*snif snif* Θα ήθελα ευχαριστήσω την μαμά μου, την ακαδημία, τον παραγωγό μου ΚΑΙ τον προαγωγό μου, ευχαριστώ:***DINO είπε:Ευχαριστώ και εγώ τον circleag για την προσφορά του παιχνιδιού!
Να κάνω σαφές, οτι όλοι οι retromaniacs που ανέφερα στο πόστ μου πριν, (συμμετείχαν δε συμμετείχαν στην κλήρωση), κερδίζουν ένα μαγνητάκι!
Ο συνάδελφος μίλησε και για μένα...το πολύ πολύ να είμαστε 3 στην συνάντησηpooky(1) είπε:DINO μη διανοηθείς να πληρώσεις έστω και ένα cent για να στείλεις κάτι σε εμένα. Θα μου το δώσεις από κοντά, που θα πάει θα βρεθούμε. Ας είναι αυτή η αιτία και η αφορμή να τα πούμε από κοντά.
αν ειναι στην αθηνα θα θελα και εγω να σας δω απο κονταspyros_s είπε:Ο συνάδελφος μίλησε και για μένα...το πολύ πολύ να είμαστε 3 στην συνάντηση
Iσα ισα θα δουλευει καλυτερα Αλκη. Οτι εχει σχεση με 2600, φερει τις βασεις και την ευφυϊα του jay miner οποτε μιλαμε για αδερφικους δεσμους..alkis21 είπε:Καλού κακού θα κρατήσω το μαγνητάκι μακριά από την Amiga μου... δεν ξέρω τι συνέπειες μπορεί να έχουμε σε περίπτωση που βρεθεί στο ηλεκτρομαγνητικό της πεδίο.![]()