Rakeesh είπε:Νομιζω οτι το προβλημα του nkarytia ειναι οτι υπαρχουν πολλα θεματα τα οποια ειναι υπερβολικα συγκεκριμενα, και μαλιστα και με παρομοιο θεμα!!! Πχ γιατι να υπαρχει θρεντ για τη ρετρο-τροφή και ταυτοχρονα να υπαρχουν θρεντ και ρετρο-πατατακια και ρετρο-γλυφιτζουρια;
Σε τετοιες περιπτωσεις θα χρειαζοταν ενα καποιο συμμαζεμα των παραπλησιων θεματων. Δεν μπορω να πω οτι προσωπικα με δυσκολευει ετσι οπως ειναι, αλλα μερικες φορες καποιος μπορει να ενοχληθει στην πλοηγηση του φορουμ
ΥΓ. ας μου πει ο nkarytia αν εξεφρασα καλα την ενσταση του η αν ειμαι τελειως οφφ
Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, αρκεί να μείνει σε πολιτισμένο επίπεδο και να μην γίνει καφενείο ή εξέδρα.Rygar είπε:Κι εγώ Αρης παρέμεινα, μέχρι τώρα. Το θέμα είναι να μαζευτούν αρκετά αθλητικά θέματα στο Culture/Lifestyle, οπότε και μετά ανοίγεται και μια υποκατηγορία Αθλητικά.
E, μη παίρνεις και όρκο. Στο παρελθόν έχουν συμβεί διάφορα παλαβά για μικρότερες αιτίες......video80 είπε:οχι , οχι , θέλω να πιστεύω οτι οι ρετρομανείς δεν είμαστε τετοια άτομα
?????vangel είπε:καθώς και μεταμεσονύκτιες συνενοήσεις για διαφήμιση μέσω pms