Πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες ; (2ο μέρος)

ΦΖΠ1 είπε:
Καλά, βγάλανε το σιδερένιο σήμα της Finos; Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν εκεί. Η φωτογραφία του Instant λέει ότι είναι από τον Αύγουστο του 2014...
Κι άλλο περίεργο. Για κάποιον περίεργο λόγο το google earth δεν αφήνει να περπατήσεις στη Χίου. Μόνο οι κάθετοι έχουν πρόσβαση:what:
 
καλησπέρα κι από μένα. Αδύνατον να διαβάσω ό,τι έχει αναφερθεί ως τώρα για το θέμα των ελληνικών ταινιών στα Νο1 & 2. Κάπου όμως πήρε το μάτι μου την απορία κάποιων για το πού βρίσκεται η γκαρσονιέρα του Κώστα (Κούρκουλου) στον Κατήφορο. Αυτό το γνωρίζω και το αναφέρω: Φωκυλίδου και βουκουρεστίου. Επί της φωκυλίδου, στη γωνία, εκεί που στρίβει η Λάσκαρη, ακόμα και το καφάο του ΟΤΕ έχει παραμείνει ίδιο. Οπως κι επί της Βουουρεστίου (δεξια) η πόρτα και η πρόσοψη της γκαρσονιέρας, αναγνωρίζεται εύκολα.

Α, θυμήθηκα κι άλλο: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια. Γυρίστηκε στο (τότε) περίβολο του εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής, νύν SOFTEX, στο Μεγάλο Πεύκο. Οπως και το ταβερνάκι που τρώνε οι εργατές, μισό χιλιόμετρο πιο πέρα, στο Λουτρόπυργο.

Επίσης σε ένα από τα ταβερνάκια, στο σημείο εκείνο της Πειραϊκής (τώρα κλειστό, αλλά αναγνωρίζεται) είναι εκείνο που κολάει το σαραβαλάκι του Μ.Φωτόπουλου στο "Σωφεράκι" και θέλει λουκούμι. Στο γυρισμό έπειτα προς Αθήνα, η διαδρομή είναι πιστή. φαίνονται πολλά σημεία της παλιάς εθνικής Αθηνών-Κορίνθου, ανάμεσα σε Ελευσίνα και Μ.Πεύκο. Εντύπωση κάνει όλη η πλαγιά προς τα (σημερινά) Ναυπηγεία Ελευσίνος, όπου απουσιάζει η Πετρόλα του Λάτση με όλο εκείνο το συγκρότημα-τερατούργημα που δημιουργήθηκε επί επταετίας.

θυμήθηκα κι άλλα. Δεν πρόκειται για τοποθεσίες, αλλά για "σκηνικά" σε στούντιο, που έχουν όμως το ενδιαφέρον τους. Το σκηνικό του μεγάλου φινάλε στις "θαλασσιές τις χάντρες" με όλους τους ηθοποιούς παρόντες να τραγουδούν και να χορεύουν, με τον Πουλόπουλο στο "μπαλκόνι" κ.λπ. - παίζει, το ίδιο και απαράλλαχτο στο Κοσέρτο για πολυβόλα. Είναι αμέσως μετά από την υποτιθέμενη εκτέλεση του καζάκου, όπου διασχίζει το ίδιο σκηνικό η Καρέζη. Μάλιστα σε ένα πλάνο, δεξιά, φαίνεται και η επιγραφή (από τις χαντρες) "Ταβέρνα ο Αποστόλης".

Επίσης τα σκηνικά του "προεδρικού γραφείου" αλλά και του γραφείου της γραμματείας (με μικρές αλλαγές) είναι τα ίδια στις ταινίες "Μαριχουάνα στοπ" {Γραφείο Πάντζα} και "Αιχμάλωτοι του μίσους" {Γραφείο Κ.Καρρά}.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Teacher είπε:
Κι άλλο περίεργο. Για κάποιον περίεργο λόγο το google earth δεν αφήνει να περπατήσεις στη Χίου. Μόνο οι κάθετοι έχουν πρόσβαση:what:
Ναι, το αυτοκινητάκι δεν έχει περάσει από εκεί, γι αυτό και ο δρόμος δεν είναι μπλε !

http://www.instantstreetview.com/@37.989941,23.722115,-35.64h,8.42p,1z
 
Teacher είπε:
Μήπως είναι καμιά καγκελόπορτα που τη βάλανε για να αποτρέψουνε ληστές και από πίσω είνια η κανονική ?
Αφιερωμένα στον makism που ξεκινησε το post για το "μιας πενταρας νειατα" και τον δάσκαλο που βρήκε αυτό το σπιτι μιάς και ειναι γνωστή η αδυναμία του στις παλιες καγκελοπορτες :D .

Λοιπον η πόρτα , οπως μας εδειξε και ο makism που πήγε πριν απο μενα, είναι οντως αλλαγμένη DSC06718.jpg

Και ενα μικρο κολαζ με το τότε και το τώραff 21.jpg Το σπίτι του γιατρου οπως βλεπετε εχει γίνει πλεον πολυκατοικία ,ευτυχώς ομως γιαυτό που κανουμε εδώ το σπίτι στην Θασου υπαρχει αναλλοίωτο.

Και επειδή σε αυτό το thread ψάχνουμε λιγο παραπάνω , προσπαθούσα να βρώ αν υπαρχει καποιο στοιχείο για το πώς βρεθηκαν εκεί για γυρισματα οπως εχουμε κανει σε πολλες περιπτωσεις και ιδιαίτερα στους Αγ.Αναργυρους και βρήκα η μαλλον θυμηθηκα οτι εκεί απο πισω υπαρχουν τα studio "Μανιάτη"ΜΑΝΙΑΤΗΣ.jpg. Στους τίτλους της ταινίας δεν αναφερεται τιποτε περισσότερο απο το οτι η ταινια ειναι συμπαραγωγή της "Δαμασκηνός Μιχαηλίδης" και της Αιγαίον. Δεν ξέρω αν υπαρχει καποια σχεση....αλλα το κρατάμε προς διερευνηση.Προσωπικά στα studio Μανιάτη, που υπαρχουν ακόμα και εχουν είσοδο απο την οδό Αγ.Γεωργίου (παραλληλη και αυτη της θασου) ,την στηναμε πιτσιρικάδες για να δούμε τον Λειβαδίτη και διαφορους αλλους ηθοποιους για τα γυρισματα της τηλεοπτικής σειρας "οι Δικαιοι".Ηξερα οτι στην δεκαετία του 70 σε αυτα τα studio γυριζόντουσαν διαφορες τηλεοπτικες παραγωγες της τηλεορασης.Επίσης παλιοτερα εχω βρει και πλανα καποιας ασήμαντης ελληνικης ταινίας τελη δεκαετίας 70 στην Ηλιουπολη και εξω απο το studio Μανιατη τα οποία πρεπει να ψαξω σε ενα βουνό vhs κασσετων που εχω για αρχειο γιατι είναι αδύνατον να θυμηθω τιτλο και ηθοποιους.... Βεβαια υπαρχει και η πιθανότητα απλης συμπτωσης...το βλεπουμε!!!!

DSC06719.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ 1969

Στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β ψυχικό ήταν το πολύ καλό καφέ BLUE BELL.

Πλ. Βασιλέως Γεωργίου Β (3).jpg

Κοντά στην Περικλέους 48 ήταν το μαγαζί (μάλλον στούντιο), αλλά για να είναι πιο πειστικό το γύρισαν στην οδο των υφασμάτων.

Περικλέους  48 (1).jpg

*Έχει ωραίο ζουμί η ταινία με το σπίτι της Καραγιάννη το χασάπικο του Καλογήρου.

Πλ. Βασιλέως Γεωργίου Β (1).jpg

Πλ. Βασιλέως Γεωργίου Β (2).jpg

Περικλέους  48 (5).jpg

Περικλέους  48 (4).jpg

Περικλέους  48 (3).jpg

Περικλέους  48 (2).jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα. Επειδή έπιασε το μάτι μου κάπου ότι αναζητάτε ακόμη το σπίτι (αυλή) στην οποία γύρισε ο Σακελλάριος το "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" να σας δώσω κι εγώ τις πληροφορίες μου. Πολλά χρόνια πριν είχα γνωρίσει το Μίμη Πλέσσα και σε μια επίσκεψη στο σπίτι του, στην Πλάκα, μας είχε εξομολογηθεί ότι αυτό (εκεί που έμενε τότε) ήταν το σπίτι και η αυλή της ταινίας. Βρίσκεται σε ένα μικρό δρομάκι, την οδό Βάκχου. Για το νούμερο δεν είμαι σίγουρος, νομίζω στο 6. Ωστόσο είναι τόσο μικρός δρόμος που βρίσκεται εύκολα, πλην του ότι η google δεν έχει μπει εκεί. Πριν καιρό που έτυχε να περάσω, έχει μεγάλη (καινούργια) πόρτα (στεγάζεται κάποια εταιρεία) και δεν υπάρχει τρόπος να δεις μέσα. Τώρα τα τσακάλια του σάιτ αν καταφέρουν να ξεκλέψουν κάποια φωτό, από κάποια χαραμάδα, ίσως...
 
τρέλανέ μας mino και πες μου ότι ξέρεις που είναι το σπίτι της Κοντού στο "Αλίμονο στους Νέους" :)

πώς είναι η πόρτα από το σπίτι του Πλέσσα ?

κάνω μια επικίνδυνη πρώτη πρόβλεψη για το πιο μπορεί να είναι το σπίτι από το "Οι Γερμανοί Ξανάρχονται", σύμφωνα με τη διάταξη της αυλής έτσι όπως την έχω υπόψη από την ταινία

003.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Teacher είπε:
τρέλανέ μας mino και πες μου ότι ξέρεις που είναι το σπίτι της Κοντού στο "Αλίμονο στους Νέους" :)
πώς είναι η πόρτα από το σπίτι του Πλέσσα ?
καλησπέρα. Οχι, δεν έχω το ανιχνευτικό ταλέντο σας, δυστυχώς. Το θέμα με το σπίτι στο "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" το γνωρίζω συμπτωμτικά, λόγω των οικογενειακών (τότε) σχέσεων με τον συνθέτη. Επιβεβαιώνω λοιπόν, από προσωπική μαρτυρία πως όντως ο Πλέσσας έμενε στην αυλή εκείνη, πριν 25 χρόνια. Θα επιχειρίσω να ξαναπάω στην πλάκα κι αν τα καταφέρω να βγάλω φωτογραφίες της αυλής. Τότε, θυμάμαι, όπως μας ξενάγησε στο χώρο, ήταν ίδια και απαράλλαχτη, με τη διαφορά ότι στην ταινία φαίνεται πολύ μεγαλύτερη της πραγματικότητας.

ΥΓ. Μόλις πριν 3 μέρες σας ανακάλυψα - σαν ομάδα post, site κι έχω πάθει την πλάκα μου με τα ευρήματά σας! Είσαι εξαιρετικοί, όλοι σας.

Teacher είπε:
τρέλανέ μας mino και πες μου ότι ξέρεις που είναι το σπίτι της Κοντού στο "Αλίμονο στους Νέους" :)
πώς είναι η πόρτα από το σπίτι του Πλέσσα ?

κάνω μια επικίνδυνη πρώτη πρόβλεψη για το πιο μπορεί να είναι το σπίτι, σύμφωνα με τη διάταξη της αυλής έτσι όπως την έχω υπόψη από την ταινία

Προβολή συνημμένου 145733

θυμάμαι ότι από την αεροπαγίτου μπήκαμε δεξιά στην οδό Βύρωνος και στο πρώτο στενό (βάκχου) αριστερά. Επί της Βάκχου το σπίτι ήταν δεξιά, το 2ο ή το 3ο. Συνεπώς μάλλον αυτό που εντοπίζεις είναι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
99,9% αυτό είναι το σπίτι παίδες από το "Οι Γερμανοί Ξανάρχονται" - 1948

 


είναι και το σίδερο στην άκρη, είναι και τα ρολόγια της ΔΕΗ που σήμερα είναι απ' έξω αλλά στην ίδια θέση

είναι πολλά. Ευχαριστούμε mino !!!! :clap: :clap: :clap: :clap:

 


δεν μπορώ να ανεβάσω το map. Admin κάντο για μένα

http://oi65.tinypic.com/33zbfvs.jpg

33zbfvs.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αντε να συνεισφέρω κι εγώ το κατιτίς μου ακόμα, μιας και μπήκα, έστω και αργά, στο χορό. Εχω εντοπίσει μία βίλλα με τον προαύλιο χώρο της που έχει χρησιμοποιηθεί σε τουλάχιστον δύο ταινίες. Πρόκειται για την πίσω (μάλλον όψη) της βίλλας και του κήπου που υπάρχει στην ταινία "Για ποιον χτυπά η κουδούνα". Από την πόρτα-σκάλα της βγαίνουν, διασχίζουν τον κήπο και πάνε στο δωματιάκι ( που έχουν κρυμμένο τον Δ.Παπαγιαννόπουλο. Η ίδια βίλλα "παίζει" και στην ταινία "Το παρελθόν μιας γυναίκας". Είναι το πατρικό του Κ.Καζάκου και φαίνεται πολύ καλά, το ίδιο αυτό σημείο της, και σε άλλα πλάνα, αλλά κυρίως στο τέλος της ταινίας. Τώρα, όσο για το πού βρίσκεται; Είπαμε: δεν τό΄χω το ταλέντο. Περιμένω από εσάς.

ΥΓ. Αν έχει ήδη αναφερθεί, ζητώ συγγνώμη, δεν έχω παρακολουθήσει τα πάντα εδώ μέσα.
 
"Ο Κύριος Πτέραρχος" - 1963 (Ντίνος Κατσουρίδης)

Κονιτσιώτης και Δαμασκηνός Μιχαηλίδης

η χρονιά ίδια με τον Ζήκο και το επιτελείο σε μεγάλο βαθμό ίδιο και ο σκηνοθέτης ίδιος

οι σκηνές που μιλάει στο χωριό Δούκας και Φέρμας είναι στον Ασπρόπυργο - 38.062473, 23.589608

χαρακτηριστικές εικόνες. Η Δημητρούλα (Ντίνα Τριάντη) τρέχει και έχει πίσω της τον Αγ. Δημήτριο

τα κτίρια πίσω από Δούκα και Τριάντη χαρακτηριστικά και υπάρχουν αυτούσια

και το γνωστό περιγραφικό μας map

map.jpg

και πιο μεγάλο

http://oi64.tinypic.com/2rha4n5.jpg

2rha4n5.jpg

admin please....

Το Ξενοδοχείο που διαδραματίζεται η Ιστορία είναι το Hotel Κωστής Δημητρακόπουλος το οποίο το αναφέρει και ο miki-mik7 σε άλλο thread

για τα ξενοδοχεία των Εληνικών ταινιών

013.jpg

και αναφέρεται και εδώ

http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/755906/pos-einai-simera-meri-pou-guristikan-ellinikes-tainies

Επειδή δε βρήκα κάπου να αναφέρεται το πού είναι το ξενοδοχείο, για όσους δεν ξέρουν

το Hotel Kostis Dimitrakopoulos ήταν (και είναι αυτούσιο και έρημο) εδώ

Θεόδωρου Δηληγιάννη 67 - 38.075263, 23.820928

010.jpg

011.jpg

012.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για τον κύριο πτέραρχο, κάποιες σκηνές με το τζιπ στην Αθήνα είναι στην Φωκίωνος Νέγρη πριν πεζοδρομηθει.
 
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

πετάει η ομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Για το πού βρισκόταν το κτήριο που μπλεδίζει (όπως το ονομάσατε), αυτό που φαίνεται στη "...χίπισσα" πίσω από τον Πουλόπουλο και στο προαύλιο του ξυλουργείο στο "Ορατότης..." έχετε κατασταλάξει; Μέχρι ενός σημείου που μπόρεσα να διαβάσω τα post - σύμφωνα με τα σχεδιαγράμματά σας, νομίζω πως το εντοπίζετε σε λάθος γωνία. Οι δικοί μου υπολογισμοί το κατατάσσουν αλλού. Βοηθά κι ένα καρέ από το "Διακοπές στο Βιετνάμ".
 
minos είπε:
Για το πού βρισκόταν το κτήριο που μπλεδίζει (όπως το ονομάσατε), αυτό που φαίνεται στη "...χίπισσα" πίσω από τον Πουλόπουλο και στο προαύλιο του ξυλουργείο στο "Ορατότης..." έχετε κατασταλάξει; Μέχρι ενός σημείου που μπόρεσα να διαβάσω τα post - σύμφωνα με τα σχεδιαγράμματά σας, νομίζω πως το εντοπίζετε σε λάθος γωνία. Οι δικοί μου υπολογισμοί το κατατάσσουν αλλού. Βοηθά κι ένα καρέ από το "Διακοπές στο Βιετνάμ".
Καταρχήν καλως όρισες στην παρέα .....αγαπητέ minos...

Αν θές ανέβασε μία φωτό για το τί εχεις στο μυαλο σου γιατι ετσι τουλαχιστον εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τι εντοπιζουμε λάθος.Το συγκεκριμένο σπίτι σημερα βρισκεται στην Γραμμου 19Α δεν φαινεται απο την Πλαστήρα γιατι μπροστά του ειναι χτισμένη μια πολυκατοικία....αλλα εαν διαβασεις απο την 175 σελίδα και κανα δύο μετά εξηγουνται όλα και επισης υπαρχει η περιβόητη σελιδα 200 στό πρώτο μερος οπου ο teacher εχει κανει ενα αναλυτικότατο σχεδιο με το που βρισκεται τι οπου αν το διαβάσεις προσεκτικά θα τα καταλαβεις ολα. Επισης να τονίσω οτι αν πας απο εκεί σήμερα , εχοντας στο μυαλο σου αυτό που βλεπεις στο "Διακοπες στο Βιετναμ" είναι τόσο διαφορετικα και φαινονται τοσο διαφορετικα τα μεγεθη και οι αποστασεις που θα νομιζεις οτι είσαι σε λάθος μέρος γενικότερα και ευτυχώς που υπαρχουν ακόμα τα χαλασματα της φινος και κανα δυο σπιτια για την αποδειξη των παραπανω
 
Καλώς σας βρήκα. Κατ' αρχάς, ήδη τό'χω δηλώσει, δεν έχω κανένα ταλέντο στο να ανιχνεύω τις τοποθεσίες. Κινούμαι ακρίβως από την ίδια αγάπη που έχετε κι εσείς για τις ταινίες. Ενα δυο συμπεράσματα λοιπόν που έχω βγάλει είναι από τις διασταυρώσεις στα δικά σας ευρήματα. Διάβασα στη σελ. 200 το εμπεριστατωμένο ιστόγραμμα των στούντιο (του δασκάλου) που μου υπέδειξες και έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις. 1ον η δουλειά που έχετε κάνει, είναι επιπέδου Αγκάθα Κρίστι και 2ο, είναι το περιβόητο άσπρο σπίτι, αυτό με την βεράντα και κολώνα στη γωνία του, που φαίνεται πολύ καθαρά στο "Ορατότης" τη στιγμή που με το μηχανάκι ο Κούρκουλος εισβάλει στον περίβολο/ξυλουργείο; Είναι ακριβώς πίσω του, δεξιά του. Δίπλα στο σπίτι αυτό, είναι η πολυκατοικία που "μπλεδίζει". Αν τα καταφέρω, θα ανεβάσω και φωτό. Αν το σπιτάκι αυτό βρίσκεται επί της Γράμμου Νο 20 γωνία με τη Σ.Βενιζέλου, κι αν η πολυκατοικία αυτή που μπλεδίζει (μπαλκόνι είναι) βρίσκεται απέναντι ακριβώς, δηλαδή στην άλλη γωνία γραμμου και Βενιζέλου με το ("μπλέζισμα/μπαλκόνι) επί της Σ.Βενιζέλου, τότε όλα είναι τοποθετημένα σωστά. Αν όχι, τότε ή εσείς κάνετε κάτι λάθος ή εγώ εξακολουθώ να μη βγάζω άκρη.

Και αναφέρομαι στο σπιτάκι αυτό: Προβολή συνημμένου 145807

Και αναφέρομαι στο σπιτάκι αυτό

φινος.jpg

Πχ. Το σχεδιάγραμμα τοποθετεί τη "χίπισσα" την είσοδο Βλαχοπούλου βαλσάμη από την πλευρά της οδού Πλαστήρα, ενώ κατά την ταπεινή μου άποψη κοιτά τη σημερινή διασταύρωση Βενιζέλου και Γράμμου.

Κι αναφέρομαι μόνο στην είδοσο της Βλαχοπούλου.

Το τοιχάκι με τον Πουλόπουλο σωστά τοποθετείται στη γωνία της Πλαστήρα με τη Γράμμου.

Στο καρέ αυτή του Βέγγου βεγγος2.jpg

κι αυτό διότι, στο καρέ του Βέγγου, κάτω από το μπαλκόνι των θεατών μόλις που ασπρίζει η ταράτσα της γωνιακής μονοκατοικίας με την κολωνίτσα, στην 1η μου φωτό. Η ίδια μονοκατοικία άσπρη, την ίδια χρονιά, φαίνεται καθαρά στο "Ορατότης". Αρα η διασταύρωση όπως αποτυπώνεται στο καρέ του Βέγγου, είναι Σοφοκλή Βενιζέλου και Γράμμου, με τη Βενιζέλου να περνά μπροστά από το διώροφο που μπλεδίζει. Τα έχω καταλάβει σωστά;

φινος.jpg

βεγγος.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mino, πίστεψέ με..... αξίζει να διαβάσεις πρώτα ΟΛΕΣ τις σελίδες ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και μετά γράφεις

ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΟΥΝ :) :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
minos είπε:
Και αναφέρομαι στο σπιτάκι αυτόΠροβολή συνημμένου 145808

Πχ. Το σχεδιάγραμμα τοποθετεί τη "χίπισσα" την είσοδο Βλαχοπούλου βαλσάμη από την πλευρά της οδού Πλαστήρα, ενώ κατά την ταπεινή μου άποψη κοιτά την συμερινή διασταύρωση Βενιζέλου και Γράμμου.

Κι αναφέρομαι μόνο στην είδοσο της Βλαχοπούλου.

Το τοιχάκι με τον Πουλόπουλο σωστά τοποθετείται στη γωνία της Πλαστήρα με τη Γράμμου.
Εχεις λάθος προσανατολισμό τελείως. Αυτο το σπιτι είναι Γράμμου και Σοφοκλη Βενιζέλου.Σε αυτό το σημείο χτυπαει η Ναθαναήλ με το αυτοκινητο την Βαλσάμη στο "Λεβεντοπαιδο"(δες στην πρωτη σελιδα στα περιεχόμενα στο λεβεντοπαιδο σε καποιο ποστ υπαρχχει και αυτό .Στο ορατοτης μηδεν ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ μπαίνει απο την Νικ.Πλαστήρα εχει στην πλατη του πολυκατοικία που μπλεδίζει στο δεξί του χέρι το ξυλουργείο και καπου αριστερά μπροστά του νοητά βρισκεται το σπιτι που μας δειχνεις.

Πάντως οντως πρεπει να διαβασεις πολλα post γιατί τα πραγματα είναι πολυ συνθετα.Και εμείς δεν τα βρηκαμε με την μία .Πηγαίναμε βήμα βημα με καθε τι που ανακαλυπταμε απο τις ταινίες και υποψην αυτός ο χώρος απο το 1962 στην βίλλα των οργίων που είναι και η παλιοτερη αν δεν κάνω λαθος ταινια που μας δίνει εικόνα μεχρι τον μαγκα με το τρικυκλο και τον ξενοιαστο παλαβιαρη που είναι και οι τελευταίες εχει αλλαξει πάρα πολύ.Γιαυτο και μιλησα για την 200 εκει υπαρχουν ολα

Α και το σπίτι με την κολώνα είναι ΓΡΑΜΜΟΥ 32 υπαρχει!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
antonovar είπε:
Εχεις λάθος προσανατολισμό τελείως. Αυτο το σπιτι είναι Γράμμου και Σοφοκλη Βενιζέλου.Σε αυτό το σημείο χτυπαει η Ναθαναήλ με το αυτοκινητο την Βαλσάμη στο "Λεβεντοπαιδο"(δες στην πρωτη σελιδα στα περιεχόμενα στο λεβεντοπαιδο σε καποιο ποστ υπαρχχει και αυτό .Στο ορατοτης μηδεν ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ μπαίνει απο την Νικ.Πλαστήρα εχει στην πλατη του πολυκατοικία που μπλεδίζει στο δεξί του χέρι το ξυλουργείο και καπου αριστερά μπροστά του νοητά βρισκεται το σπιτι που μας δειχνεις.Πάντως οντως πρεπει να διαβασεις πολλα post γιατί τα πραγματα είναι πολυ συνθετα.Και εμείς δεν τα βρηκαμε με την μία .Πηγαίναμε βήμα βημα με καθε τι που ανακαλυπταμε απο τις ταινίες και υποψην αυτός ο χώρος απο το 1962 στην βίλλα των οργίων που είναι και η παλιοτερη αν δεν κάνω λαθος ταινια που μας δίνει εικόνα μεχρι τον μαγκα στα σαλόνια και τον ξενοιαστο παλαβιαρη που είναι και οι τελευταίες εχει αλλαξει πάρα πολύ.Γιαυτο και μιλησα για την 200 εκει υπαρχουν ολα

Α και το σπίτι με την κολώνα είναι ΓΡΑΜΜΟΥ 32 υπαρχει!!!!

Δεν προσπαθώ να διαφωνήσω antonavar

Σύμφωνα με τα δικά σας ευρήματα προσπαθώ να προσανατολιστω.

Ωστόσο, να, που μου λες πως το σπίτι με την κολώνα βρίσκεται στη Γράμμου 32.

Αυτό που σας έδειξα εγώ, βρίσκεται στη Γράμμου πολύ πιο πίσω, διασταύωση με Σοφ.Βενιζέλου.

Κι εντέλει, στο καρέ του Κούρκουλου πιο σπίτι αποτυπώνεται στο αριστερό του χέρι. Αυτό που μου υποδεικνύεις ή το κόκκινο που λέω εγώ, στη διασταυρωση;

ΥΓ. Διάβασα όσο περισσότερες σελίδες μπορούσα και είναι όντως συναρπαστικές. Δεν έχω καταφέρει να τις διαβάσω όλες, παρα είναι πολλές. Σιγά σιγά, προχτές σας ανακάλυψα.
 
Το ξερω οτι δεν βρισκόμαστε σε διαφωνία .....απλα δεν εχεις προσανατολιστεί με τον χώρο ως προς την Νικ.Πλαστηρα .το καταλαβαίνω οτι σου φαινονται μπερδεμενα........αλλα και εμεις το δουλευαμε αρκετό καιρό.

Το σπιτι στην Γράμμου και Βενιζέλου δεν αποτυπώνεται πουθενά στο Ορατότης μηδεν απλα σου εγραψα οτι νοητα οπως μπαινει με το μηχανακι στο προαυλιο αυτό το σπιτι της Γραμμου και Βενιζέλου βρισκεται μπροστά και αριστερά του.Ο κουρκουλος μπαινει με το μηχανακι απο την Πλαστηρα και κατευθυνεται προς τα studio εχοντας στην πλατη του αυτην την πολυκατοικια που λεμε οτι μπλεδιζει και το σπιτι στην Γραμμου 32. Πάντως στο αν διαβασεις προσεκτικα το post 1742 θα την βρεις την ακρη
 
Πίσω
Μπλουζα