Plink
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 13
χαχαχααχχααχα.....geoanas είπε:Ναι το έχω...αλλά είναι κολλημένο στην πλακέτα του Vectrex !! LOL !! LOL !!
Δεν υπάρχει τρόπος να το κάνουμε dump υποθέτω ε???
χαχαχαχαχα
χαχαχααχχααχα.....geoanas είπε:Ναι το έχω...αλλά είναι κολλημένο στην πλακέτα του Vectrex !! LOL !! LOL !!
κοινώς βγαίνει χωρίς να πειράξουμε κολλήσεις???gtsamour είπε:Στου Plink νομίζω ήταν πάνω σε βάση.
Αυτό έχω αρχίσει να καταλαβαίνω και πορώνομαι όλο και περισσότερο!geoanas είπε:Είπαμε... ο Andy (αλλά και όλα τα παιδιά της σκηνής) είναι τεφαρίκι παλικάρι !
χμμμ λες οι χαιρετισμοί σου να κάνουν τα cases να έρθουν γρηγορότερα???geoanas είπε:Δώσε στον Richard τους θερμούς μου χαιρετισμούς ! ;-)
Επίσης, μου έστειλε κάτι ακόμαgeoanas είπε:Ελπίζω...βλέπεις τα cases κατασκευάζονταν από κάποιον Mark Shaker που κατασκεύαζε και τις Vectrex carts που τώρα διατίθονται από τον John Dondzila.Το site όμως του Mark (vectrexcarts.com) συγχωνεύτηκε με του John και υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κατασκευή κενών cases.
Που να δεις τι έπαθα εγώ....ακόμα να συνέλθω...geoanas είπε:Damn!! I am speechless !!
α πάγενε ρε κάνεις και χούμορGryzor είπε:Θεοί, τί να πρωτοπαίξω???: