Θα το βρούμε makism ...δεν πρεπει να ναι δυσκολο............Είναι η ίδια έπαυλη που βλέπουμε στον "άνθρωπο που έσπαγε πλάκα" .......και πιστευω οτι είναι καπου προς Κηφισια η Ερυθραία η Καστρί γιατι στον ανθρωπο που έσπαγε πλακα εχει και ενα περιεργο πλανο οταν φευγει με τα ποδια ο Κωνστανταρας και η Καλογεροπουλου.Μπράβο antonovar..... έχεις ιδέα για τον γιαπαχάκι;
Είναι Ζηρίνη 4 στην Κηφισια απέναντι απο το Ζηρίνειο και πίσω απο την Βίλα ΚαζούληΕνας τρελός αεροπειρατής 1973
Έχουμε βρει το σπίτι του Βουτσά με αριθμό 4;
Προβολή συνημμένου 172881
Και ετσι μου λύνεις και την απορία ποιανής υπηρεσίας ήταν η lambreta με την κιτρινη γραμμή στα πλαγια που φαινεται στο πλάνο....Νομιζα οτι ήταν του ΟΤΕ.Φοβερο ευρημα!
Σημερα τα ειχα βαλει με την τυχη μου διοτι αφου παρκαρα σχεδον σε εκεινο το σημειο στη Ζηρινη, ανακαλυψα υπο βροχη οτι η ΔΕΗ Κηφισιας εχει μετακομισει απο τις 13 του μηνος (σημαδιακο) στο Μαρουσι.
Που να ηξερα οτι ημουν σε "τοπωνυμιο"
ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!Είναι Ζηρίνη 4 στην Κηφισια απέναντι απο το Ζηρίνειο και πίσω απο την Βίλα Καζούλη
Καλώς ήρθες στην παρέα.Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τα ευρήματά σας
Εχω διαβάσει ολο το πρωτο μέρος του thread και είμαι στο δεύτερο
Ερώτηση, υπάρχει τρόπος τα links των post να δουλέψουν γιατί ειναι νεκρά
επίσης πως βρίσκουμε ένα post με τον αριθμό του; ,Δεν βλέπω κάπου αριθμοό στα post και δεν "πάνε" και με τις σελίδες (ανά δέκα)
Ευχαριστώ πολύ
Θάνος
Αλλη μία σπαζοκεφαλιά......αυτό το σπίτι στην ταινία "τον Αράπη και αν το πλενεις"Τον αράπη και αν τον πλένεις
το σπίτι του (γιαπαχάκι χαβάκα), γνωρίζει κάποιος που είναι;
Για Κηφισιά η Μαρούσι δείχνει.
Προβολή συνημμένου 172448
ελα πες το και αυτό. δεν το έχουμε βρει.makism
αυτό το σπίτι απο την ταινία ενας τρελλος γλεντζές το εχουμε βρεί??? Προβολή συνημμένου 174077
Προέλευση : http://www.espressonews.gr/showbiz/2016/01/144951/exomologisi-ego-o-fertis-kai-i-tania-tsanaklidoy«Εγώ έχω μια αδυναμία σε μια ταινία που εσένα δεν σου άρεσε. Την πρώτη μου "επαγγελματική" ταινία, την "Κυρά μας τη μαμή". Εκεί βρίσκω ότι έχω ακόμη μια φρεσκάδα που δεν την κράτησα σε όλες τις κατοπινές μου εμφανίσεις» θυμάται, αποκαλύπτοντας δε ότι τα γυρίσματα είχαν γίνει στα Κιούρκα, που τότε ήταν ένα χωριουδάκι χωρίς ηλεκτρικό. «Η Γεωργία αρνιόταν να κοιμηθεί στα κρεβάτια που ήταν γεμάτα κοριούς και κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Εγώ δεν έδινα σημασία στους κοριούς και γενικά ένιωθα πολύ άνετα. Ο Μακρής γκρίνιαζε συνέχεια και έλεγε βρομόλογα για να εκνευρίζει την Ελένη Ζαφειρίου και ο Σακελλάριος ήταν πάντα κεφάτος για αυτό που έκανε».