Προέλευση του nick-name σας ;

0raid, το ονομα σου οταν το πρωτοβλεπω, το παραννοώ σαν Orald :p
 
Το δικό μου βγαινει από το αγαπημένο μου Cujo του ''θεού'' Σ.Κινγκ και το έτος γέννησης.Το κ στην αρχή μπήκε γιατί ήταν πιασμένο το ορίτζιναλ.Τα άλλα αγαπημένα μου Christine και Carrie είναι θηλυκά οπότε ...μονόδρομος!
 
δεν είσαι ο μοναδικός rakeesh :) , αρκετοί μου το έχουν πει αυτό , μιας και γενικά αυτό χρησιμοποιώ παντού στο internet εδώ και πολλά χρονια :)
 
....nb....τα αρχικά της Τράπεζας που είχα "πιάσει" την πρώτη μου εργασία..... :) .......joga.....καταπληκτικό κολλητικό τραγούδι της Bjork.....αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι και το όνομα μιας καλής της φίλης.............όλο μαζί : nbjoga (ενμπιτζόγκα)....... ;)
 
Υπηρχε ενα anime (οταν τα anime ηταν καλα, μεταξυ '80 και '95) το οποιο λεγοταν Ninja Scroll. Ο κακος σε αυτην την ταινια ηταν ενας τυπος που τον ελεγαν Gemma, ή οπως το εγραφα εγώ λάθος "Gema" (το internet cafe δεν υπηρχε τοτε). Επειδη ομως το "Gema" οπου το εβαζα σαν nick δεν επιανε γιατι ειναι μαλλον συνηθισμενο και μικρο, εβαλα μπροστα το "im" και το εκανα Im_Gema, δηλαδη "ειμαι ο Γκεμα". Τελος, επειδη βαριομουν να βαζω την κατω παυλα το εκανα τελικα Imgema και παρολο που δεν μου πολυαρεσει το συνηθισα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο μου εβγαλε στα elvish (γλωσσα των ξωτικων) ενας online translator οταν τον ταισα το δικο μου. Αναλογα, με τα κεφια μου χρησιμοποιω τα "ξωτικα", τη γλωσσα των νανων, τα κλιγκονιανα κλπ.
 
Εμένα είναι τελείως κουφό το πως έβγαλα αυτό το nick name. Παίζαμε Worms σε PC ως φοιτητής και κάπου έγραψα divine right to #?$v pal". Άσχετο το που μου ήρθε και έτσι με τον καιρό κατέληξα να γράφω "divined".
 
Εγώ πάλι παιδιά απλά έβαζα από μικρός πάντα αυτό...και εμείνε.Από το όνομα και από την ομάδα φυσικά.
 
Πριν καμιά 30αριά χρόνια διάβασα αυτό στο Λούκυ - Λουκ...

Και βρήκα πως με αντιπροσωπεύει τέλεια!

Αφορά στο χαρακτήρα μου και στη στάση ζωής μου.

Και παρά το πέρασμα των χρόνων...

ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του

μήτε την γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του...
 
Αρκετα μελη του φορουμ ως τωρα, με εχουν ρωτησει με προσωπικα μηνυματα τι ειναι το ψευδωνυμο μου εδω.

Απαντω λοιπον μια και καλη σε οποιον φιλο εχει απορια.

Bambinella στα ιταλικα ειναι το υποκοριστικο της λεξης bambina, που bambina σημαινει μπεμπα. Αρα το υποκοριστικο bambinella θα πει μπεμπουλα.

Τωρα γιατι το επελεξα και τι ειναι αυτο το 100 που το συνοδευει.

Ενταξει μικροδειχνω, αλλα πανω απο ολα ετσι αισθανομαι στην ψυχη! Μπεμπα.

Ο μπαμπας μου αλλωστε, επειδη ημουν μοναχοπαιδι και χαιδεμενο με φωναζε "μπεμπα" ολη μου τη ζωη, οσο ζουσε.

Bambinella λοιπον, και μαλιστα μεχρι τα 100.

Απο κει και περα εχει ο Θεος!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bambinella 100 είπε:
Αρκετα μελη του φορουμ ως τωρα, με εχουν ρωτησει με προσωπικα μηνυματα τι ειναι το ψευδωνυμο μου εδω.Απαντω λοιπον μια και καλη σε οποιον φιλο εχει απορια.

Bambinella στα ιταλικα ειναι το υποκοριστικο της λεξης bambina, που bambina σημαινει μπεμπα. Αρα το υποκοριστικο bambinella θα πει μπεμπουλα.

Τωρα γιατι το επελεξα και τι ειναι αυτο το 100 που το συνοδευει.

Ενταξει μικροδειχνω, αλλα πανω απο ολα ετσι αισθανομαι στην ψυχη! Μπεμπα.
και δενει ιδανικα με το Mπε-Μπε (οπως χαιδευτικα αποκαλουνταν η Brigit Bardot)...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απλα και μονο είναι ενα ψευδωνυμο που σκεφτηκα για ευκολια σε ενα mail. Δεν σημαίνει τίποτε απολύτως και κάθε συσχέτιση με πρόσωπα και πράγματα θα ήταν λανθασμένη
 
Το όνομά μου και η ομάδα που υποστηρίζω!
 
Polaris........Πολ....ειναι η αρχή από το όνομά μου......Αρης ειναι η ομάδα μου.....μας κανει το POLARIS. Βεβαια Πολαρις ειναι και ο πολικός αστέρας.....λόγου το ότι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την αστρονομία .
 
Η υπογραφή μου όπως και το ψευδώνυμο μου, έχουν επιρροές απο τον Βουδισμό και τον Ινδουισμό. Πολύ περιληπτικά η Shakti θεωρείται ως η μεγάλη μητέρα των Θεών, και η ενσάρκωση της ιερής δύναμης. Συναντάται με διάφορα ονόματα και απο τους μελετητές θρησκειών θεωρείται πως είναι μία απο τις πολλές θρησκευτικές μεταφορές που συναντάμε στις κουλτούρες και τις θρησκείες όλων των πολιτισμών απο τους πιο παλιούς μέχρι σήμερα, της γυναικείας φύσης και της ίδιας της ζωής.

Μάθημα θρησκευτικών τέλος για σήμερα. :wave:
 
To nickname οφείλεται στο μικρό μου όνομα (Δημήτρης όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό). Το χρησιμοποιώ και σε άλλα φόρουμ και γενικότερα στο ίντερνετ. Τα πολλά s στο τέλος οφείλονται στο ότι Dimitris με 1, 2 και 3 s στο τέλος προϋπήρχε όταν είχα πρωτογραφτεί κάπου, κι έτσι φτάσαμε στα 4.
 
Το δικό μου όνομα στους retromaniax το πήρα από τον Σέλευκο, Στρατηγό του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην συνέχεια ιδρυτή της ομώνυνης Ελληνικής Δυναστείας, με τις ασιατικές κυρίως κτήσεις του. Ετυμολογικά το όνομα προέρχεται από την ρίζα Σελ- που σημαίνει φωτεινός (βλέπε Σελ-ήνη, Σέλ-ας), και λευκός, δηλαδή το όνομα όλο μαζί σημαίνει ο φωτεινός και λευκός.
 
Εμένα με λένε Κώστα, αλλά το [μάλλον ατυχέστατο] Rinus Cesar προέκυψε ως εξής :

Το αγαπημένο μου ροκ συγκρότημα είναι οι Ολλανδοί Golden Earring [το πιο γνωστό τους τραγούδι είναι το Radar Love] !!! Δύο από τα μέλη τους είναι ο ιδρυτής, μπασίστας Rinus Gerritsen και ο ντράμερ τους Cesar Zuiderwijk, που "προσχώρησε" στη μπάντα στις αρχές του 1970 !!! Έτσι, πήρα τα "μικρά τους ονόματα" και ... έφτιαξα το nickname μου !!!
 
Πίσω
Μπλουζα