Saulot
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 206
Problem solved!jimijoop είπε:3ο Ειναι 2.0 δεν το αγορασα απλα μου το εδωσε ενας γνωστος μου που ειναι ειδικος στους υπολογιστες
Ρωτα τό "ειδικό"!
Problem solved!jimijoop είπε:3ο Ειναι 2.0 δεν το αγορασα απλα μου το εδωσε ενας γνωστος μου που ειναι ειδικος στους υπολογιστες
Saulot είπε:Problem solved!
Ρωτα τό "ειδικό"!
Καλουτσικα.ChrisTOS είπε:Το "Υπολογιστές IBM συμβατοί που φέρουν την εμπορική ονομασία Turbo-X και πωλούνται αποκλειστικά από το Πλαίσιο υπάρχουν εδώ και 30 χρόνια" σε ικανοποιεί περισσότερο Rygar?
Μαλιστα. Για κανε την ιδια εγγραφη στον εσωτερικο σκληρο δισκο. Μη γραψεις πολυ, κανα 2 λεπτα μονο. Και πες μας αν γράφει σωστά.jimijoop είπε:2ο Ναι τα γραφω εκει
το προβλημα ξεκινησε απο το vlc γιατι οταν το αναπαραγα ο ηχος ακουγοταν διπλος σαν να περνεις τηλεφωνο και να εχεις δυνατα την τηλεορασηChrisTOS είπε:Δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς έκανες αλλά το συμπέρασμα είναι ότι έχεις ήχο από το stream παρόλο που έκλεισες το vlc. Τρέξε task manager και κλείσε όλα τα instances του vlc.
Παίρνεις βραβείο του καλύτερου άσχετου με το site θέματος. Την επόμενη φορά θα ανεβάσω κι εγώ, αν το πλυντήριο δε μου καθαρίσει καλά τα ρούχα...jimijoop είπε:καλημερα σας εδω και λιγα λεπτα εχω ενα προβλήμα,πριν απο μερικα λεπτΑ εχω μπει σε ενα καναλι που εκπεμπει στο διαδυκτιο μετα ανοιξα το VLC kai ηθελα να γραψω κατι αλλα εγω μετα σταματησα την εγγραφη και εκλεισα το προγραμμα αλλα ο ηχος μενει και να μην πατησα play.Ti na κανω;;;;;;;;;;;;;;
θα σε μαλωσω γιατι σε σωστο μερος το εστειλα το θεμα Softwarepanp είπε:Παίρνεις βραβείο του καλύτερου άσχετου με το site θέματος. Την επόμενη φορά θα ανεβάσω κι εγώ, αν το πλυντήριο δε μου καθαρίσει καλά τα ρούχα...