Πρόταση για καλύτερα threads.

Φανταστειτε ομως να μπουν τα ρετρο-πατατακια και οι ρετρο-σοκολατες στο θρεντ ρετρο-τροφη. Θα παμε 30 και σελιδες Θρεντ!!!
 
Με κάλυψες φίλε μου 100%!!!

Rakeesh είπε:
Νομιζω οτι το προβλημα του nkarytia ειναι οτι υπαρχουν πολλα θεματα τα οποια ειναι υπερβολικα συγκεκριμενα, και μαλιστα και με παρομοιο θεμα!!! Πχ γιατι να υπαρχει θρεντ για τη ρετρο-τροφή και ταυτοχρονα να υπαρχουν θρεντ και ρετρο-πατατακια και ρετρο-γλυφιτζουρια;
Σε τετοιες περιπτωσεις θα χρειαζοταν ενα καποιο συμμαζεμα των παραπλησιων θεματων. Δεν μπορω να πω οτι προσωπικα με δυσκολευει ετσι οπως ειναι, αλλα μερικες φορες καποιος μπορει να ενοχληθει στην πλοηγηση του φορουμ

ΥΓ. ας μου πει ο nkarytia αν εξεφρασα καλα την ενσταση του η αν ειμαι τελειως οφφ ;)
 
Θα είθαλα να προτείνω κάποια θέματα συζητήσεων .

Εκλογές και πολιτικοί , δεκαετίες 80 και 90.
 
Δεν το αφήνεις καλύτερα; Θα γίνει του flaming.......
 
Θα γίνει πανικός με τέτοια θέματα.

(Γεροπούκυ πάλι με πρόλαβες!)
 
Θα μπορούσαμε ίσως να συζητήσουμε τη ομαδα υποστιρίζαμε στα 80ς (και μιλαω για basket) το 99 % της ελλάδας είταν Αρης ,και νομίζω οτι θα χει ενδιαφέρον ποιοι παραμεινανε Άρης ,εγω παρέμεινα.
 
Κι εγώ Αρης παρέμεινα, μέχρι τώρα. :D Το θέμα είναι να μαζευτούν αρκετά αθλητικά θέματα στο Culture/Lifestyle, οπότε και μετά ανοίγεται και μια υποκατηγορία Αθλητικά.
 
Καλή ιδέα. Αν και εγώ δεν θα συμμετέχω, την "αγάπη" μου για τη "μπάλα" σε όλες τις μορφές της, την γνωρίζετε πολύ καλά...........
 
Rygar είπε:
Κι εγώ Αρης παρέμεινα, μέχρι τώρα. :D Το θέμα είναι να μαζευτούν αρκετά αθλητικά θέματα στο Culture/Lifestyle, οπότε και μετά ανοίγεται και μια υποκατηγορία Αθλητικά.
Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, αρκεί να μείνει σε πολιτισμένο επίπεδο και να μην γίνει καφενείο ή εξέδρα.
 
οχι , οχι , θέλω να πιστεύω οτι οι ρετρομανείς δεν είμαστε τετοια άτομα
 
Επειδη ομως ειμαστε - Πολιτικα και Αθλητικα θεματα δεν ξεκιναμε εδω.

Εδω στα Κουιζ της mets και εχω σβησει καμποσες φρασεις....
 
Για τα πολιτικά θα συμφονήσω, καλως να μην ξεκινήσουν.

Ομως το άλλο θέμα δεν είναι αθλητικό , παρτο σαν μια μορφή gallop.

Tο θέμα είναι ξεκάθαρο : Ποιοι απο τους φιλάθλους της ομάδας του Αρη (στο basket) κατα τη δεκαετία του 1980 και ιδίως προς τα μέσα , παραμένουν φιλαθλοι του Αρη και μέχρη σήμερα. Νομίζω οτι το gallop έχει ενδιαφερον.

Δεν θε΄λω να θίξω καμια άλλη ομαδα, όλες οι όμαδες είναι καλές και (προσπαθουν) σέβονται τους φιλάθλους τους απο την Α1 μέχρι την τελευτέα ερασιτεχνική κατηγορία.
 
video80 είπε:
οχι , οχι , θέλω να πιστεύω οτι οι ρετρομανείς δεν είμαστε τετοια άτομα
E, μη παίρνεις και όρκο. Στο παρελθόν έχουν συμβεί διάφορα παλαβά για μικρότερες αιτίες......
 
hello,ειμαι σημερινος/φρεσκος κ θα ηθελα να ξεκινησω θεμα με ενα προσωπικο μου ρετρο¨(σχετικα)-φετιχ : σελιδες με παλαιο ντιζαην [edit] κ αλλα τετοια σαβουρικα,αλλα δεν ειδα πουθενα να μπορω να αρχισω ενα τετοιο θεμα.

thnx κ καλως σας βρηκα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχει ξαναπεσει η ιδεα αυτη - αλλα και τωρα οπως και τοτε - δεν θελουμε να προχωρησει γιατι αφενος κανεις μας δεν μπορει να ξερει την πιθανη υπαρξη "πλαγιας" διαφημισης και αφετερου δεν θελουμε μεσω των καυστικων σχολιων και της πιθανης γελοιοποιησης να προκαλεσουμε κανεναν "μαγαζατορα".
 
εχεις δικιο...

αν παντως το ψηνει κανεις μπορει να μου στελνει πριβε λινξ,παρτε ενα τελευταιο που βρηκα πριν λιγο κ το κλεινουμε το θεμα για δημοσια συζητηση http://iek-sidir.ser.sch.gr/islands/index.htm
 
Ώπα,αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο link,thanks !!!
 
Α). Εννοείς διαφήμιση από την οποία δεν πληρώνεται το retromaniax; Γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και google ads καθώς και μεταμεσονύκτιες συνενοήσεις για διαφήμιση μέσω pms. Απλά το αναφέρω για να ξέρουμε. Ίσως μια μέρα θελήσω να διαφημιστώ εδώ.

Β). Επίσης να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με τις πωλήσεις για να μην χαρακτηριστούμε ως "μαγαζάκι" ασχέτως αν τα παίρνουμε από το μοναστηράκι ή τα παζάρια και τα πουλάμε αφού τα σενιάρουμε (εγώ προσωπικά αυτό κάνω σε ότι έχω πουλήσει εδώ μέσα, ασχέτως αν έχω βρει κάτι το οποίο με ενδιαφέρει και το έχω κρατήσει για εμένα) και τις περισσότερες φορές έχει αποβεί καλό και για εμένα (καθώς με τα χρήματα αγοράζω κάτι το οποίο μου είναι πιο χρήσιμο ή καλύπτει περισσότερο τον retro καταναλωτισμό μου) αφετέρου για τους χρήστες οι οποίοι έψαχναν απεγνωσμένα κάτι που βρήκα και το πούλησα καθώς δεν με ενδιέφερε.

Τα παραπάνω τα γράφω απλά για να ξεκαθαριστεί το θέμα χωρίς να θέλω να δημιουργήσω flame, απλά για να ξέρω όταν θα ξαναβγάλω κάτι που έχω βρει και επισκευάσει να μην χαρακτηριστώ ως ο τύπος που τα κονομάει από το retromaniax χωρίς να προσφέρει κάτι.

Η δική μου πρόταση είναι φίλε paspartoo να δωθεί όπως αναφέρθηκε σε pm μεταξύ μας μια ξεκάθαρη χρήση του forum των αγγελιών, καθώς και η διαφήμιση (άμμεση ή έμμεση) με την προβολή ορισμένων θεμάτων που γιατί όχι ίσως να ενδιαφέρουν τον καταναλωτισμό μερικών από εμάς. Φυσιολογικό είναι ο καθένας να καταλαβαίνει πότε κάποιος εκμεταλλεύεται την retromania των χρηστών αυτού του forum από τις τιμές και την συχνότητα των αγγελιών.

Προσωπικά εκτός από το καλοσώρισμα που δέχθηκα στο forum, η πρώτη επαφή του Rygar για απάντηση σε ερώτηση για τον amstrad μου παρέπεμπε σε αγορά multiface. Ποτέ όμως δεν το πήρα ως παραπομπή για να διαφημίσει ο ίδιος ένα προιόν, για κάποιους άλλους όμως που ενδιαφέρονταν θα ήταν αρκετά χρήσιμο και θα τους έλυνε τα χέρια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το thread για το multiface είναι διαφήμιση για έναν τύπο από την αγγλία που τα κονομάει, καθώς επίσης το thread για το amdrive του amstrad στην τσουχτερή τιμή δεν πιστεύω ότι έγινε εσκεμμένα για να τσεκουρέψει τους χρήστες που τους είχε χαλάσει το drive.

Υπάρχει λοιπόν μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ πώλησης και retro εκμετάλευσης καθώς και μεταξύ διαφήμισης και αναφοράς, η οποία προτείνω να λυθεί αν το πιστεύουν οι αρμόδιοι του retromaniax καθώς δεν είναι δική μου δουλειά και δεν μου ανήκει η σελίδα.

Τα παραπάνω παρακαλώ να ληφθούν ως πρόταση και όχι ως flame.
 
Δηλαδή ερώτηση χρήστη στο forum για το πως θα διαφημίσει το internet cafe του στο retromaniax και απάντηση του φίλου paspartoo να του στείλει pm το τηλέφωνό τoυ για να συνενοηθούν. Αυτό ακριβώς εννοώ και δεν καταλαβαίνω πως μετά από αυτό υπάρχει πρόβλημα αναφοράς ενός thread ή spot στο forum.
 
Πίσω
Μπλουζα