butch_cassidy
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 84
Αρκετά από τα γυρίσματα έγιναν στην Πλάκα όπου βρίσκεται και το σπίτι των Δελλήδων (αν δεν κάνω λάθος)
Ούτε στο βιβλίο εξηγούνται όλα, άλλωστε είναι μυθιστόρημα, όχι αληθινή ιστορίαbutch_cassidy είπε:Όσο για το αιώνιο ερώτημα, ποια ήταν η γιαγιά : καταρχάς πιστεύω ότι μπορεί και να μην είναι καμία και απλώς να χρησιμοποιείται για αφηγηματικούς λόγους, αλλά αν είναι:θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι
- η ευανθούλα αφού είναι πρόσωπο του σπιτιού που γνωρίζει τα γεγονότα. Αλλά το ταπεραμέντο της γιαγιάς μάλλον δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα της
- η όλγα μάλλον όχι γιατί η όλγα δεν έχει παιδιά άρα δεν έχει και εγγόνια
- αγγελικούλα παραείναι κεντρικό πρόσωπο για να αφηγήται την ιστορία
- άρα εάν είναι κάποια όντως μάλλον είναι η ρηνούλα (ενα δυο ατάκες σε κάποια επεισόδια που αναφέρθηκαν και από άλλους συνηγορούν σε αυτό!
Η Αίθουσα του θρόνου, ο Καρυωτάκης, ο Γιούγκερμαν;;αριαδνη είπε:Μαζι με το νησι και την μεθυσμενη πολιτεια ειναι ισως οι καλυτερες σειρες που χω δει.
Υπάρχουν πολλά αρχοντικά σπίτια στο Γαλαξίδι. Είναι ναυτικά. Οι μάγισσες τις Σμύρνης γυρίστηκε Γαλαξίδι. Εκείνη την εποχή ήμουν μαθήτρια Γ Λυκείου και ήρθαν υπεύθυνοι να ζητήσουν παιδιά από το Λύκειο να συμμετάσχουν.Στην πλακα η στο γαλαξιδι ηταν τελικα το αρχοντικο των δελληδων; νομιζω γαλαξιδι το ξερατε πως και οι μαγισσες της σμυρνης γαλαξιδι γυριστηκαν ηταν καποτε πρωτευουσα;σανσετ μου εκανες εξαιρετικη δουλεια please come back νομιζω καποιο παιδι μας ειχε πει ποια ηταν τελικα και η ταυτοτητα της γιαγιας. Το δε αρχοντικο στο γαλαξιδι θα πρεπει να ηταν ονομαστης οικογενειας οπου γυριστηκε η εξαιρετικη σειρα υπαρχουν αρκετα τετοια αρχοντικα αλλα σε ποιο απο ολα
Συμφωνώ μαζί σου! Η γιαγιά που κάνει την αφηγήτρια στη σειρά πρέπει να είναι η Ρηνούλα! Από αυτά που λέει στις περιγραφές εκεί οδηγούν. Και εγώ με τη σειρά να αναφέρω ότι είναι μια καταπληκτική σειρά την έχω δεί δύο φορές και θέλω να την ξαναδώ πάλι, καθώς έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά. Μοναδικός Κουτσομύτης, οι ηθοποιοί επίσης ένας και ένας, η μουσική της σειράς με την υπέροχη Μαρινέλλα. Γυρίστηκε το 1996 και πραγματεύεται γεγονότα λιγο πριν τον πόλεμο και την Κατοχή, παρ όλα αυτά η ποιότητα αυτής της σειράς (σκηνικά κλπ) και των συντελεστών της μαρτυρά το έτος που γυρίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90, σε μια άλλη κοινωνία και εποχή, που μας χάρισε πάρα πολλές ποιοτικές σειρές και ιδίως από τη νηπιακή ακόμα ιδιωτική τηλεόραση. Πιστεύω στα πρώτα βήματά της, η ιδιωτική τηλεόραση μας έδωσε πολύ καλές τηλεοπτικές σειρές όπως: Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά, το Μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη, οι Φρουροί της Αχαϊας, Κίτρινος Φάκελος και πολλές άλλες.Στο επεισόδιο 14 στο 25.10 η γιαγιά το λέει ξεκάθαρα: "μιας και δεν ξέρανε τι θα ξημερώσει, παντρέψανε τον Αλέξανδρο, τον Αλέξανδρο μου, με τη Λένα Ιακωβίδη".