Αυτο με το οτι η συλλογη πρεπει να ειναι "κυριλε" αλλιως δε μετραει... με εχει σοκαρει. Νομιζω οτι απλα δεν μπορω να σταματησω να μιλαω για αυτο. Προχωρηστε ολοι οι υπολοιποι σε αλλα θεματα. Εγω θα κατασκηνωσω για παντα εδω
Λοιπον εχω μια συλλογη απο διαφορα κομιξ. Για να θελησω καποιο δεν αρκει να ειναι "συλλεκτικο" ομως καποιο, ακριβο και σε λιγα αντιτυπα, με πολυτελη κασσετινα και να συνοδευεται απο την υπογραφη του σκιτσογραφου.
Πρεπει να σημαινει κατι. Το παλιο Μικυ του περιπτερου αριθμ. ταδε που μου λειπει με προβληματιζει περισσοτερο, καποιο Σπαιντερμαν του Καμπανα που δεν εχω θα το παρω και απο το μοναστηρακι σε ημιμουχλιασμενη κατασταση και ας λειπει και μια σελιδα.
Στο μυαλο μου τα δυο παραπανω ειναι πολυ ψηλοτερα απο την σουπερ επανεκδοση, σε ιλουστρασιον χαρτι, χωρις τσαλακωματα. Και ας πουλιονταν σε περιπτερα, ενω το καινουριο ας ερχεται και με βαν σε δερματινο κουτι με βελουδινη επενδυση και ας υπογραφω και σε 8 σημεια για να το παραλαβω.
Ομοιως με τα home micros. Και boxed τα θελω και με τα manuals τους και working.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ
α) ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ
β) ΟΧΙ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Μεσα στο ταραγμενο μυαλο του συλλεκτη (εμενα) υπαρχει λογος που το ZX 81 προκρινεται και μπαινει στη συλλογη παραυτα ενω το Spectrum +3 δεν φτανει ουτε μεχρι την εξωπορτα σε οσο καλη κατασταση και να το βρω.
Οποτε ο συλλεκτης δεν ειναι αυτος που σαρωνει τα παντα για μενα. Ειναι αυτος που στοχευει σε συγκεκριμενα πραγματα. Και μπορει και να ειναι και απο το ψιλικατζιδικο.