Προς επίδοξους εθελοντές.

bpsus,pooky ειστε πρωτοι!
 
Κύριοι μόλις παρέλαβα τα τεύχη 83, 84,85,86,88, και 90 (για πρώτη δόση) από τον bpsus. Συνδυάστηκε με καφεδάκι στο Σύνταγμα μαζί με τον αγαπητό Billy ο οποίος και μας έφερε σε επαφή.

Ο Νίκος (bpsus) εκπληκτικό παιδί, ο Billy όπως πάντα εξέχουσα μορφή της ρετρό σκηνής, ήταν ένα απολαυστικότατο μεσημεράκι.

Κάνω δοκιμές και ξεκινώ λοιπόν.
 
Εξαιρετική η παρέα των Pooky & Bspus - τον οποίο θα ευχαριστήσω για άλλη μία φορά που μας εμπιστεύτηκε τα περιοδικά του. :)

Pooky, "καλό βόλι" με τα σκαναρίσματα !!

Θα είμαστε σε αναμονή των πρώτων δειγμάτων της δουλειάς σου. :thumbup:
 
Ακριβώς όπως τα είπαμε φίλε Billy και πάει μια χαρά!!!!!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται φιλότιμο!

Πρώτα απ'όλα, ο bspus έχει πολλά καντάρια απ'αυτό, γιατί δάνεισε τα περιοδικά του για σκανάρισμα, πράγμα το οποίο εγώ δεν ξέρω αν θα έκανα...

Επίσης, ο Pooky φιλοτιμήθηκε να τα σκανάρει! Credits και σ'αυτόν!

Excellent guys! :thumbup:
 
ρε παιδιά δεν ξέρετε πως τα περιμένω για να ολοκληρώσω την φοβερή συλλογή!!!

Ευχαριστώ και πάλι όσους σκανάρουν που μας δίνουν την ευκαιρία να ξαναζήσουμε μέσα από τις σελίδες του θρυλικού περιοδικού εκείνες τις εποχές!
 
[edit].....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε Libavius σε ευχαριστουμε για την κινηση σου - και για την προσφορα των φιλων σου - αλλα σε αυτο το forum αναρτωνται περιοδικα που εχουν σκαναρει τα μελη του και μονο.

Με χαρα θα φιλοξενησουμε τα δικα σου σκαναρισματα - οταν και αν θα εχεις χρονο και διαθεση να το κανεις.
 
Πέρα από αυτό όμως σε ευχαριστούμε! ;)
 
Παιδια καλως σας βρήκα στο φοβερό Forum που έχετε φτιάξει με τις καλήτερες αναμνήσεις των νεανικών μας χρόνων. Πρόσφατα βρήκα τον παλιό ΖΧ που είχα με τον αδερφό μου και αποφασισα να ασχοληθώ πάλι :p . Τα Pixel τα έπερνε ο αδερφός μου και εγω τα διάβαζα στα κρυφα ;) . Τώρα που είδα τι δουλειά έχετε κάνει με όλα αυτα τα τευχη είμαι ενθουσιασμένη και τρεχω για λογαριασμο στο rapidshare!!! Θα τα καταβάσω όλα!!!LIBAVIUS φοβερό αυτο το site που γράφεις δεν το ήξερα thanks!!!
 
Δεν χρειαζεται rapidshare, αλλωστε αυτα "πεθαινουν" στα 10 κατεβασματα. Ολα τα περιοδικα βρισκονται στην αντιστοιχη κατηγορια και δεν χρειαζεται καν registration.

Θα χαρουμε να ποσταρεις φωτο απο τον "ZX" σου!!
 
Ok Thanks!!! Μόλις βρω τροφοδοτικό θα το ποσταρω σε λειτουργία ;)
 
Ναστε καλα παιδια. Χαιρομαι που βλεπω οτι υπηρχε ανταποκριση. Περιμενω και εγω να τα προσθεσω στην ψηφιακη συλλογη μου.

Οποιοι αλλοι επιδοξοι σκαναρίστες, καντε τον κοπο να δειτε και αντιστοιχα ποστς μου για τευχη User και Computer Games (αλλο περιοδικο της εποχης)
 
pooky+bspus πέρα από τα συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μου να σας πω ότι έχω αρκετά τεύχη που λείπουν. Θα κανονίσω άμεσα να βρεθούμε για τα καθέκαστα.
 
Χρήστο στη διάθεσή σου. Το σκανάρισμα των τευχών δεν είναι βάρος για μένα. Πάντοτε παρακολουθούσα ταινίες στον υπολογιστή, απλά παράλληλα, τώρα, σκανάρω κιόλας. Δεν καταλαβαίνω πως περνάνε τα τεύχη.

Τα τεύχη 88, 90 και 84 έγιναν παράλληλα με ένα μαραθώνιο του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" στην limited extended edition, και πραγματικά ήταν απολαυστικότατα.

Συνεχίζω με μαραθώνιο Χάρρυ Πόττερ και έπειτα από αυτό τριλογία Back to the future!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα