D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 607
Βασίλη μου, μιλάμε για το κλειδί του ρούτερ & τον τρόπο που κάνει authentication ο ρούτερ τις δικές σου συσκευές!... Κοινώς, προσωπικά πιστεύω, ότι το πρόβλημα είναι στο ρούτερ & όχι σε σένα...metalcandyman είπε:Παιδια θα τα ξαναπω για οποιον δεν καταλαβε.Το κλειδι ειναι μια χαρα οπως και ο υπλογιστης μου και το iphone.Μπορει να ειμαι και τρεις ωρες κανονικα μεσα και να μην εχω προβλημα και σ αποσταση 50 μετρων χωρις κανενα εμποδιο μπροστα.Και ξαφνικα να με πεταξει να μη με επιτρεπει να μπω και να πρεπει να παω στα 30 με 35 να κανω δοκιμη με το iphone που συνδεετε κανονικα.Τι προκαλει αυτη την μειωση ισχυς του ρουτερ αυτο ειναι το θεμα που πρεπει να λυθει.
Το μόνο πράγμα που μπορεί να εξηγήσει τα συμπτώματα που μου λες, είναι πρόβλημα στο ίδιο το ρούτερ, αυτό καθαυτό (σαν συσκευή)...
Αν ήταν μόνο πρόβλημα απόστασης, θα στο έκανε συνέχεια -είτε μπαίνει ο φίλος σου, είτε όχι... Εκεί θα σου έλεγα κι εγώ για ένα access point.
Αν είναι στο ρούτερ, θα σου κάνει κάποια "παράξενα" σαν κι αυτό που περιγράφεις.... Αν υπάρχει άλλο ρούτερ διαθέσιμο και κάποιος που να ξέρει να περάσει τα στοιχεία, θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε...
Τώρα, κάτι που λες για τα "εμπόδια"...
Η ποιότητα του σήματος μεταβάλλεται και από αόρατα εμπόδια... Π.χ. Μικροκύματα.
Κι εδώ θα σε ξαναρωτήσω κάτι που ρώτησε και ο Bspus & εγώ μερικές σελίδες πριν:
Έχεις άλλα ασύρματα δίκτυα εκεί γύρω? Αν ναι, μπορείς να συνδεθείς?
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: