Πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες ; (2ο μέρος)

Screenshot_2020-05-04-00-05-49-936_com.android.chrome.png
Σκηνή από την ταινία " Το νυμφοπαζαρο" . Γυρισμένη στην Πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα.IMG_20200504_162549.jpgScreenshot_2020-05-04-00-05-49-936_com.android.chrome.pngIMG_20200504_162549.jpg
Και πως είναι σήμερα. Τα παλιά σπίτια πίσω γκρεμίστηκαν στο σεισμό του'81
 
Νομίζω ότι αν γράφονταν και διάβαζε ο Ανδρονικοςστην αρχή και στο τέλος του βίντεο τη φράση : «Το παρόν video έχει προκύψει από τα αποτελέσματα της έρευνας των μελών του retromaniax.gr του νήματος "πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες"» θα ήταν όλα καλά.
Αν προσθέσω (προφορικά) στο τέλος των επόμενων βίντεο την εξής φράση "Να διευκρινίσω πως η πηγή των πληροφοριών είναι το site retromaniax.gr και συγκεκριμένα τα μέλη τα οποία επίπονα εργάστηκαν χρόνια για να σχηματιστεί όλη αυτή η δαιδαλώδης έρευνα για το πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες. Μέλη στα οποία ανήκω κι εγώ κι στα οποία οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ. "
Αυτό σας ικανοποιεί όλα τα μέλη ως διευκρίνηση;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αγαπητέ μου Ανδρόνικε, καθώς δεν έχω συμμετάσχει στην εύρεση τοποθεσιών δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι το εξής: κακά τα ψέμματα τρεις είναι οι κύριοι πυλώνες αυτού του τοπικ (antinivar,makism,teacher). Πράγματι τα ωραια βίντεο που φτιάχνεις είναι δικό σου έργο και και βασίζονται στα αποτελέσματα των ερευνών των παιδιών εδώ μέσα. Σε όλες τις ερευνητικές εργασιες μνημονεύονται τα μερη και οι ιδέες που παίρνει κάποιος από ήδη δημοσιευμένα αποτελέσματα και εξ αυτού έγραψα το μήνυμα που σχολιάζεις.

Απο μεριά σου διακρίνω διάθεση συναίνεσης και νομίζω ότι και τα παιδιά δε θέλουν κάτι παραπάνω από μια αναγνώριση και μια εκτίμηση. Προτείνω σε όλους σας να βρείτε μια λύση και κάτι σαν αυτό που έγραψα ισως και πιο λιτό, αλλά καλό θα ήταν να γραφτεί εκτός από το προφορικό.
 
Όσον αφορά τη Βίλλα των Οργίων γυρίστηκε το 1964 χρονιά διπλών εκλογών οι βουλευτικές τον Φεβρουάριο ενώ οι δημοτικές έγιναν 5 Ιουλίου. Νομίζω ότι βλέπουμε φωτό υποψηφίων κολλημένες στις κολώνες. Λίγο άσχετο βέβαια αλλά ρετρό πληροφορία.
 
...... και μάλιστα το ίδιο κτίριο το βλέπουμε και στην ταινία Εισπράκτωρ 007... αλλα εκεί αναφέρεται σαν Αστυνομία Πόλεων και οχι σαν σταθμός Βασιλικής χωροφυλακής που το βλέπουμε στην Βίλλα των οργίων και αυτό με μπερδεύει λίγο.

antonovar σε πιο σημείο της ταινίας είναι αυτό ? Ανέβασε κανένα screenshot γιατί μάλλον δεν το χω...
 
Ανδρόνικε να σε ρωτήσω, στα 4 βίντεο που έχεις ανεβάσει για το που γυρίστηκαν οι ταινίες, ποια ήταν η συνεισφορά σου στην εύρεση των συγκεκριμέναν τοπίων και των περιοχών;
 
Απορώ γιατί με αντιμετωπίζετε με τόση εχθρότητα και κακότητα;

Είμαι μέλος του site από το 2013 (ως minos) κι έχω συνεισφέρει στο νήμα «πού γυρίστηκαν…» όσα μπορούσα κι όσα πρόλαβα. Αν δεν είχα κάνει τα βίντεο και αποφασίζαμε από κοινού να φτιάξουμε βίντεο όλες τις πληροφορίες αυτές, πάλι ένας δεν θα αναλάμβανε την εικονοποίηση, το μοντάζ, την αφήγηση; Τι θα άλλαζε;

Δεν αναφέρω από το πρώτο κιόλας βίντεο το σάιτ ως πηγή; Και στις περιγραφές και στα σχόλια; Δεν συμπεριφέρομαι ως μέλος του σάιτ που απλώς έκανε «εικόνα» τη δουλειά όλων, για λογαριασμό όλων; Γιατί δεν το χαίρεστε κι αντ’ αυτού με στήνετε στον τοίχο; Υπάρχει μήπως κάτι άλλο από πίσω; Ο foutix μιλά για «…σημάδια συναίνεσης από μέρους μου…» λες και τσακώθηκα με κανέναν ή αποβλήθηκα (ή μήπως αποβλήθηκα; ) ώστε τώρα να επιζητώ την (όποια) συναίνεση – ο Teacher ζητά μόνιμες λεζάντες πάνω στο βίντεο που να υπονοούν ότι τα βίντεο δεν είναι δικά μου, αλλά του φόρουμ κ.λπ. Γιατί όλα αυτά;

Η κατασκευή των βίντεο μου ανήκει (το τεχνικό κομμάτι). Δεν είναι ξεκάθαρο στα βίντεο ότι τα κείμενα και η παρουσίαση είναι δικά μου (έτσι κι αλλιώς ενός θα ήτανε) αλλά η πηγή των πληροφοριών είναι το site; Και στο τελευταίο βίντεο, το κάνω ακόμη πιο ξεκάθαρα.

Δύο φορές, επίσης, δε σας ρώτησα πώς θέλετε να μπει η αναφορά στο site και η διατύπωση του ευχαριστηρίου ώστε να αισθανόμαστε όλοι καλά, και δε μου απάντησε κανείς; (12 Μαρτ. post 1868) (4 Μαιου post 1982).

Συνεπώς, δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιο είναι το λάθος που έχω κάνει και πού έδειξα ασέβεια ή ανεντιμότητα απέναντι στη δουλειά όλων και στην ομάδα γενικώς.

ΥΓ. Προτείνω μία κοινή συνάντηση όσων επιθυμούν, διαδικτυακή ή και φυσική, ό,τι θέλετε – για να το λύσουμε το ζήτημα αυτό.

ΥΓ. 2 Θέλετε στην αρχή κάθε βίντεο – να βγαίνει ο τίτλος «Το Retromaniax παρουσιάζει μια παραγωγή της Kastalias…». Ακόμα κι αυτό αν θέλετε – και σας ικανοποιεί, είμαι διατεθειμένος να το κάνω.

ΥΓ3 Προτείνω επίσης – ένα βίντεο με εσάς τους ίδιους. Να βγείτε και να πείτε στην κάμερα, πώς ξεκινήσατε ο καθένας με το μεράκι του και τη δουλειά του, με ποιους τρόπους δούλεψε ο καθένας ώστε να μαζευτούν αυτές οι απίστευτες πληροφορίες και τέλος να πει ο καθένας ό,τι επιθυμεί - σε σχέση με το site, το νήμα του «πού γυρίστηκαν» και τον Ελληνικό κινηματογράφο. Να γίνει ένα όμορφο και ολοκληρωμένο βίντεο πλάι στα άλλα και να σας γνωρίσει ο κόσμος. Θα σας το επιμεληθώ εγώ.

ΔΕΝ έχω καμία πρόθεση ούτε να οικειοποιηθώ, ούτε να καπελώσω τη δουλειά σας. Να την αναδείξω θέλω. Διεκδικώ μόνο την κατασκευή των βίντεο για τα οποία φτύνω αίμα για να τα στήσω – κι αυτά και το κανάλι μου. Και θέλω, μετά από κάθε βίντεο που βγάζω, όλα τα μέλη να καμαρώνετε και να υπερηφανεύεστε διότι τα βίντεο αυτά προκύπτουν (κατ’ ουσίαν) από τη δουλειά όλων εδώ μέσα, είτε προσέφερε κάποιος εκατό είτε ένα!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Φίλε Ανδρόνικε,

απαντώ εγώ γιατί μόνο εγώ εξέφρασα ένσταση ανοιχτά (ο foutix to βλέπει από μια άλλη πλευρά και πίστεψέ με εντελώς ανεξάρτητα)

εγώ εξέφρασα σαφώς την άποψή μου για το τι και πώς θα έγραφα αν το περιεχόμενο αυτών που έλεγα δεν είναι δική μου δουλειά αλλά δουλειά άλλων και νομίζω δεν κρύφτηκα. Σου είπα ανοιχτά τι ΘΑ ήθελα

(και προφανώς όταν είπα : "Το video είναι έξολοκλήρου προιόν δικό μας" δεν εννούσα τη δημιουργία του video αλλά το περιεχόμενό του).

Αλλά στην πραγματικότητα γιατί να δίνεις σημασία σε αυτό που ΘΑ ήθελα εγώ ? Είμαι ένα πολύ μικρό υποσύνολο ενός πολύ μεγάλου συνόλου (το οποίο προφανώς συμφωνεί με αυτό που βλέπει) και του οποίου μέλος είσαι κι εσύ.

Μην αλλάξεις λοιπόν τίποτα και ας το σταματήσουμε εδώ. Παρακαλώ θερμά και τον foutix να μην ξανα-αναφερθεί στο θέμα. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να εκφράσω μια άποψη που τη σκέφτομαι καιρό βλέποντας και διαβάζοντας αριστερά-δεξιά διάφορα. Κάποιοι πιστεύουν ότι η δουλειά δεν είναι δική μας γιατί το υλικό είναι από τις ταινίες του Φίνου και οι φωτό είναι από το google earth και ότι γενικά δεν είναι δυνατόν να προστατευθεί. Διαφωνώ κάθετα. Η ανίχνευση και η αποκάλυψη των σημείων είναι δουλειά πρωτοποριακή και αποκλειστικά επιτυχία των μελών του retromaniax και μάλιστα του συγκεκριμένου νήματος. Θα μπορούσαμε να προστατέψουμε όλη αυτή τη δουλειά αν ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ κάθε αναφορά που σχετίζεται με αποκαλύψεις που γίνανε εδώ μέσα, να έχει σαφή αναφορά στο συγκεκριμένο thread. ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ να υπάρχει προστασία σε αυτό και απαίτηση από ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. Αλλά όταν λέμε σαφή αναφορά να εννοούμε το "ΣΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ". Όχι αοριστολογίες, ευχαριστίες και γενικότητες. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να προστατέψουμε την ομαδική δουλειά οφείλουμε να το κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε και πρέπει να ξεκινήσει από εμάς τους ίδιους.
 
Αν μου επιτρέπετε, μια νομική προσέγγιση: με λίγα λόγια όντως το μοναδικό αγαθό που προστατεύεται εδώ και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του κάθε ερευνητή , είναι η ίδια η έρευνα και ο μοναδικός ίσως τρόπος που αυτή διεξάγεται . Κάθε έρευνα και κάθε πνευματική εργασία έχει πηγές που υποχρεωτικά και ξεκάθαρα πρέπει να αναφέρονται ( εδώ πηγές είναι τα αποσπάσματα των ταινιών , οι συνεντεύξεις , τυχόν πληροφορίες, φωτογραφίες , ύλη από βιβλία και άλλες ιστοσελίδες κλπ) που ασφαλώς δεν ανήκουν σε κανένα παρά μόνο στους δημιουργούς τους ( εταιρίες , συγγραφείς, δημοσιογράφους κλπ) . Ομως προστασία και εκτίμηση αξίζει και τελικά πνευματική ιδιοκτησία αποτελεί η έρευνα και το τελικό της αποτέλεσμα. Πχ : ο τρόπος σκέψης, ο τρόπος έρευνας με ταυτοποίηση με αεροφωτογραφίες, η μελέτη ιστορικών στοιχείων και γενικά η εργασία του antonovar και όλων των άλλων συγκεκριμένων παιδιών για την ανεύρεση του σπιτιού στο ¨ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ¨ ΑΣΦΑΛΩΣ και θα μπορούσε να κατοχυρωθεί ακόμη και ως πνευματική ιδιοκτησία των συγκεκριμένων ατόμων που ασχολήθηκαν .Και βεβαια προστατεύεται και το τελικό αποτέλεσμα και συμπέρασμα κάθε έρευνας , δηλαδή η ταυτοποίηση του τόπου .
 
Πολύ ωραία.

Βλέπω πως η εχθρότητα γενικεύεται και έχει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πίστευα.

Teacher αναφέρεσαι σε ΣΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ χωρίς να κάνεις καμία σαφή αναφορά ως προς αυτό. Δύο φορές, ζήτησα να συζητήσουμε πώς επιθυμείτε να ‘ναι αυτή η «σαφής» αναφορά στο σάιτ και στην ομάδα ώστε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι – και τις δύο φορές σιωπήσατε. Και σαφή αναφορά δεν εννοώ μόνιμες λεζάντες κάτω από βίντεο. Είναι γραφικό και κυρίως αντικινηματογραφικό. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που γίνονται αυτά.

Στο τελευταίο μήνυμα του xortiani1 αντιλαμβάνομαι και έμμεσες, υπονοούμενες απειλές, νομικού χαρακτήρα κ.λπ. Εξαιρετικά!

Συνεπώς, αυτό που συμπεραίνω είναι πως ενοχλείστε όχι γιατί έχω κάνει κάποιο λάθος στα βίντεο. Ενοχλείστε διότι έχω κάνω εγώ τα βίντεο.

Δεν άξιζε καθόλου τον κόπο. Σταματώ την προσπάθεια αυτή , κατεβάζω όλα τα βίντεο που αφορούν στο «πού γυρίστηκαν…» και αφήνω το πεδίο πια «ελεύθερο».

Ευχαριστώ πολύ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Γραφω ένα μήνυμα για να μην τρελαθούμε. Οποίος έχει περάσει από ένα πανεπιστήμιο και έχει εκπονήσει πτυχιακη/διπλωματική εργασία, γνωρίζει ότι υπάρχει το κυρίως κείμενο, όπου ο συγγραφέας αναπτύσσει αναλυτικά τις απόψεις του, και μια παρουσίαση. Σε αυτή καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως περίπου μισής ώρας, να περιγράψει με γραφικά, διαγραμματα και εφέ τι έκανε την προηγούμενη περίοδο. Οι εργασίες αυτές διαρκούν από έξι έως 12 μήνες και συνήθως δεν αποτελούν καθαρά πρωτότυπο έργο και δεν προκύπτουν δημοσιεύσεις. Όπως το βλέπω εγώ στην περίπτωση τη δική μας, κάνοντας μια αναλογία, τη δουλειά την έβγαλα οι γνωστοι (antonovar, teacher, makism) και την παρουσίαση την έκανε άλλο άτομο. Εάν κάποιος από τους τρεις προβάλλει αντιρρήσεις και θέματα στον Ανδρόνικο κατά τη γνώμη μου έχει το δίκιο με το μέρος του. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω και ευελπιστώ να βρεθεί μια λύση.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά μην το ψάχνετε γιατί "έχει χαθεί η μπάλα" που λένε και συγχωρέστε με αν σας φανεί λίγο κάπως η έκφραση :D

Και στην TV είχα δει παλιότερα κομμάτια απο πολύ σημαντικό υλικό του φόρουμ και χωρίς αναφορά και άλλους που βάζανε σε κομμάτια εκείνο το θομπο πράγμα για να μην φαίνεται το logo και βιβλία ακόμα έχουν βγει που αφορούν ρετρό θεματολογία και δεν γίνεται καμία αναφορά πουθενά. Κοινώς γίνεται ο χαμός της αντιγραφής παντού!

Δεν βρίσκεις άκρη πουθενά και δεν μπορείς να τα βάλεις με όλους πάρα μόνο αν απο την αρχή είχαν παρθεί κάποια μέτρα προστασίας του υλικού και της έρευνας που έχει γίνει αλλα ποιος το σκεφτόταν τότε και ποιος το περίμενε όλο τούτο!

Δεν ξέρω αν θα άλλαζε και κάτι ακόμα και αν απο την αρχή ο κύριος που έχει το κανάλι αυτό έβαζε απο την αρχή μέχρι το τέλος στα βίντεο του ένα τεράστιο logo του φόρουμ.. Και ο λόγος είναι γιατί ήμαστε πολύ λίγοι και σιγά σιγά ξεχνιέται η εποχή εκείνη και μετά την δική μας γενιά που ας πούμε ήμασταν κάπως κοντά στο 1960 και ζήσαμε λίγο έστω και σαν παιδιά την επικαιρότητα των ταινιών αυτών δεν θα τα θυμάται κανείς, εδώ λιγοστεύουν σιγά σιγά τις ελληνικές ταινίες στα κανάλια γιατί δεν τις βλέπει πολύς κόσμος απο ότι αναφέρεται.

Σε καμία 15-20 χρονια μετά θα ξεχαστεί όλη αυτή η εποχή, θα μπει για πάντα στο χρονοντουλαπο και δεν θα ενδιαφέρει και πολλούς μετά την δική μας γενιά γιατί πολύ απλά δεν θα τους ενώνει τίποτα με αυτή την εποχή, πολύ υλικό ίσως να χαθεί ή θα εξαφανιστεί έτσι απλά χωρίς να ρωτήθει και κανένας ποτέ!

Να πω την αλήθεια, αυτά τα περιληπτικά βίντεο του καναλιού αυτού (τα ονομάζω περιληπτικά βίντεο γιατί δεν μπορούν να καλύψουν ένα θέμα με σχεδόν 2000 μηνύματα έρευνας και αναφοράς των περιοχών εκείνων που γυρίστηκαν οι ταινίες) με έσωσαν απο διάβασμα πολλών ετών στο συγκεκριμένο θέμα και το ευχαριστήθηκα αρκετά το βίντεο καθώς ήταν πιο ξεκουραστο να τα βλέπω και να ακούω τις πληροφορίες του εκφωνητή.

Είναι και αυτή μία διάσωση υλικού, μια εξελικτική διάσωση υλικού μέσω ενός βίντεο.

Πάντως αν δεν θέλεις κάτι που κάνεις έρευνα να το χρησιμοποιήσουν ή που βασίζεται σε σπάνιο εύρημα απο έρευνα απλά μην το δημοσιεύεις δημόσια αν δεν θέλεις να διακινηθεί ή να αντιγράφει σε κάποια άλλη ευρηματική δημιουργία σαν πληροφορία ή σαν ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τα εύσημα δεν έχουν σχέση με τα πνευματικά δικαιώματα σε ελεύθερο ποστ (εκτός αν έχουν προστατευθεί οι πληροφορίες που δίνεις και απαγορευεις να χρησιμοποιηθούν).

Πιστεύω ότι μείναμε πολλοι λίγοι πια και είναι καλό να μπαίνουν στο παιχνίδι της ρετρό έρευνας και νέα πρόσωπα για να ζωντανεύουν κάτι νέο. Δεν κάνουν κακό ακόμα και αν έχουν πάρει πληροφορίες απο κάπου που κάποιοι είχαν εξίσου μεράκι να βρουν κάτι πιο δύσκολο δηλαδή τις περιοχές που βλέπουμε στις ταινίες.


Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να μεγαλώνει η οποία έρευνα ή παρουσίαση μιας έρευνας γιατί όπως είπα και πριν σε μερικά χρονια δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει και το ίντερνετ! :D

Αύτα, φιλικά και με σεβασμό σε όλους σας εκφράζω μια άποψη που αγκαλιάζει περισσότερο το ρετρό που αγαπάμε όλοι μας για την φιλική συνεργασία αυτών που βάζουν ένα ακόμα πετραδάκι και δημιουργούν κάτι για εκείνη την εποχή.

Άσχετο, είμαι το τελευταίο post στην σελίδα 100!! Ουαου!! : D
 
Τελευταία επεξεργασία:
1973 - Ο Φαντασμένος

Το ξαναδημοσιεύω γιατί είναι η πιο καθαρή και ίσως και η τελευταία εμφάνιση του Άγρυλου (μια και το αναφέραμε πρόσφατα)

Ο Άγρυλος με το γνωστό σπίτι και την πόρτα που μπαίνει ο Κωνσταντάρας και η Λινάρδου μετά το τρακάρισμα στο "Υπάρχει και Φιλότιμο"


3.jpg

Η Βίλα Καμπά από πίσω

2.jpg

και το χωράφι που σήμερα είναι το 2ο ΓΕΛ Παλλήνης

1.jpg

και ο αγαπημένος μας χάρτης
4.jpg
 

Συνημμένα

  • 3.jpg
    3.jpg
    618 KB · Προβολές: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    518,3 KB · Προβολές: 2
  • 1.jpg
    1.jpg
    517,6 KB · Προβολές: 1
  • 4.jpg
    4.jpg
    623,1 KB · Προβολές: 10
Τελευταία επεξεργασία:
καλησπερα....στη ταινια το ξυλο βγηκε απο το παραδεισο ξερει καποιος που πηγαινει εκδρομη το κολλεγιο?...σε ποιο μερος δηλαδη η βουγιουκλακη τραγουδαει το γνωστο σουξε της?...δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενο post...μαλλον προς παρνηθα πρεπει να ειναι...
 
Όχι, δεν είναι προς Πάρνηθα, είναι στο δάσος του Σχινιά και τα γυρίσματα χρειάστηκαν κάμποσες μέρες. Πρέπει να είχε αναφερθεί πολύ παλιά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
καλησπερα....στη ταινια το ξυλο βγηκε απο το παραδεισο ξερει καποιος που πηγαινει εκδρομη το κολλεγιο?...σε ποιο μερος δηλαδη η βουγιουκλακη τραγουδαει το γνωστο σουξε της?...δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενο post...μαλλον προς παρνηθα πρεπει να ειναι...

Όχι, δεν είναι προς Πάρνηθα, είναι στο δάσος του Σχινιά και τα γυρίσματα χρειάστηκαν κάμποσες μέρες. Πρέπει να είχε αναφερθεί πολύ παλιά.

Λοιπόν μια και το αναφέρετε, είναι πολύ ωραίο το ερώτημα. Όντως είναι γνωστό εδώ και χρόνια από λεγόμενα και του Σακελάριου ότι τα γυρίσματα και το "νιαου νιάου" έγιναν στον Σχοινιά για τρεις μέρες, εκεί έγινε φασαρία της Βουγιουκλάκη με τον Σακελάριο για τη Λινάρδου γιατί την έδειχνε πολύ, επενέβη ο Φίνος κτλ κτλ. Πολύ γνωστές ιστορίες

Το ερώτημα μου είναι : Έχει κάποιος φίλος ταυτοποιήσει το δασάκι των γυρισμάτων ?

Το έχω παλέψει πολύ στο παρελθόν, αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το ταυτοποιήσω. Πού ακριβώς δηλ στο Σχοινιά ήταν τα γυρίσματα, αλλά και ποια είναι η ταβερνίτσα που κάθονται οι καθηγητές

2.jpg


1.jpg
 

Συνημμένα

  • 2.jpg
    2.jpg
    425,7 KB · Προβολές: 8
  • 1.jpg
    1.jpg
    395,8 KB · Προβολές: 3
Οκ παιδιά τα βίντεο του andronikos κατέβηκαν.....και τώρα όσοι ανησυχούσατε για την "λεζάντα" και αν προστατεύεται το πρώτο όνομα στην μαρκίζα....μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι.......το ίδιο θα κάνουν και όλοι αυτοί που καμαρώνουν με τίς αναρτήσεις μας....σε facebook youtube.....ελληνικούς κινηματογράφους....twitter και τα ρέστα........
 
Ωχ! Μη το χαλάμε τώρα που έτσι και αλλιώς ακούγεται από στόμα σε στόμα η δουλειά που έχει γίνει εδώ. Κρίμα είναι να υπάρχει πικρή γεύση σε όλους.
 
Ωχ! Μη το χαλάμε τώρα που έτσι και αλλιώς ακούγεται από στόμα σε στόμα η δουλειά που έχει γίνει εδώ. Κρίμα είναι να υπάρχει πικρή γεύση σε όλους.

Έτσι ακριβώς όπως το θέτεις είναι @laura ingalls πολύ άσχημο αυτό σαν εξέλιξη :(
 
Πίσω
Μπλουζα