Πώς λέγεται το χωριό σας;

Vag

RetroActive
Joined
8 Οκτ 2006
Μηνύματα
448
Αντιδράσεις
27
Εμένα οι γονείς μου είναι από Άρτα (μέσα), αλλά η γιαγιά είναι από τους Μελισσουργούς. Εγώ μεγάλωσα Αθήνα από μωρό, πηγαίναμε βέβαια αρκετές φορές το χρόνο εκεί (Άρτα κατά κύριο λόγο).

Το ωραίο είναι ότι ο δρόμος προς Μελισσουργούς μια μπαίνει στο νομό Άρτας, μια στο νομό Ιωαννίνων.
 
και οι δυο γονεις μου ειναι απο τα Γιαννενα. απο δυο κοντινα χωρια. απο το Λιθινο η μανα μου (κοντα στηνΖιτσα) και απο το Δεσποτικο ο πατερας μου.για διαφορους λογους πηγαινουμε μονο στο Λιθινο(που ειναι και πιο ωραιο!).εκει θα ειμαι απο την Πεμπτη(μπανιο στο ποταμι-τσιπουρο-πανηγυρια κτλ)

προσφατα ανακαλυψα το παρακατω link.

http://www.travelforum.gr/index.php?topic=52.0
 
Δολλιανα και Αστρος Κυνουριας
 
Και οι 2 μου γονείς είναι από Ευβοια. Ο πατέρας μου είναι από το Μουρτιά, 4χλμ από Λίμνη Ευβοίας. Ολες εκείνες τις βόρειες περιοχές, Αγ.Αννα, Αχλάδι, Πευκί, Αιδηψό, τα'χω φάει με το κουτάλι. Η μάνα μου από το Θεολόγο, ένα χωριό 500 κατοίκων που ανηκει στο δήμο Διρφύων (θα τον έχετε ακουστά και από το νερό Δίρφυς, που παράγεται από πηγές του ομώνυμο βουνού που φαίνεται με κλειστά τα μάτια μόλις πατάει κάποιος στην Υψηλή γεφυρα. Είμαι περήφανος και για τα 2 χωριά. Ιδιαίτερα η διαδρομή προς Λίμνη είναι παράδεισος επί γης. Οι μηχανόβιοι πιθανόν να το ξέρουν αυτό, εάν έχουν πάει στο κάμπινγκ της Αγ. Αννας.

Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα Χαλκιδαίος. :cool:
 
Ελα βρε Rygar οι θειοι μου μενουν στην Δροσια Ευβοίας και παω συχνα
 
Γερακι Λακωνιας + Δραμα..

οπως λεω οταν θελω να περιαυτολογησω : "Εχω μορφη Σπαρτιατισσας κ ψυχη ποντιας."

Τι ψωνιο θεε μου!!:biglaugh:
 
Επειδή και οι δύο γονείς μου γεννήθηκαν Αθήνα και ζηλεύω που δεν έχω χωριό θα πω για την καταγωγή των γονιών μου.Η μαμά μου είναι από Κρήτη (χανιά) :thumbup: και ο Μπαμπάς μου από Σμύρνη :thumbup: .
 
johnk10 είπε:
Ελα βρε Rygar οι θειοι μου μενουν στην Δροσια Ευβοίας και παω συχνα
Ωπα ρε μεγάλε! Και κάνεις και μπανάκι στις Αλυκές ε; Και μετά πίνεις καφεδούμπα στον Ιππόκαμπο;;; Και γίνεται το ματάκι σου :eek:. Ε;;;
 
Death2Eliza είπε:
Το Γεράκι, πόσο απέχει από τον Κότρωνα ;

"Νόστιμο" Ευρυτανίας.

Όνομα και πράγμα !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θεσσαλονίκη λέγεται το δικό μου χωριό και μην ακούσω ότι δεν είναι χωριό...ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ με μεγάλη έκταση...αλλά ξέρω τι θέλετε οπότε θα σας πω...άντε το δικό μου είναι η Δράμα...
 
Μελιγαλάς Μεσσηνίας από την πλευρά της μητέρας μου και από την πλευρά του πατέρα μου ένα μικρό χωριουδάκι κοντά στην Πύλο που δεν το έχει ο χάρτης και λέγεται "Αραπόλακα".

Οι θρύλοι για την ονομασία διαφέρουν, άλλοι μιλάνε για μάχη με μαύρους, άλλοι για πνεύματα, ότι και νάναι πάντως τη νύχτα χαλάει ο κόσμος στα τριζόνια, ακούς λύκους και τσακάλια στα βουνά. Κινητό δεν πιάνει, σταθερό έχει μόνο το μαγαζί και πριν από λίγα χρόνια δεν είχαμε ούτε ρεύμα.
 
απο την πλευρα του πατερα μου το χωριο λεγετε ραϊνες-σκουτεσιάδα(Αιτολοακαρνανια) απο την πλευρα της μητερας μου ειμαι Αθηναιος
 
χαχαχα Rygar πας και 'συ απο ΄κει βλεπω.......
 
pooky είπε:
Κινητό δεν πιάνει, σταθερό έχει μόνο το μαγαζί και πριν από λίγα χρόνια δεν είχαμε ούτε ρεύμα.
Ορίτζιναλ καταστάσεις δηλαδή. :D

@Τζον, πήγαινα παλια ρε, κάθε μέρα μετά τη δουλειά για κανά 2ωρο και μετά πάλι δουλειά.Αει-φεύγα καταστάσεις. Τώρα μεγάλωσα :D
 
exetlaios είπε:
Το Γεράκι, πόσο απέχει από τον Κότρωνα ;
Το Γερακι ειναι κοντα στην Σπαρτη κ στο Γυθειο (30 ωριτσα). Ο Κοτρωνας ειναι κοντα στην Μανη, δεν ξερω ποσο απεχει (οι πληροφοριες απο την ξαδερφη μου που μεγαλωσε εκει κ την εχω διπλα μου τωρα.)
 
ενα ειναι το χωριο...το δοξασμενο

πρωτευουσα της ελλαδος για 1 μερα, μεχρι να μας υποκλεψει την δοξα το ναυπλιο

μουλατσι γορτυνιας

η οπως δυστυχως εμφανιζεται στα καναλια

ελληνικο

[edited by TS]
 
Λευκώνας Σερρών..Γενικά όμως δεν πάμε σχεδόν ποτέ στα μέρη αυτά ποια.....
 
Πίσω
Μπλουζα