Πιστεύω πως είμαι απο τους πολύ παλιούς παίχτες
Ξεκίνησα απο το 1979 στο ουφάδικο της γειτονιάς μου με το θρυλλικό space invanders. Σε΄λίγους μήνες ήρθε στο σπίτι ένα atari 2600 το οποίο διστυχώς δέν έμεινε για πολύ καιρό (μερικούς μήνες μόνο και μετα το έδωσαν αλλου οι δικοί μου τότε)..γιατί άραγε;; πολύ δύσκολο να το μαντέψετε φαντάζομαι..

Απο κεί και μετά, πέρασαν γύρω στα 3-4 χρόνια απ' όπου και έγινα συστηματικός παίχτης μέχρι που αποσύρθηκαν πιά τα ηλεκτρονικα
Απο το 1985 και μετά όμως, ήμουνα ασύμφορος για τα ουφάδικα γιατί με ένα δεκάρικο και αργότερα εικοσάρικο, μπορούσα να παίζω ώρες ατελείωτες, και μετα ότι παιχνίδια είχα κερδίσει(στα flipper και στο bomb jack ειδικά το οποίο παίζω ακόμα, αλλα βέβαια αραιά και πού τώρα πιά και για λίγο λόγω υποχρεώσεων βεβαίως)
Τα retro μου harware, είνια τα εξής:
1) atari 2600
2) commodore 64
3) commodore 128d
4) spectrum+2
5) amiga 500
6) amiga 1200
Έχω επείσης, πολλές πλακέττες ηλεκτρονικών παιχνιδιών μαζί με κουβούκλιο, και μια οθόνη από amiga στην οποία έχω βάλει καλωδίωση jamma για να δουλεύουν τα παιχνίδια. Με αυτό τον τρόπο, παίζουν όλες οι πλακέτες, οριζόντιες και κάθετες, γυρνώντας απλά την οθόνη αναλόγως
Οι πλακέττες που έχω είναι οι εξής:
1) 2 bomb jack
2) 4 crazy kong (2 εύκολα και 2 δύσκολα για όσους θυμουνται τη διαφορα)
5) 2 nibbler
6) lady bug
7) pinball action
8) super bobble bobble
9) phoenix
10) tehkan world cup
11) tetris
12 ms pacman
13) frogger
14) moon cresta
15) galaxian
16) the pit
17) wonder boy 2
18) kung fu master
19) three wonders
Ήταν και κάποιες άλλες τις οποίες έδωσα και το μετάνοιωσα:
2 pengo και ghosts'n goblins διστυχώς..
Εσείς τί έχετε και ποιό είναι το αγαπημένο σας retro παιχνίδι;
Εμένα Έίναι τα bomb jack, crazy kong kai pengo
Περιμένω απαντήσεις σας για κουβέντα γύρω απο τα παιχνίδια που μας αρέσουν
Ξεκίνησα απο το 1979 στο ουφάδικο της γειτονιάς μου με το θρυλλικό space invanders. Σε΄λίγους μήνες ήρθε στο σπίτι ένα atari 2600 το οποίο διστυχώς δέν έμεινε για πολύ καιρό (μερικούς μήνες μόνο και μετα το έδωσαν αλλου οι δικοί μου τότε)..γιατί άραγε;; πολύ δύσκολο να το μαντέψετε φαντάζομαι..

Απο κεί και μετά, πέρασαν γύρω στα 3-4 χρόνια απ' όπου και έγινα συστηματικός παίχτης μέχρι που αποσύρθηκαν πιά τα ηλεκτρονικα
Απο το 1985 και μετά όμως, ήμουνα ασύμφορος για τα ουφάδικα γιατί με ένα δεκάρικο και αργότερα εικοσάρικο, μπορούσα να παίζω ώρες ατελείωτες, και μετα ότι παιχνίδια είχα κερδίσει(στα flipper και στο bomb jack ειδικά το οποίο παίζω ακόμα, αλλα βέβαια αραιά και πού τώρα πιά και για λίγο λόγω υποχρεώσεων βεβαίως)
Τα retro μου harware, είνια τα εξής:
1) atari 2600
2) commodore 64
3) commodore 128d
4) spectrum+2
5) amiga 500
6) amiga 1200
Έχω επείσης, πολλές πλακέττες ηλεκτρονικών παιχνιδιών μαζί με κουβούκλιο, και μια οθόνη από amiga στην οποία έχω βάλει καλωδίωση jamma για να δουλεύουν τα παιχνίδια. Με αυτό τον τρόπο, παίζουν όλες οι πλακέτες, οριζόντιες και κάθετες, γυρνώντας απλά την οθόνη αναλόγως
Οι πλακέττες που έχω είναι οι εξής:
1) 2 bomb jack
2) 4 crazy kong (2 εύκολα και 2 δύσκολα για όσους θυμουνται τη διαφορα)
5) 2 nibbler
6) lady bug
7) pinball action
8) super bobble bobble
9) phoenix
10) tehkan world cup
11) tetris
12 ms pacman
13) frogger
14) moon cresta
15) galaxian
16) the pit