LadyHawke
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 30
Μια και λατρεύω τα gadgets σκέφτομαι να αγοράσω ένα mp3 player (512 ΜΒ -1 GB), αλλά από μια ματιά που έριξα στην αγορά (Πλαίσιο, eshop, Γερμανός κλπ), είδα ότι υπάρχουν πολλά σε διάφορες τιμές, ενώ διαβάζοντας διάφορα reviews μάλλον μπερδεύτηκα όσον αφορά την τελική επιλογή καθώς τελικά δεν μπόρεσα να συμπεράνω κατά πόσο τα οικονομικότερα μοντέλα βλ. τύπου Innovator, Morestar, Transcent κλπ είναι αξιόπιστα.
Φυσικά με ενδιαφέρει η καθαρότητα του ήχου, η συμβατότητα της συσκευής με το PC μου (USB 2.0, software), αν είναι δυνατόν οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, καθώς και να μπορώ να εντοπίζω τα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να τα ψάχνω ένα-ένα.
Ενδιαφέρουσες συσκευές βρήκα τις Samsung, Creative και Cowon iAudio (που όμως δεν ξέρω που πωλείται)...
Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο μοντέλο;
Φυσικά με ενδιαφέρει η καθαρότητα του ήχου, η συμβατότητα της συσκευής με το PC μου (USB 2.0, software), αν είναι δυνατόν οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, καθώς και να μπορώ να εντοπίζω τα κομμάτια χωρίς να χρειάζεται να τα ψάχνω ένα-ένα.
Ενδιαφέρουσες συσκευές βρήκα τις Samsung, Creative και Cowon iAudio (που όμως δεν ξέρω που πωλείται)...
Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο μοντέλο;