Διορθώνω.....Το άρθρο είναι εντελώς σωστό και στις τρεις ταινίες.....μάλλον εγώ βιάστηκα.....Για τα κιτρινα γάντια οπως πολύ σωστά επισημαίνει ο teacher υπάρχει και το ταβερνάκι του Φωτόπουλου με την Βοουρτση .Εγώ σκεφτηκα το ταβερνάκι που πρωταγωνιστεί στην ταινία που σταματάει ο Σταυρίδης με τον οδηγό. Επίσης το άρθρο είναι σωστό και για την ταινία ποτέ δεν σε ξέχασα......Υπάρχουν καποιες σκηνές στην Βάρκιζα αλλά οι σκηνές που ο Παπαμιχαήλ κάθεται με την παρέα τώρα που το είδα είναι σε αυτό το ταβερνακι στον Ασπρόπυργο.....Παραλία Ασπροπύργου: "Τώρα σιγή, σαν έπεσε η αυλαία σε ένα μεγάλο έργο"
Δόξες και τιμές και τώρα η σιγή σαν έπεσε η αυλαία σε ένα μεγάλο έργο! Πάντα θα αγναντεύουν τον Αργοσαρωνικό κόλπο και την ξακουστή Σαλαμίνα (Κούλουρη), όπωςxaidarisimera.gr
Άλλο ένα άρθρο που αναφέρεται στην εν λόγω ταβέρναΜε λίγη προσοχή,φαίνεται και στην πινακίδα .
"Ταβέρνα
Τα Λελέκια"
Δημοσίευση στο θέμα 'Πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες ; (2ο μέρος)' https://retromaniax.gr/threads/Πού-γυρίστηκαν-οι-ελληνικές-ταινίες-2ο-μέρος.25655/post-504762«Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι»
Ψάχνω: το σπίτι τους στην αρχή της ταινίας
Προβολή συνημμένου 290954Προβολή συνημμένου 290955
Προβολή συνημμένου 290957Η ταρατσα
Και την πολυκατοικία που ψάχνουν σπίτι
Προβολή συνημμένου 290958
Δεν έχουν ειπωθεί αυτά που ψάχνω Ούτε εδώΔημοσίευση στο θέμα 'Πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες ; (2ο μέρος)' https://retromaniax.gr/threads/Πού-γυρίστηκαν-οι-ελληνικές-ταινίες-2ο-μέρος.25655/post-504762
Το παρακατω video, λέει το ίδιοΝαι, ναι ακριβώς αυτό το υπογειάκι με τη πράσινη πόρτα είναι. Φαίνεται μικρότερο στη φωτό απ΄ ότι είναι στη πραγματικότητα. Λειτουργούσε ως πραγματικό κουρείο με το εικονιζόμενο όνομα, νομίζω μέχρι το 80-83. Έμενα σε παρακείμενη πολυκατοικία στη Λευκάδος μέχρι το 82 και θυμάμαι τον Βέγγο ως γείτονα στα τέλη της δεκαετίας του 70.
Είναι όλες οι δημοσιεύσεις του κλεμμένες από το σάιτ.. και τα παρουσιάζει και δικά του..Το παρακατω video, λέει το ίδιο
Αυτό δεν το ήξεραΕίναι όλες οι δημοσιεύσεις του κλεμμένες από το σάιτ.. και τα παρουσιάζει και δικά του..