ΡΟΜΑΝΤΣΟ

53.jpg
 
Παιδια υπαρχει καπου η ιστορια του περιοδικου την εχει εξετασει καποιος καθοτι εχει ιστορια τοση οσο η συχρονη ελλαδα! εκδόθηκε για πρώτη φορά στις 17 νοεμβρη του 1934 και εκανε τον εκδοτικό του κύκλο σε δυο περιόδους με συνολικά 212 τευχη! ναι και στν κατοχη υπηρξε και μαλιστα κυκλοφορησε στα 1942 ως περιοδικό ποικίλης ύλης, πρωτοπωρια για την εποχη, μπηκε σε κάθε σπιτι και μετα το 66 θα ερθει σιγα, σιγα η παρακμή του αλλά θα πρεπει μαλλον να κανουμε ένα μπλογκ με την ιστορια του, μαζι με τον θησαυρο είναι ισως τα πιο θρυλικά λαικα αναγνώσματα και πρεπει και για τα δυο να γινει ιδιαιτερη μνεια
 
Οι εργαζόμενοι άντρες χάνουν την αρρενωπότητά τους?

Βέβαια άλλο ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ κι άλλο ΜΙΑ γυναίκα που ούτε κεφαλαία δεν αξίζει. (χμμμμ... ο κατά Ρομάντσο ορισμός του γάμου νομίζω χρειάζεται φρεσκάρισμα, καθόσον σε πολλές χώρες και σε κάποια μελλοντική φάση και στην Ελλάδα υπάρχουν κι άλλοι αποδεκτοί συνδυασμοί :) )
 
Έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο Από το Ρομάντσο στο Πάνθεον, της Πόλυ Μηλιώρη για όποιον θέλει περισσότερα. Αν και κατά τη γνώμη μου δεν ήταν και ΤΟΣΟ πλήρες οσο εγώ θάθελα!
 
Εχει βρει καποιος στο νετ σκαναρισμενο ΡΟΜΑΝΤΣΟ σε pdf;

[edit] Μη δώσετε link παρακαλώ. Tα γνωστά περί Copyrights... [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα