Πρωτοσέλιδοι έρωτες!

Να κάνουμε σεξ με οδηγό τα ζώδια? Δηλαδή να πάνε χαμένες οι βιντεοκασέτες που είχαμε πάρει από το "7 μέρες TV" στην πιο σημαντική προσφορά που έγινε ποτέ? Κρίμα δεν είναι?

Κάτι η πρώην ερωμένη κάτι η Α.Β., πώς να μην έχει αυτό το αποχαυνωμένο ύφος ο κ. Σπυρόπουλος?
 
Καλά ο Καζαντζίδης έπαιζε ως.... εσταυρωμένος απο το '60 στα περιοδικά.. Δύο δεκαετίες κι ακόμη πουλούσε η μέλο ζωή του;;; Ελεος!

Για να καταλάβω... Τι έκανε η Λάτση στο Νικόλα και τον έστειλε στο νοσοκομείο;;; Πόσα χαζά ψέματα κυκλοφορούσαν...

" Ο παπά κατίνας ίδρυσε κόμμα!" Τι έχουμε ζήσει σε αυτήν τη χώρα Χριστέ μου... και τι ζούμε ακόμα.. αλλά και τι έχουμε να ζήσουμε!!!
 
Ποιός ήταν άραγε ο παπά κατίνας; Γιατί του δώσανε ένα τέτοιο προσωνύμιο άραγε;

------------------------------------

Τελικά είναι παπαγιώργης Κατινάς και όχι Κατίνας(!!!) και ανακάλυψα ενδιαφέρουσες πληροφορίες γι αυτόν στη σελίδα του φεισμπουκ "Η Ελληνική Βιντεοταινία 1985-1990" οι οποίες είναι άσχετες με το θρεντ σχετικές όμως με την ιστορία της βιντεοπαραγωγής στην Ελλάδα.
 
Αν παντρευτείτε έναν πλούσιο φροντίστε να μη χάσει τη βέρα του καθώς θα πλένει τα βρώμικα λεφτά του χρηματιστηρίου, είναι γρουσουζιά (προφανώς ο Πέτρος Φυσσούν δεν είχε χάσει τη δική του).
 
Μιλάμε νά'χω λυθεί στο γέλιο με το βλακώδες των τίτλων στις φυλλάδες. Κάτι το γελοίο του στησίματος των θυμ... σόρι των διασήμων, κάτι οι τίτλοι έχω κάνει κοιλιακούς καλοριφέρ από το γέλιο. Τελικά όλες οι φυλλάδες πάντα τις ίδιες φουσκωμένες βλακείες έγραφαν. Και τότε και τώρα. 
 
Ναι αλλά τώρα έχουμε και τα websites να μας χαρίζουν απλόχερα το γέλιο με τις βλακείες τους (αν και είναι εξοργιστικές). Διαβάζω τα "νέα" στο yahoo.gr όπου σερβίρονται ανάκατα πολιτικά (τελείως κομματοβαμμένα και σκανδαλο8ηρικά), κουτσομπολιά, συνταγές, lifeστυλάδικα, κολασμένα μπικίνι στην Ψαρρού (σαν τρόλλεϋ σε ώρα αιχμής πρέπει να είναι το στριμωξίδι σ' αυτή την πλαζ), οι τελευταίες προφητείες διάφορων αγίων, θαυματουργές δίαιτες και βαρύγδουπες γνώμες ασήμαντων ανδρών και γυναικών κάθε είδους. Πολλά κακομεταφρασμένα από τα αγγλικά από ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά (λεξιλόγιο ή γραμματική) - καλύτερη δουλειά κάνει το google translation. Και μπόλικοι πρωτοσέλιδοι έρωτες, φυσικά.
 
Γίτσα? Πώς βγαίνει αυτό από το Κυριακή? (απορία: Κυριακή / Κικίτσα ή Μαρινέλλα την αποκαλούσαν οι σύζυγοι και φίλοι?) Αποκλείεται να βγαίνει από το "Ξανθή αγαπημένη Παναγίτσα" διότι άλλη ήταν αυτή.

Πιτζαμούλες με φρουτάκια φοράει ο τριχογάμπης Τόλης?

Αναρωτιέμαι αν η Εφορία ήξερε για τα 10 εκατομμύρια.
 
Πίσω
Μπλουζα