Ιγω ρε! Σ' κάν' ;johnk10 είπε:Κανεις αλλος απο χωριο ρε παιδια?
ιιιιιιααααααααχααααα....πρρρρ κιτς,κιτς,κιτς,κιτς αινταααααα LOLRygar είπε:Ιγω ρε! Σ' κάν' ;
Παιδιά δείτε τη σελίδα των Αρτινών και πατήστε στο κουμπί "Λεξικό"...johnk10 είπε:ιιιιιιααααααααχααααα....πρρρρ κιτς,κιτς,κιτς,κιτς αινταααααα LOL
Johnk10 δεν το λές καλά, πρέπει να βάλεις και ένα "άϊντα ρα ζαγάαααρ'" ή "ταγάααρ'" αν προτιμάς, πριν το "πρρρρρ".johnk10 είπε:ιιιιιιααααααααχααααα....πρρρρ κιτς,κιτς,κιτς,κιτς αινταααααα LOL
το κατάλαβα οτι έκανε πλάκα ο vagelis... εγώ αναφερόμουν στο τι μπορεί να προηγηθηκε στο thread με αποτέλεσμα να γίνει banned ο pepinos..telamonas.stokos είπε:Thamona συμφωνω μαζι σου, αυτο ακριβως εννοουσε και ο Vagelis - κανοντας πλακα - μιας και ο ιδιος ειναι απο την Ηπειρο.
Μόλις ρώτησα τον ξάδερφο και μου είπε (αν κατάλαβε κι αυτός καλά) ότι είναι μια παραλία μετά το Λιθί, ίσως λέγεται Τηγάνι.thamonas είπε:Χαίρομαι που σου άρεσε η Χίος φιλε μου..δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια παραλία αναφέρεσαι με τσιμέντο στην αμμουδιά...μια παραλία που γνωρίζω ότι εκεί κάνει ασκήσεις ο στρατός, δεν είναι έτσι από ότι θυμάμαι. Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια επιστρέφοντας από αυτη την παραλία (είναι κάπως.....ερημική :animrolleyes
Είδες; Το καλύτερο είναι όταν εδώ έχει καύσωνα! Πάντως δεν έχει πάντα χιόνια, μπορεί να έχει ακόμα και ζέστη. Φανταστικά ρέματα, έλατα, βουνά. Έχει όμως και οχιές, σκορπιούς. Η γυναίκα μου έπαθε σοκ όταν είδε σκορπιό μέσα στο σπίτι και φοβάται να ξαναπάει. Α, και πολύ ωραία κρέατα, προφανώς.thamonas είπε:By the way..Οι Μελισσουργοί τα σπάνε!!! απίστευτη ομορφιά
Έχουμε και εμείς κάμποσα σκορπιουδάκια. Θυμάμαι μια φορά που είχα πάει στο χωριό με κάτι συμφοιτητές και έσκασε μύτη ένας στην αυλή. Πριν προλάβω καλά-καλά να τους τον δείξω (είναι ενδιαφέρον νομίζω να συναντάς και κανένα πιο εξωτικό ζωύφιο από τις κοινές μύγες), όρμησε η γιαγιά (87 ετών τότε παρακαλώ...) με την παντόφλα και ο σκορπιός έγινε terminated σε μισό δευτερόλεπτο, σε βαθμό μάλιστα που δεν έκανε πλέον δυστυχώς ούτε για να τον επιδείξω στους φίλους.Vagelis είπε:Έχει όμως και οχιές, σκορπιούς. Η γυναίκα μου έπαθε σοκ όταν είδε σκορπιό μέσα στο σπίτι και φοβάται να ξαναπάει.
Εντάξει, για να υπερασπιστώ και τη γυναίκα μου, να πω ότι λόγω του ότι είναι Αγγλίδα ξενέρωτη, δεν είχε ξαναδεί σκορπιό και μάλιστα δεν ξέρει τα υπόλοιπα που είπες και παραθέτω αμέσως παρακάτω.Maddog είπε:Αυτές ήταν γυναίκες, όχι σαν τις σημερινές που παθαίνουν 5 νευρικές κρίσεις μόλις δουν μια κατσαρίδα...
Σωστό κατά 99%. Δυστυχώς έχει τύχει, και είναι πιθανό, ανάλογα σε ποιό σημείο θα σε τσιμπήσουν (εννοώ στο χέρι, ανάμεσα στα δάχτυλα π.χ.) να πάθεις παράλυση τοπικά (όπως σε ένα δάχτυλο), ιδίως αν είσαι πάνω από 70 ή κάτω από 10 ετών.Maddog είπε:ΥΓ: για την ιστορία, ιατρικά οι σκορπιοί της Ελλάδας είναι ακίνδυνοι. Το τσίμπημα πονάει αρκετά ως πολύ, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να πάθεις οποιαδήποτε σοβαρή επιπλοκή από το τσίμπημα τους (ούτε καν αλλεργία) και φυσικά είναι αδύνατο να σε σκοτώσουν-δεν είμαστε στην Σαχάρα!
http://www.incardiology.gr/epeigon/entomo.htmlΔηλητηριώδη: Μέλισσες, σφήκες, σβούροι και άλλα υμενόπτερα., σκορπιοί κλπ. Δεν υπάρχουν αράχνες με δηλητήριο στη χώρα μας. Επίσης δηλητηριώδεις σκορπιοί με νευροτοξικά δηλητήρια (π.χ black death scorpion είναι απόντες από την ελληνική πανίδα.
:animeek:Turrican είπε:γιατί αν και από μικροί παίζαμε με τον αδερφό μου με τους σκορπιούς
Ναι, τα ξέρω όλα αυτά για τους σκορπιούς, αλλά έχει τύχει σε κάποια κάπως ηλικιωμένη γυναίκα στους Μελισσουργούς να της παραλύσει το δάχτυλο...Maddog είπε:δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να αφήσει μόνιμη βλάβη.
Θυμάμαι που μικρός τραβούσα κομμάτια από το (κομμένο) έδαφος δίπλα στον δρόμο. Και λέω κομμάτια, γιατί εκεί είναι αρκετά περίεργο, κάτι ανάμεσα σε χώμα και πέτρες (ή καλύτερα μικρές πλάκες). Με το που βγάζω ένα κομμάτι, αποκαλύπτεται ένας σκορπιός που βρισκόταν μέσα στο χώμα. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ και φυσικά τρόμαξα. Αλλά άλλες φορές κι εμείς παίζαμε με σκορπιούς, με άλλα παιδιά.Maddog είπε:γενικά οι σκορπιοί ευδοκιμούν σε βραχώδεις και ξηρές περιοχές.
Ευχαριστώ! Της είχα ζητήσει όμως από μόνος μου να δει αν γίνεται να αλλάξει το εισιτήριο για κάνα δυο βδομάδες αργότερα, αλλά είναι πανάκριβα. Άρα δυστυχώς θα επιστρέψει σύντομαMaddog είπε:Α, μια και ξέρω ότι η γυναίκα σου μπαίνει συχνά σε αεροπλάνα, δες και αυτό! Άμα είναι να σε βρει, θα σε βρεί... Μπορείς και να της το πεις για να μείνει στην Αγγλία και να βρεις την ησυχία σου για κάμποσο καιρό