gallos_11
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 18
Το είχα κι εγώ αυτό!krios είπε:
Αν και δεν το χρησιμοποιούσα, δεν είχα πρόβλημα με την προπαίδεια, εκτός από ένα-δυο γινόμενα, όπως το 7x8=56 ή 54..?? Αυτό ήταν το χειρότερό μου!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το είχα κι εγώ αυτό!krios είπε:
Ωχ, θύμα και εσύ της υστερίας κατά των αριστερόχειρων; Και στην μαμά μου και τον δικό μου το έκαναν αυτό, μα τι απαράδεκτο πράγμα και μεσαιωνικός σαδισμός. :tsktsk:Domenica είπε:Επειδη μου αλλαξαν το χερακι και απο αριστεροχειρα με καναν δεξιοχειρα με το ζορι (τώρα χρησιμοποιώ και τα δυο χερια) επαθα ενα μπλοκάρισμα και στα μαθηματικά είμαι ανεπίδεκτη ακόμα και σε απλές πραξεις! εφιάλτης!
Και εγώ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.. :xm:galatsiwtis είπε:Τι ψύχωση οι πεισσότεροι γονείς με την προπαίδεια:what:......λές και μαθαίνοντας την θα άνοιγαν όλοι οι δρόμοι για σένα! Με τα άλλα μαθήματα δεν ασχολιόντουσαν τόσο........ξύλο και τιμώρια σε κάθε λάθος για μένα. Τέλωσπάντων περασμένα-ξεχασμένα.
Έχω φάει εγώ απογεύματα καλοκαιρινά στο μπαλκόνι να γράφω την προπαίδεια μέχρι να την ''μάθω'', ενώ οι φίλοι μου όργωναν τις αλάνες!!!!:sad:cloud είπε:Και εγώ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.. :xm: Και αργότερα μου πέρασε πάρα πολλές φορές από το μυαλό με το Καφέ της Χαράς, που ο Πώποτας ρωτούσε τον γιό του τις πρωτεύουσες των νομών.. Και τα 2 τα παρουσίαζαν σαν κάτι το πάρα πολύ σημαντικό (Αν και το 1 ήταν πραγματικό.), και τα 2 καταβάθος ήταν κάτι το σχετικά "άχρηστο". Η τουλάχιστον όχι τόσο σημαντικό όσο το παρουσίαζαν.
Ευτυχώς δεν είχα θέμα...galatsiwtis είπε:Έχω φάει εγώ απογεύματα καλοκαιρινά στο μπαλκόνι να γράφω την προπαίδεια μέχρι να την ''μάθω'', ενώ οι φίλοι μου όργωναν τις αλάνες!!!!:sad: