Καλώς σας βρήκα. Κατ' αρχάς, ήδη τό'χω δηλώσει, δεν έχω κανένα ταλέντο στο να ανιχνεύω τις τοποθεσίες. Κινούμαι ακρίβως από την ίδια αγάπη που έχετε κι εσείς για τις ταινίες. Ενα δυο συμπεράσματα λοιπόν που έχω βγάλει είναι από τις διασταυρώσεις στα δικά σας ευρήματα. Διάβασα στη σελ. 200 το εμπεριστατωμένο ιστόγραμμα των στούντιο (του δασκάλου) που μου υπέδειξες και έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις. 1ον η δουλειά που έχετε κάνει, είναι επιπέδου Αγκάθα Κρίστι και 2ο, είναι το περιβόητο άσπρο σπίτι, αυτό με την βεράντα και κολώνα στη γωνία του, που φαίνεται πολύ καθαρά στο "Ορατότης" τη στιγμή που με το μηχανάκι ο Κούρκουλος εισβάλει στον περίβολο/ξυλουργείο; Είναι ακριβώς πίσω του, δεξιά του. Δίπλα στο σπίτι αυτό, είναι η πολυκατοικία που "μπλεδίζει". Αν τα καταφέρω, θα ανεβάσω και φωτό. Αν το σπιτάκι αυτό βρίσκεται επί της Γράμμου Νο 20 γωνία με τη Σ.Βενιζέλου, κι αν η πολυκατοικία αυτή που μπλεδίζει (μπαλκόνι είναι) βρίσκεται απέναντι ακριβώς, δηλαδή στην άλλη γωνία γραμμου και Βενιζέλου με το ("μπλέζισμα/μπαλκόνι) επί της Σ.Βενιζέλου, τότε όλα είναι τοποθετημένα σωστά. Αν όχι, τότε ή εσείς κάνετε κάτι λάθος ή εγώ εξακολουθώ να μη βγάζω άκρη.
Και αναφέρομαι στο σπιτάκι αυτό:
Προβολή συνημμένου 145807
Και αναφέρομαι στο σπιτάκι αυτό
Πχ. Το σχεδιάγραμμα τοποθετεί τη "χίπισσα" την είσοδο Βλαχοπούλου βαλσάμη από την πλευρά της οδού Πλαστήρα, ενώ κατά την ταπεινή μου άποψη κοιτά τη σημερινή διασταύρωση Βενιζέλου και Γράμμου.
Κι αναφέρομαι μόνο στην είδοσο της Βλαχοπούλου.
Το τοιχάκι με τον Πουλόπουλο σωστά τοποθετείται στη γωνία της Πλαστήρα με τη Γράμμου.
Στο καρέ αυτή του Βέγγου
κι αυτό διότι, στο καρέ του Βέγγου, κάτω από το μπαλκόνι των θεατών μόλις που ασπρίζει η ταράτσα της γωνιακής μονοκατοικίας με την κολωνίτσα, στην 1η μου φωτό. Η ίδια μονοκατοικία άσπρη, την ίδια χρονιά, φαίνεται καθαρά στο "Ορατότης". Αρα η διασταύρωση όπως αποτυπώνεται στο καρέ του Βέγγου, είναι Σοφοκλή Βενιζέλου και Γράμμου, με τη Βενιζέλου να περνά μπροστά από το διώροφο που μπλεδίζει. Τα έχω καταλάβει σωστά;