υλικό με εξωτερικές σκηνές.

http://www.grekomania.com/el/catalog/piato-tis-voulas-psirri

25607_Piato-Voulas-Psirri-34.jpg

kyrbill είπε:
Η ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ...και η εκκλησία των Αγίων Αναργύρων..τώρα πεζόδρομος! Οδός Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα