Προβλέψεις για το μέλλον [Θα ανοιχτεί το 2015 και πάλι το 2020]

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
Well κοντευουμε τα 4 χρονια ζωης τουτου του φορουμ και αν μου λεγανε το 2006 οτι θα εβλεπα παπαδακια να πεταγονται απο την TV μου ,(για 3d μιλαω) η το οτι ο χειρισμος του computer στο Minority report δεν θα φαινεται τοσο εξωπραγματικος οσο φαινοταν οταν βγηκε η ταινια,(come on δες το natal της M$ και μετα πεσμου) ,θα τους εβγαζα το λιγοτερο τρελους.

Τι θα λεγατε να τολμουσαμε να κανουμε καμμια προβλεψη για τα επομενα ας πουμε 5-10 χρονια,ωστε καλα να ειμαστε να δουμε αν βγηκαμε αληθινοι.

Το θεματακι το ανοιξα στην τεχνολογια ,οποτε το ποτε θα παρει το champions league ο Ολυμπιακος μαλλον δεν μας ενδιαφερει,ισως το ποτε θα βγαλει νεα κονσολα η Sega και με τι δυνατοτητες η το ποτε το Linux θα κυριαρχησει στα Pc μας να ειναι πιο κοντα σε αυτο που θελουμε.

Αλλα για να μην κολλησουμε μονο στα κονσολικα παρτε μια ιδεα.

Αντε και ο επομενος Νοστραδαμος που θα γινει διασημος μπορει να εισαι εσυ.


Βασικα να δειξω το παραπανω βιντεακι ηθελα και με την ευκαιρια....... :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε Aardvark το θεμα που ανοιξες μου αρεσει παρα πολυ που εαν μπορουσα θα σου εβαζα οχι μονο ενα thanks αλλα παρα πολλα thanks ++++++++ !

Το δε βιντεακι που εβαλες με εκανε να μπω σε πολλες σκεψεις αλλα μου δημιουργσε και δεος, φοβο, ανατριχιλα καθως πολλα απο αυτα που λεει οτι θα γινουν (εαν γινουν) ειναι καλα και αλλα κακα για την ανθρωπινη υπαρξη!

Λοιπον να προβλεψω οτι μεχρι το 2020 θα κανουμε μικρα ταξιδακια στο χρονο...

Για δειτε το βιντεακι....

 
Για δειτε και αυτο.....

 
Πολυ ενδιαφεροντα τα βιντεακια σου Circleag . :thumbup:

Να κανω και κανα 2 προβλεψεις.

Λεπον σε κανα 2 χρονακια το πολυ η M$ θα εχει εισελθει και στην κινητη τηλεφωνια (καλα ,παιζω στα σιγουρα με Inside info).

Kαι ελπιζω ως το 2015 το Virtual Reality θα εχει εισελθει στα κονσολικα.
 
Δύο λέξεις ως ευχή: Ασύρματο ρεύμα.

Επίσης προβλέπω ότι το 2015 ένας Pooky-certified υπολογιστής θα συνθλίβει το φράγμα του ενός exaflop (10^18 floating point operations per second).
 
Εγω παλι ελπιζω οτι μεχρι το 2015 θα εχει καταργηθει οτι ασυρματο περριτευει (οικιακα τηλεφωνα, ασυρματοι routers κτλ) και ελπιζω να συνεχιζω να παιρνω ρευμα απο την πριζα :)

Το κεφαλι μας δεν θα αντεξει περαιτερω τηγανισμα...
 
Μέχρι το 2015 θα έχουμε απτές αποδείξεις της ύπαρξης νοήμονος εξωγήινης ζωής.

:wave:
 
Και θα έχουμε χάσει και τις τελευταίες αναλαμπές "εγχώριας" νοήμονος ζωής. :)
 
Ειμαι σιγουρος οτι μεχρι το σωτηριο ετος 2015 θα εχουν κλεισει περιττες εταιρειες οπως η Microsoft, η SErvice GAmes και η Norton. Θα δουλευουμε ολοι με δωρεαν και ελευθερα προγραμματα και η ΕΡΤ θα επαναπροβαλλει τον Μυστικο Σιδηροδρομο στην αυθεντικη μεταγλωττιση του.
 
Paspartoo είπε:
η ΕΡΤ θα επαναπροβαλλει τον Μυστικο Σιδηροδρομο στην αυθεντικη μεταγλωττιση του.


Τα μέλη της GRM-TV θα ανακαλύψουν κάπου σε μια αποθήκη στον Πειραιά πεταμένα και σε καλό χάλι τα 333 επεισόδια του Λούνα Πάρκ και τα 86 του Εκείνες και Εγώ, και θα αρχίσει προσπάθεια για την συντήρησή τους και την μεταγραφή τους.

(τι λέω πάλι ο άνθρωπος)
 
Παιδιά συγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά όπως θα έχετε ακούσει, τον Δεκέμβριο του 2012 ο κόσμος όπως τον ξέρουμε, θα πάψει να υπάρχει. :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=XAtgPaggeTM
 
Λες να παω να τσιμπισω κανα εκατομυριακι δανειο?
 
Cauldron μην περιμενεις να ερθει το τελος του κοσμου! Αλλα και αν ερθει δεν θα ειναι το 2012 (κανεις δεν θα μπορεσει να το προβλεψει) αλλα μην ξεχνας οτι το τελος του κοσμου μπορει α ερθει αλλα του ανθρωπου ποτε, απλα ισως μια ανακυκλωση θα ελεγα μπορει να συμβει...

[video=metacafe;2288442/7000000000/]http://www.metacafe.com/watch/2288442/7000000000/

picture.php
[/img]

A bad day at work.... :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεχρι το 2030-40 (ισως και πιο νωρις) το ποσοστο των άθεων θα ειναι πολύ μεγαλύτερο απο το ποσοστο όλων των ανθρωπων που πιστευουν σε καποια θρησκεια, στις αναπτυσσομενες χωρες. Επίσεις απο πολύ πιο νωρις θα έχει σταματήσει ο προσυλητισμός στα σχολεια, δηλαδή τα θρησκευτικά (οπου διδάσκονται ακομα) θα εχουν αλλαξει τελειως (θα ειναι κατι σαν ιστορια ολων των θρησκειών πληροφοριακά), ή θα καταργηθούν τελειως.

Μέχρι το 2030 ο ανθρωπος θα εχει πατησει στον Αρη. Ακόμα, μεχρι τότε, θα έχουμε καποιες αποδειξεις για το πως δημιουργήθηκε το σύμπαν και ο χρόνος και θα ξέρουμε πραγματα που σήμερα δεν τα έχουμε φανταστεί ακόμα.

Θυμαστε την ταινια Minority Report? Σε μια σκηνή φαινεται ενα πακετο corn flakes που το κουτι του αντί να δίχνει μια απλή εικονα, ειναι fully animated. Αυτο θα είναι και το μέλλον των εντύπων. Τέρμα οι στατικες εικόνες. Θα μπορούμε να βλέπουμε videos και animations σε ολα τα έντυπα (περιοδικά, αφίσες, συσκευασίες, βιβλία κτλ.) Α και έντυπα ενημέρωσης μάλλον δεν θα υπαρχουν καθόλου (αυτο θα γίνει πολύ πιο σύντομα αφού ήδη το internet είναι το καλυτερο και ποιο γρήγορο μέσο ενημέρωσης)

http://www.google.gr/search?hl=el&c...lt&cd=1&ved=0CAwQBSgA&q=προσυλητισμος&spell=1[/URL]
 
Εγω παντως το 2020 θα παιζω αμιγκα 500 :D :D:D
 
Ελπίζω προτού χαθεί ο μάταιος τούτος κόσμος, ή έστω πριν το '15 να έχω δει την κινηματογραφική εκδοχή του Gatchaman, να τα έχουν βρει η Μιζούκι με την Ιγκαράσι και να παιχτεί από την ΤΟΕΙ η συνέχεια της Κάντυ όπου θα παντρεύεται επιτέλους τον αγαπημένο της Πριγκηπα... :p
 
circleag είπε:
Cauldron μην περιμενεις να ερθει το τελος του κοσμου! Αλλα και αν ερθει δεν θα ειναι το 2012 (κανεις δεν θα μπορεσει να το προβλεψει) αλλα μην ξεχνας οτι το τελος του κοσμου μπορει α ερθει αλλα του ανθρωπου ποτε, απλα ισως μια ανακυκλωση θα ελεγα μπορει να συμβει...
http://www.metacafe.com/watch/2288442/7000000000/

picture.php
[/img]

A bad day at work.... :D
:wave: Αντίο σκληρέ κόσμε!!!

Κορυφαία η φωτογραφία και το σχόλιο σου!!!

A bad day at work.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα