Lord Vek
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 593
Εγώ προσωπικά και σε παλιότερες εποχές και τώρα, αν ένα παιχνίδι με δυσκολεύει πάρα πολύ και έχω κολλήσει κάπου, δεν έχω την υπομονή να χάνω και να ξαναξεκινάω από την αρχή. Έτσι, ψάχνω για cheats ή walkthroughs (ή και τα δύο) προκειμένου να τερματίσω κάποιο παιχνίδι. Πρόσφατα παραδείγματα το Tales of two brothers που βρήκα μέσα από εδώ, όπου είχα κολλήσει σε δυο-τρία σημεία και χρειάστηκε να παρακολουθήσω κάποια videos με walkthroughs για να δω πως θα συνεχίσω το παιχνίδι. Άλλο πρόσφατο παράδειγμα το Legend of Zelda: The Minish Cap. όπου έχω φτάσει σε ένα σημείο αν και στην αρχή του παιχνιδιού, που βλέπω πως θα μου χρειαστούν cheats για να μην ξεκινάω πολύ πιο πίσω σε μια πίστα όταν χάνω και να πρέπει να το προχωράω μέχρι εκεί που έχασα ξανά, όταν κάνω restart.
Πρέπει να αισθάνομαι μειονεκτικά που χρησιμοποιώ cheats και walkthroughs; Αν ολοκληρώσω ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο, δεν το κάνω "με το σπαθί μου'; Τι πρέπει να κάνω όταν ένα παιχνίδι με τις όποιες ικανότητες που έχω δεν είναι playable για μένα; Αλήθεια, στις παιχνιδομηχανές που δεν πολυυπήρχαν cheats τι κάνατε όταν συναντούσατε κανένα παιχνίδι 'παλούκι';
Πρέπει να αισθάνομαι μειονεκτικά που χρησιμοποιώ cheats και walkthroughs; Αν ολοκληρώσω ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο, δεν το κάνω "με το σπαθί μου'; Τι πρέπει να κάνω όταν ένα παιχνίδι με τις όποιες ικανότητες που έχω δεν είναι playable για μένα; Αλήθεια, στις παιχνιδομηχανές που δεν πολυυπήρχαν cheats τι κάνατε όταν συναντούσατε κανένα παιχνίδι 'παλούκι';