Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.273
Αντρικό θέμα!!!
31/12/1995. Το απόγευμα εκείνης της ημερας ενας συνάδελφος που γιόρταζε την επόμενη (Βασίλη καλή σου ώρα), με παρακάλεσε καθότι εορτάζων να κάνουμε σκάτζα τις υπηρεσίες μας, ώστε αυτός να αλλάξει χρόνο στο θαλαμο και να κεράσει και τους υπολοιπους. Είχε περίπολο 23.00-02.00, και μαλιστα ήταν σε απομακρυσμένη περιοχή με μεγάλη διαδρομή, περίπου 2χλμ πηγαινέλα και 3 σκοπιές. Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, και λέω ότι τι στο καλό, μια φορά στη ζωή μου θα είμαι στρατό και μαλιστα πρωτοχρονια να ειμαι περιπολάρχης. Και δέχτηκα! Θυμάμαι ότι φεύγοντας από το θαλαμο προς την πρώτη σκοπιά αποφασίζουμε με το περιπολόπουλο (το βοηθό μου ντε!!) να μην κανουμε όλη τη διαδρομή 3 φορές (ήταν στάνταρ ο χρόνος για 3 επισκέψεις σε όλες τις σκοπιές μεσα σε 3 ώρες) αλλα μονο μία, υπογράφοντας από 3 φορές σε όλες τις σκοπιές
. Στην πρώτη σκοπιά σταματάμε και αρχίζουμε το χαβαλέ με το σκοπό. Ηταν διπλοσκοπιά, είχε φυλάκιο 2οροφο, ενας πανω ενας κατω. Καθόμαστε με τον κατω και τα λεμε, και μαλιστα σε καποια στιγμή, ησυχάσαμε λίγο για να ακούσουμε τους δικους μας από το θαλαμο που μετρούσαν αντίστροφα, δευτερόλεπτα πριν αλλαξει ο χρόνος. Ε μετά ευχηθήκαμε, είπαμε καλή χρονιά κλπ κλπ και ξαφνικά ο βοηθός μου λέει ότι φοβάται να κατσουμε εκεί 2 ώρες, ότι αμα ερθει έφοδος τί θα γίνει κλπ κλπ, του λεω ότι σιγά μην έρθει έφοδος τετοια ώρα με τετοιο κρύο πανω στην αλλαγή του χρόνου. Φευγω μου λέει, φύγε του λεω, δεν έρχομαι, μια φορά ας λουφάρω, αλλαγή του χρόνου είναι ντάμιτ!!! Και πριν προλάβουμε να συννεοηθούμε για το τί θα πει αν τελικά έρθει έφοδος και τον δει μονο του, εξαφανίζεται. Ετσι είμαστε 3 στη σκοπιά. Ξαφνικά ακουμε τον πανω σκοπό να φωνάζει Αλτ τις ει! ...Κοκκαλο!!!! Δεν το περίμενα ότι θα ερχόταν έφοδος, αλλα δικαιολογείται ο εν λόγω εφοδεύων αφου ήταν, όπως λεμε, στρατο..τέτοιος
. Δε μασαγε από γιορτές/αργίες, παντα ηταν στην τσίτα! Πως θα δικαιολογούσαμε λοιπόν την παρουσία 3...σκοπών;;; Την κάτσαμε!!! Εγω έπρεπε εκείνη την ώρα να είμαι 1 χλμ μακριά!! Αστο μεγάλε!!! ακουμε απο μακριά τον υπολογαχό να φωνάζει στο σκοπό. Πλησιάζει, και (προς εμένα)......ποιος είσαι συ;;;; (προς τον κατω σκοπο)........ΕΣΥ ποιος είσαι;;; Κοιτάζει πανω.....ρε τι κανατε δω!!! Αρχίζει να γελάει και μας μοιράζει πλαστικά ποτήρια και κονιάκ. Ασφαλώς το καταλαβε ότι ημουν περίπολο οπότε με ρωτάει που είναι ο βοηθός, κι εγώ τί να κανω! Δεν είχα συνεννοηθει με το βοηθό, οπότε του κάνω με το χέρι μου την κίνηση του....κοψίματος. Ξαναγελάει και φεύγει. Κι εγώ ήλπιζα να μη συναντηθεί με το βοηθό. Ευτυχώς δε συναντήθηκαν ποτέ, κι εγώ θα θυμαμαι παντα εκείνη τη βραδιά.
Για ν'ακούσω ποιοί κανατε πρωτοχρονιά (αλλαγή χρόνου) εν ώρα υπηρεσίας!!
31/12/1995. Το απόγευμα εκείνης της ημερας ενας συνάδελφος που γιόρταζε την επόμενη (Βασίλη καλή σου ώρα), με παρακάλεσε καθότι εορτάζων να κάνουμε σκάτζα τις υπηρεσίες μας, ώστε αυτός να αλλάξει χρόνο στο θαλαμο και να κεράσει και τους υπολοιπους. Είχε περίπολο 23.00-02.00, και μαλιστα ήταν σε απομακρυσμένη περιοχή με μεγάλη διαδρομή, περίπου 2χλμ πηγαινέλα και 3 σκοπιές. Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, και λέω ότι τι στο καλό, μια φορά στη ζωή μου θα είμαι στρατό και μαλιστα πρωτοχρονια να ειμαι περιπολάρχης. Και δέχτηκα! Θυμάμαι ότι φεύγοντας από το θαλαμο προς την πρώτη σκοπιά αποφασίζουμε με το περιπολόπουλο (το βοηθό μου ντε!!) να μην κανουμε όλη τη διαδρομή 3 φορές (ήταν στάνταρ ο χρόνος για 3 επισκέψεις σε όλες τις σκοπιές μεσα σε 3 ώρες) αλλα μονο μία, υπογράφοντας από 3 φορές σε όλες τις σκοπιές

Για ν'ακούσω ποιοί κανατε πρωτοχρονιά (αλλαγή χρόνου) εν ώρα υπηρεσίας!!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: