Προέλευση του nick-name σας ;

Το nickname είναι το όνομά μου εις την Αγγλικήν βεβαίως βεβαίως, και σε πιο καθομηλουμένη. Τα νούμερα είναι το έτος γέννησης και στο τέλος ένας τυχαίος αριθμός!
 
Σε μια δουλειά που ήμουν μας είχαν δώσει μεταξύ άλλων και κάτι πράσινα μπλουζάκια να φοράμε. Μια μέρα λοιπόν φορούσα αυτή την μπλούζα και κάτι έτρωγα (πρωτότυπο :p ) Mε βλέπει μια συνάδερφος και μου λέει "Πάλι τρως; Όλο τρως! Και με αυτή την πράσινη μπλούζα... σαν κάμπια είσαι." Ε και μου έμεινε :D
 
Το δικό μου το έχω υπό την ευλογία της Εκκλησίας μας. Στις 28 Μαΐου 1977 σ' ένα μικρό εκκλησάκι πάνω στο βουνό έξω από τον Πολύγυρο, ο συχωρεμένος ο παπα-Θανάσης και ο νονός μου, υπό τον ήχο γοερών και ασταμάτητων κλαμάτων από πλευράς μου, "αποφάσισαν" ερήμην μου -σιγά μη με ρωτούσανε κιόλας- να μου δώσουνε το όνομα "Αναστάσιος" που με συνοπτικές διαδικασίες έγινε Τάσος -όποιος με προσφωνήσει "Αναστάσιο" ή -ακόμα χειρότερα- "Αναστάση" εγγράφεται αυτομάτως στη λίστα των ανθρώπων με τους οποίους δεν πρόκειται ν' ανταλλάξω ούτε καλημέρα στο μέλλον.

Το μοναδικό μέλος της λίστας -ελπίζω να μη βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να του στείλω παρέα-, είναι η καθηγήτρια της Οικιακής Οικονομίας στις πρώτες δύο τάξεις του Γυμνασίου -η κ. Κωνσταντάρα καλή της ώρα-, η οποία επέμενε διαρκώς να με φωνάζει "Αναστάση" και φυσικά δεν πήρε ποτέ απάντηση, εξ ου και οι χαμηλοί βαθμοί στο μάθημά της...
 
Το δικό μου είναι αυτονόητο από που προέρχεται αν ρίξετε μια ματιά στο avatar μου...Ο Rowan Atkinson είναι ένας από τους αγαπημένους μου κωμικούς όλων των εποχών (και ένας από τους μεγαλύτερους κατά την άποψή μου).
 
Οι metalheads ίσως γνωρίζουν μια black metal μπάντα που λέγεται Crimson Moonlight, αλλά δεν πήρα από αυτους την ιδέα. Γι' αρκετό καιρό τους είχα ξεχάσει, μεχρι που είδα το user name μου γραμμένο.


To δικό μου είναι μια παράφραση του alter ego μου Crimson Crescent, που χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια. Το διάλεξα γιατί λατρεύω τον νυχτερινό ουρανό, το φεγγάρι, τα άστρα και το σκοτάδι, ενώ το βυσσινί πιστεύω πως είναι το πιό δυσοίωνο χρώμμα. Μπορεί να γίνει από χαρούμενο απειλητικό, δίνει μια αίσθηση μυστηρίου.


 
Παντα με τραβουσε η Σκανδιναβικη μυθολογια και οι Βικινγκς.

Εχω tattoο τον θεο του κεραυνου Thor και μαλλον αγαπημενος μου ηρωας της Marvel ειναι ο ιδιος!

Το παραπεμπει στον ΠΑΟΚ φυσικα και στην θυρα που πηγαινα φανατικα καποτε (απο το 2003 περιπου αραιωσα)..
 
Πίσω
Μπλουζα