ρε γαμώτο δεν πιάνουν τα χέρια μου και το θέλω και εγώ αυτό. Έχω μια 1200 με ενσωματωμένο σκληρό 20mb και θέλω να κάνω κάτι ανάλογο με εξτρα μνήμη και σκληρό μερικά γκίγκα ώστε να έχω την αμίγκα "μάχιμη"Stanfromgreece είπε:Για Amiga λες? έχω ήδη 2...μία 500 και μία 600! χεχε...με την 600 έχω λιώσει, καθώς έχω και το transfer kit από pc! αλλά ο ST ήταν το αποθημένο μου μία ζωή!!!
Έτσι μπράβο WallyWally είπε:Darth 2600 NTSC + FB2 controller
Χορηγος:phil_vr Thanx man!
Για την "ελευθερωση" των limitations (σε ογκο kb) του supercharger για να παιζει ολα τα roms..Rygar είπε:Μπράβο Γουόλη!
Ηλία για το composite hack μιλας;
Πολύ καλό μηχάνημα. . Μόνο πρόσεχε την μπουγάδα, γιατί έτσι χάλασα ένα σκληρό δίσκο στον Mega ST2 μου.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί το LED του Power, αλλά δεν τον άνοιξα ακόμα να δω τι παίζει μέσα!! Αύριο θα περάσει μια καλή μπουγάδα!!!
Το έκανα φύλλοκαι φτερό. Το βράδυ θα δούμε το αποτέλεσμα. Το LED τελικά δεν δούλευε, γιατί απλούστατα είχε φύγει από τη θέση του!!!Captain Kal είπε:Πολύ καλό μηχάνημα. . Μόνο πρόσεχε την μπουγάδα, γιατί έτσι χάλασα ένα σκληρό δίσκο στον Mega ST2 μου.
ωραιος ο breakbeatsz καλιτεχνικη δουλεια!breakbeatsz είπε:
Πω πω... ο Atarάκος πρέπει να ήταν παρατημένος στον ήλιο...noobsaibot είπε:να σας παραθεσω και τα 3 δικα μου ρετρο αντικειμενα του ποθου
τα οποια εχω αποκτησει απο φιλους (δεν τα θελαν οι ιεροσυλοι!) εντελως δωρεαν!επισης εχω και μια amiga 500 και ενα atari 2600 clone που αφου ατ επισκευασω θα επανερθω με νεωτερες photo.Tα κουτια που διακρινονται περιεχουν pc αρχαιολογιες οπως celeron 400 cyrix στα 133 pentium 166mmx.