Kambia
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 1.399
Και είναι τα Sante (2η διαφήμιση στο ποστ)katerinak είπε:η Ευα (Κατερινα Χελμη) καπνιζει αυτη τη μαρκα τσιγαρων που βλεπουμε στη φωτογραφια
Και είναι τα Sante (2η διαφήμιση στο ποστ)katerinak είπε:η Ευα (Κατερινα Χελμη) καπνιζει αυτη τη μαρκα τσιγαρων που βλεπουμε στη φωτογραφια
ευχαριστουμε πολυ Kambia για την πληροφοριαKambia είπε:Και είναι τα Sante (2η διαφήμιση στο ποστ)
Και γω αλλα θυμόμουν οτι κάπου την είχε πάρει το μάτι μου τη διαφήμισηkaterinak είπε:ευχαριστουμε πολυ Kambia για την πληροφορια ειμαι ασχετη και με τα τσιγαρα και με τα αρωματα..
ευχαριστω πολυ ΒΒ,μπορει να ειναι καποιο φαρμακευτικο προϊονbambinella 100 είπε:Σε ευχαριστω.Θεωρω πως δεν ειναι αρωμα. Μαλλον προκειται για κατι αλλο που μπορει να μην εχει καν σχεση με τον αρωματικο Οικο.
Αν θυμαμαι καλα, υπηρχε κι αλλη εταιρια με την ιδια ονομασια, αλλα δε θυμαμαι τι εβγαζε.
prisma είπε:Τα Sante είχαν πολύ όμορφο πακέτο (το έχω δει από κοντά), με τη χαρακτηριστική γυναικεία φιγούρα μέσα στο κύκλο.
D@redevil είπε:Ειδικά τα Sante τα κάπνιζα για 2 λόγους! Πρώτον γιατί τα είχα δει στην σειρά Ταύρος με Τοξότη (σε κάποιο επεισόδιο - θυμάμαι ο Βούρος κάπνιζε Sante άφιλτρα!) και δεύτερον γιατί όλοι όσοι έβλεπαν πακέτο "κασετίνα", το σνόμπαραν και δεν έκαναν τράκα!
Ευχαριστούμε για την πληροφορία!lolota είπε:Η εικονιζομενη στην κασετινα ειναι η τραγουδιστρια της εποχης Ζωζω ΝταλμαςΑν ψαξετε θα μαθετε για τον πολυταραχο βιο της (πεθανε το 1988)