Ο κατήφορος
Μιας και μου κολλήσατε το μικρόβιο της ανίχνευσης, ας ολοκληρώσουμε τον "κατηφορο" που έχει μείνει ακόμη μισός. Να συνοψίσουμε, ό,τι εγώ γνωρίζω μέχρι στιγμής:
Ο Κούρκουλος περιμένει την Καλατζοπούλου στην Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στην Αμερικάνικη πρεσβεία
Η γκαρσονιέρα του βρίσκεται στο σκαλάκια της Βουκουρεστίου στη γωνία με Φωκυλίδου
Το δέμα στη λάσκαρη με την παρέα του βουτσά, το στέλνουν πάλι από τη Φωκυλίδου, λίγο πιο πάνω στα σκαλάκια της δεξαμενής
Η Λάσκαρη για να φτάσει στη γκαρσονιέρα για το φόνο διασχίζει το τέλος της Σπευσίπου στρίβοντας την Ηρακλείτου, κάτω από τη δεξαμενή
Τη βλέπουμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της βουκουρεστίου, έπειτα να εμφανίζεται από πάνω και να στρίβει προς βουκουρεστίου από τη Φωκιλύδου κ.λπ.
Υπάρχουν όμως τρεις δρόμοι που δεν κατάφερα να τους εντοπίσω όσο κι αν προσπάθησα - μάλλον δεν προσπάθησα αρκετά.
Ο Πρώτος είναι ο περιβόητος δρόμος όπου στην αρχή κλέβουν το αυτοκίνητο για τη βόλτα.
Ο δεύτερος είναι αυτό το καρέ με τη Λάσκαρη που με έχει εκνευρίσει. Δε μου βγαίνει με τίποτα. (Στο βάθος φαίνεται -μάλλον- ο λυκαβηττός).
Και τέλος η διασταύρωση που φαίνεται στο τέλος με το Βουλγαρίδη να αποχαιρετά τον αδικοχαμένο Θάνο Σουγιούλ
Βοηθάτε καλοί μου, άνθρωποι.