Πώς λέγεται το χωριό σας;

Μελιγαλάς Μεσσηνίας από την πλευρά του πατέρα μου. Pooky είμαστε και συγχωριανοί;:animrolleyes:

Το Αραπόλακα δεν το ξέρω πέφτει βουνό απ'ότι κατάλαβα.

Πάντως η Μεσσηνία έχει αρκετά όμορφα μέρη. Δυτικά έχει φοβερές παραλίες. Πριν κανα μήνα είχα πάει για Σ-Κ μια βόλτα Μαραθόπολη - Πρώτη και πέρασα και από το Πολυλίμναιο. Μάλλον θα επανέλθω σε λίγες μέρες για καμια επανάληψη και βολτίτσα προς Φοινικούντα που μου ξέφυγε :D

Από την πλευρά της μάνας μου Γεωργάνοι, προς Ιωάννινα. Είναι δίπλα στα Δερβίζιανα αν το ξέρει κανείς.

Μικρό χωριό μέσα στο βουνό, όπως όλα εκεί, άλλη φάση εντελώς.

Πιτσιρικάς μπορούσα να κάτσω για πάντα εκεί, βουνό, πηγές, κατσίκια, πρόβατα, κότες, μουλάρια, άλογα, σκορπιοί, πεταλούδες, σαύρες... αχ όλα τα καλά! :)
 
σχετικα για το χθεσινο μου post εχω να αναφερω τα εξεις

ο καθε admin η modelaror πρωτου σβησει η διαγραψει καποια σημεια ενος post...λογο παραβιασης του faq...θα πρεπει καποια σημεια, οπως υποτιθεμενες καταγωγες πολιτικων, η κοινων θνητων, να διασταυρωνονται πρωτα(με οποιο τροπο καταφερουν να διασταυρωσουν τα στοιχεια), ωστε να αποδειχθει στο εαν ειναι αληθης η οχι, και μετα να διαγραφονται απο τους προισταμενους με τους οποιους προφανεις σκοπους λογο παραβιασης του faq

η μη διασταυρωση των στοιχειων στα οποια δεν υπαρχει ιχνος εξυβρισης οσο αφορα την η τις υποτιθεμενες καταγωγες πχ των πολιτικων, αλλα με προφανη και δολειο τροπο διαγραφονται χωρις να εχουν γινει τα παραπανω, αποσκοπουν στην φιμωση της ελευθεριας του λογου, τις σκεψης, και τις εκφρασης στο forum αυτο

εκτος εαν ο T/S ηταν μεθυσμενος χτες, η τον απασχολουσε καποιος αλλος λογος,ωστε να πραξει με τον τροπο αυτο

τωρα εαν δεν εχει αναφερθει στο faq σαν εννοια ο κανονας για διασταυρωση στοιχειων πρωτου διαγραφουν ......αποψη μου και τεκμηριωση μου, ειναι να μπει ο κανονας αυτος

σε αντιθεστη περιπτωση δυστυχως ισχυουν τα παραπανω
 
Ωρε Πεπίνο, σιγά να μην ζητάνε και πιστοποιητικό γέννησης...........

Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά που λες; Αντί να λέμε κι ευχαριστώ στον Τελαμόνα, θα τον βάζουμε να διασταυρώνει στοιχεία; Έλεος.............
 
βρε pooky περιμενε και εσυ

μπορει να κανει delete για ψηλου πηδημα, οταν για αυτα που ανεφερα παραπανω , μπορει να κανει διασταυρωση, για τα οσα ειναι σωστα η οχι?

αμμα ειναι ετσι...βγαλτε μια ανακοινωση οτι ετσι βαινουν τα πραγματα(καλυτερα να την κανει ο ιδιος.....δεν νομιζω να χρειαζεται ουτε προστασια, ουτε δικηγορους).........ωστε να ακουστουνε και οι γνωμες των υπολοιπων......η σιγα σιγα να κατεβουν τα πατζουρια εδω
 
Δεν κάνω το δικηγόρο του Τελαμόνα. Τη γνώμη μου λέω. Όσο για τα πατζούρια που λες, δεν νομίζω να πέσουν. Απλά όποιος δεν συμφωνεί με τις γραμμές του φόρουμ μπορεί να σταματήσει να ποστάρει.

Το φόρουμ αυτό μου έχει ξυπνήσει απίστευτες αναμνήσεις και αποτελεί για μένα σημείο αναφοράς και ύστατη πόρωση. Οτιδήποτε το απειλέι και το χαλάει, μαζί με το κλίμα και την αύρα που αποπνέει καλύτερα να μετακομίζει αλλού. Σε λίγο, θα αρχίσουν να τσακώνοται για πολιτικά, ιδεολογίες, κόμματα, ποδόσφαιρα και θρησκείες. Έλεος.
 
trabakoulas είπε:
Μελιγαλάς Μεσσηνίας από την πλευρά του πατέρα μου. Pooky είμαστε και συγχωριανοί;:animrolleyes:Το Αραπόλακα δεν το ξέρω πέφτει βουνό απ'ότι κατάλαβα.

Πάντως η Μεσσηνία έχει αρκετά όμορφα μέρη. Δυτικά έχει φοβερές παραλίες. Πριν κανα μήνα είχα πάει για Σ-Κ μια βόλτα Μαραθόπολη - Πρώτη και πέρασα και από το Πολυλίμναιο. Μάλλον θα επανέλθω σε λίγες μέρες για καμια επανάληψη και βολτίτσα προς Φοινικούντα που μου ξέφυγε :D

Από την πλευρά της μάνας μου Γεωργάνοι, προς Ιωάννινα. Είναι δίπλα στα Δερβίζιανα αν το ξέρει κανείς.

Μικρό χωριό μέσα στο βουνό, όπως όλα εκεί, άλλη φάση εντελώς.

Πιτσιρικάς μπορούσα να κάτσω για πάντα εκεί, βουνό, πηγές, κατσίκια, πρόβατα, κότες, μουλάρια, άλογα, σκορπιοί, πεταλούδες, σαύρες... αχ όλα τα καλά! :)

Έλα ρε trabakoylas!!!!!!! Η Αραπόλακα βρίσκεται κοντά στην Πύλο, το κοντινότερο χωριό στο χάρτη ονομάζεται Καλλιθέα. Ναι είναι ανάμεσα σε βουνά και διατηρεί ατόφιο το ρετρό χρώμα της, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν την επισκέπτομαι πιά. Αλλά ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα..............
 
τα πατζουρια ηδη εχουν αρχισει να πεφτουν....και το σπιτι ειναι ετοιμοροπο, επειδη ο ιδιοκτητης δεν ενδιαφερεται για την συντηρηση του

και ποσο μαλλον οταν ο T/S αντι να βγει ο ιδιος ανοικτα και να μιλησει, βαζει "δικηγορους του διαβολου".......η μηπως το βλεπει απο την καρεκλα της εξουσιας...οποτε ο ιδιος μπορει να ραβει και να ξηλωνει το faq αναλογα με τα κεφια του?...και μετα να δηλωνει οτι ο ταδε παρεβει το ταδe νομο απο το faq?

αλλα επειδη(και μαλλον ειναι σιγουρο) οτι δεν θα αφησει τους αλλους να εκφραστουν ελευθερα..λογο πιθανων παραβιασεων(απο το μυαλο του...και οχι απο το faq)

και για το λογο της καταγωγης της μανας του απο ηπειρο, θυμισε του ποιο εμβλημα εχουν εκει...και ποια ειναι η ιδεολογια τους(ακρα προδοτες) για ολους τους ελληνες...και ποσο μαλλον οταν δεν βοηθησαν τους υπολοιπους ελληνες απο την ελληνικη επανασταση μεχρι τωρα...μεχρι και στα σχολικα βιβλια αποδυκνυεται

για αυτο και ο αυταρχισμος του στο forum.....ελεγα και εγω...τι διαολο

θα αργισει πολυ το forum αυτο να αποκτησει τα αυτονοητα

δημοκρατια----ελευθερια του λογου---ελευθερια της σκεψης---ελευθερια της εκφρασης

και ποσο μαλλον αυτο που ανεφερα χτες.......ο καθε admin και mod σε καποια θεματα να κανει -κανουν διασταυρωση στοιχιων οσο αφορα καποια θεματα...και να μην κανουν delete για ψηλου πηδημα οποιοδηποτε θεμα ...και ποσο μαλλον οταν το οποιοδηποτε θεμα δεν αφορα εξυβρισεις...αλλα γενοτοτα...τα οποια ο δημοκρατης T/S δεν χρειαζεται να ψαχνει

swastika.jpg


βαλτε το στην αρχικη σελιδα του site, διοτι δυστυχως αντικατροπτιζει τις ιδεες-αντιληψεις-νομους-εκφραση στο forum αυτο
 
pepine ηρεμησε , και μην απαντας εν θερμω...
 
pepinos,χαλάρωσε...

Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορείς τα παιδιά και συγκεκριμένα τον Herco τον οποίο τον γνωρίζεις -και γνωρίζω- προσωπικά απο τα meetings...

Εαν νομίζεις οτι κάποιοι απο εδώ μέσα είναι προκατειλημμένοι εναντίων σου ή των posts σου,απλά θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να posταρεις εδώ,αντι να το κάνεις και να χαλάμε καρδιές και να ανεβάζεις τέτοιες βλακείες εικόνες..

Εξάλλου υπάρχει και το παραδίπλα μαγαζί...

Φιλικά Grip... :)
 
Μάλλον έχεις ξεπεράσει κάποια όρια. Ελευθερία και ασυδοσία είναι δύο έννοιες αντίθετες, εσύ μάλλον είσαι υπέρ της ασυδοσίας. Με συγχωρείς αλλά αν ο Herco σε στείλει για banάκι, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του, αυτά που γράφεις είναι εκτός κάθε ορίου ανοχής και λογικής.

Αν δεν σου αρέσουμε μην ξαναμπείς εδώ.
 
Pepinos δεν σου διαγραφω το μηνυμα μονο και μονο για το λογο οτι ισως ο Τελαμονας θελησει να απαντησει...

Το εχεις παρει στραβα το θεμα...αν το δεις απο τη σωστη οπτικη (ειναι ρετρο-παιχνιδο-φορουμ και οχι γενικη-πολιτικη-θρησκευτικη-και-οτι-αλλο-σε-ικη κουβεντα) θα ισιωσεις.

Αλλωστε αυτο ειναι που το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα...
 
Pepino, όταν έγραψες το post ήσουν προφανώς τσαντισμένος.

Εγώ π.χ. κατάγομαι από την Ήπειρο (καί οι δύο οι γονείς μου) και μισώ τους ναζιστές (αυτοί με αγαπούν όμως, επειδή είμαι ξανθός!). Επίσης ποτέ δεν συνάντησα κανέναν ιδιαίτερα αυταρχικό από την Ήπειρο, αν και έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο. Από τις στατιστικές, βγαίνει ότι το επίπεδο των αυταρχικών Ηπειρωτών ισούται με αυτό των υπολοίπων αυταρχικών.

Τώρα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, έχω να πω τα εξής:

1. Ξεκαθαρίζω ότι δε μου είπε ο telamonas.stokos να τα γράψω αυτά.

2. Ό,τι κάνουν οι moderators γενικά, θα πρέπει να τα αποδεχόμαστε, ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο και έχουν άδικο.

3. Ο telamonas.stokos συγκεκριμένα έχει δείξει ότι είναι ένας φοβερός moderator που έχει προσφέρει εδώ και δεν αξίζει επιθέσεις επειδή κάνει moderation.

4. Το πρώτο σου post, που σβήστηκε, δεν το πρόλαβα. Αλλά αυτό το τελευταίο, είναι τελείως λάθος και πρέπει να σβηστεί. Κάν' το εσύ, θα είναι καλύτερα.

5. Και δίκιο να έχεις. Γιατί να τσακωνόμαστε;
 
@pepino

Τι θα έλεγες για λίγο:mpazo: και κανά:smiliez.de_2080:, να χαλαρώσεις? :D :D:D
 
pepinos είπε:
για το λογο της καταγωγης της μανας του απο ηπειρο
Έλα ρε συ telamona.stoke!

Βλαχούλης κι εσύ;

Από πού ακριβώς; Αν δε διάβασες το post μου, εγώ από Άρτα και Μελισσουργούς.
 
Ημουν ετοιμος να ποσταρω στο συγκεκριμενο thread (πανω στο θεμα για το οποιο ανοιχτηκε δηλαδη) αλλα μολις ειδα την τροπη που εχει παρει το πραγμα κρυωσα .... :icon_cry:
 
attn pepinos:

To post είναι κατάπτυστο και αν ήτανε στο δικό μου forum, το λιγότερο που θα είχε γίνει θα ήταν το σβήσιμο.

Όσο για τις ανοησίες που γράφεις για τους Ηπειρώτες, θα θεωρήσω ότι τις έγραψες εν θερμώ και θα προσπαθήσω να τις αγνοήσω. Καθότι καταγόμενος και εγώ από εκεί, αν επιμείνεις στην θέση σου περί προδοτών απλώς δεν έχουμε να ξαναπούμε τίποτα.
 
Πριν λιγο ειδα την εξελιξη που πηρε η κουβεντα εδω.

Διεγραψα χθες ενα κομματι απο το post του Pepinou εδω στο οποιο εγραφε για (και χαρακτηριζε) πολιτικα προσωπα ως ανικανα να φορουν παντελονια.

Το αν οντως συμβαινει αυτο ποσως με ενδιαφερει - αν θελει ο εν λογω κυριος να δισταυρωσουν (αυτου του ειδους) τα λεγομενα του ας postαρει στο Esoterica ή οπου αλλου θελει.

1. Το thread αυτο ειχε και εχει τιτλο "Πως λεγεται το χωριο σας" και οχι αν "Ο ταδε βουλευτης φοραει παντελονια ή φουστα ?"

2. Ο χρηστης Pepinos κατ'επαναληψη διαμαρτυρεται γιατι δεν τον αφηνουμε να postαρει εδω ΟΤΙ του κατεβει και δεν κανει καν το κοπο να διαβασει στους κανονισμους λειτουργιας οτι δεν μπορει να postαρει εδω Πολιτικες θεσεις και κρισεις.

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRM

  • Το GRM δεν είναι ΚΑΦΕΝΕΣ ξεχαρμανιάσματος ούτε σκουπιδοντενεκές ξεφορτώματος απωθημένων και εκτόνωσης καφρίλας ή διαφόρων άλλων ζωοδών ενστίκτων.
  • Το GRM δεν συμπαθεί την βωμολοχία, την χυδαιολογία, την υβριστικές εκφράσεις, την ειρωνία, την διπροσωπία, την υποκρισία, το κουτσομπολιό, την συκοφαντία, την ύπουλη συμπεριφορά, την θρασυδειλία, την μπαμπεσιά και την κουτοπονηριά.
  • Το GRM απεχθάνεται το ψέμμα, το παραμύθιασμα, το παπάτζεμα, την μουφολογία και γενικότερα τον εμπαιγμό και την εξαπάτηση.
  • Το GRM δεν αποτελεί βήμα επίδειξης κούφιας και υπερφύαλης αυτοέπαρσης, αλαζονίας ή ματαιοδοξίας.
  • Το GRM δεν είναι σε καμμία περίπτωση πολιτικοθρησκευτικό forum. Απαγορεύονται επομένως αυστηρά οι συγκρούσεις με έρισμα τον φανατισμό προερχόμενο από τέτοιου είδους θεματολογίες. Επίσης τοποθέτησεις επί ιδεών για σοβαρά και ευαίσθητα εν είδει κραυγών / συνθηματολογίας και άνευ λογικών επιχειρημάτων θεωρούνται ανεπιθύμητες.
  • Το GRM δεν έχει καμμία σχέση με forum γνωριμιών, προξενιών, χρυσά και παρδαλά κουφέτα. Δεν προσφέρεται επίσης για δημόσιες καντάδες, εκδηλώσεις ερωτικής απογοήτευσης / μελαγχολίας και ψωνιστήρι. Όσοι / όσες θεωρηθούν ότι διαταράσσουν την σεξουαλική μας ηρεμία (ιδίως ημών των δεσμευμένων) θα υπόκεινται σε δημόσιο κράξιμο από την συντονιστική ομάδα και αν επιμείνουν θα αποπέμπονται.
  • To GRM δεν θα επιδείξει εφεξής καμμία απολύτως ανοχή σε απρόκλητες επιθέσεις, συγκρούσεις ή σε εμπαθές flaming μεταξύ μελών.
Όσες δημοσιεύσεις βρεθούν να έρχονται σε αντίθεση με τα παραπάνω ως προς το περιεχόμενό τους θα διαγράφονται / επεξεργάζονται χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση από την ομάδα διαχείρισης και συντονισμού
.
3. Ο χρηστης Pepinos ομως δεν σταματα εκει - στην προσπαθεια του να αποδειξει οτι δικαια κανει οτι κανει, εκτοξευει καθε φορα χαρακτηρισμους σε οσους τολμουν να του θυμησουν οτι δεν βρισκεται στο καφενειο της γειτονιας του.

αλλα με προφανη και δολειο τροπο διαγραφονται χωρις να εχουν γινει τα παραπανω, αποσκοπουν στην φιμωση της ελευθεριας του λογου, τις σκεψης, και τις εκφρασης στο forum αυτο

εκτος εαν ο T/S ηταν μεθυσμενος χτες, η τον απασχολουσε καποιος αλλος λογος,ωστε να πραξει με τον τροπο αυτο

και για το λογο της καταγωγης της μανας του απο ηπειρο, θυμισε του ποιο εμβλημα εχουν εκει...και ποια ειναι η ιδεολογια τους(ακρα προδοτες) για ολους τους ελληνες...και ποσο μαλλον οταν δεν βοηθησαν τους υπολοιπους ελληνες απο την ελληνικη επανασταση μεχρι τωρα...μεχρι και στα σχολικα βιβλια αποδυκνυεται
για αυτο και ο αυταρχισμος του στο forum.....ελεγα και εγω...τι διαολο
Απλα αναφερω οτι κανεις απο την οικογενεια μου δεν εχει καταγωγη απο Ηπειρο (οχι οτι θα με πειραζε) ουτε εχω γραψει κατι σχετικο ποτε εδω.

3. Με βαση λοιπον τα προηγουμενα αλλα και με ενα απλο διαβασμα των κανονων που ισχυουν εδω

ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ & ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Όποιοι χρήστες του GRM κριθούν υπεύθυνοι ή υπαίτιοι ανάρμοστης συμπεριφοράς θα υπάγονται στην ακόλουθη διαδικασία:

Α) Τα κείμενά τους θα επεξεργάζονται / διαγράφονται σε έκταση που εναπόκειται στην κρίση των συντονιστών και του διαχειριστή.

Β) Αν υποτροπιάσουν ή εξακολουθήσουν να φέρονται προκλητικά θα γίνονται banned για το διάστημα μιας εβδομάδας.

Γ) Αν παρ’ όλα αυτά παραμείνουν αμετανόητοι θα γίνονται banned δια παντός και αμετάκλητα από το φόρουμ.

Ιδιάζουσες προκλητικές συμπεριφορές θα οδηγούν κατευθείαν στο βήμα Γ.




Τα παραπάνω ισχύουν πλέον ΕΞΙΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτως παλαιότητάς τους ή προηγούμενης συνεισφοράς τους στο forum.

Τέλος ας αναφερθεί ότι ο μακράν ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να γίνει κανείς διαχρονικά ban είναι να προσβάλλει τον admin και τους moderators ή να επιδωθεί σε trolling.
και επειδη δεν γινεται να δικαιολογουμε παντα τα αδικαιολογητα ακομα και απο ανθρωπους που γνωριζουμε προσωπικα - ο χρηστης Pepinos βλεπει την πορτα εξοδου απο το forum και θα παραμεινει εκει για τουλαχιστον μια εβδομαδα.

Τα γραπτα του και οι αποψεις του παραμενουν αναρτημενα μεχρι να τα κρινει ο admin.




 
Μετα απο συνεννοηση με τον Admin - ο χρηστης pepinos διαγραφεται οριστικα απο το forum.
 
telamonas.stokos είπε:
Μετα απο συνεννοηση με τον Admin - ο χρηστης pepinos διαγραφεται οριστικα απο το forum.
Μήπως μαζί με τον pepino διαγράφτηκαν και άλλα posts μαζί του...? :D
 
Ναι Grip , τα πηρε ολα η σκουπα :)
 
Πίσω
Μπλουζα