Η Αλεξανδρα Λαδικου στην ταινια "κοκκινα φαναρια"bambinella 100 είπε:Κι ομως, υπαρχει και Αννα Γεωργαντα σε πασιγνωστη δραματικη ταινια.
να δουμε ποιος/ποια θα το προσθεσει στο θρεντ για να μη γραφω συνεχεια εγω..bambinella 100 είπε:Ειδες, katerinak; Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια! Και πολυ σωστα βεβαια, Αννα Γεωργαντα ειναι η Αλεξανδρα Λαδικου στα Κοκκινα Φαναρια.
μαλλον ο RIO ξεχασε να γραψει τα ονοματα των ηθοποιων που υποδυονται τους ρολους,θα γραψω οσα ξερωRIO είπε:2. O Δραπέτης
2. O Δραπέτης
3. Μαριχουάνα Στοπ!
4. Εσένα μόνο αγαπώ
8. Ο αδελφός μου ο λόρδος
Η ταινια Η Αλικη στο Ναυτικο ειχε ονομαστει αρχικα Η Λιζα στο Ναυτικο, και κατοπιν Η Καιτη στο Ναυτικο.bambinella 100 είπε:Απο τοτε που ημουν κοριτσακι, μου εκανε εντυπωση η εμμονη του Αλεκου με το ονομα "Λιζα", αφου το ακουγα σε τοσες ταινιες του. Αργοτερα παρατηρησα το ιδιο με το "Καιτη" και με καποια επωνυμα που ηταν κι αυτα ιδια σε διαφορα εργα του. Εψαξα λοιπον και βρηκα πηροφοριες. Ιδου τα αποτελεσματα:Η Λιζα και η Καιτη ηταν μεγαλοι ερωτες του Σακελλαριου και γι' αυτο εδωσε τα ονοματα αυτα σε τοσες ηρωιδες του. Οσο για τα επιθετα Ζεριγκας, Φλωρας, Καδρης, Μακρυκωστας, αυτα ανηκαν σε φιλους και συμμαθητες του που θελησε να τους τιμησει μεσα απο τις ταινιες του!